Taky to mate tak,ze kdyz je nejhur tak na vas vasi rodice serou a nepomuzou vam???Nebo sem sama🥺🥺
Cekala sem vsechno ale ze nejsou schopni pomoct.Nemam nikoho(nemam rodinu)😭
Taky tak.Ja už o svých problémech ani před nima nemluvím 😕
Tak záleží na tom, co se myslí tím "nejhůř". Tátu už nemám, mamka je v důchodu, sil ubývá, takže když si potřebuju popovídat o problému, vyslechne mě, když chci radu, poradí. Když může, pomůže mi s dětmi, ale jen krátce, už nemá tolik síly, jako dřív. Finanční pomoc bych po ní nikdy nechtěla, i kdybych byla v sebevětším srabu.
Rodiče už dlouho nežijí, ale s tchany je to.... Nejen, že nepomůžou, ale rádi si i kopnou. Takže se už dlouho nestýkáme , nesvěřujeme se. Ono platí staré známé, že pomocná ruka se nejlépe na konci své vlastní paže.🙂
U nás to samé...
Já jsem z normální rodiny, můj muž taky, takže rodičům pomáháme, pokud potřebujou oni a oni pomáhají nám, pokud potřebujeme my.
No, a pak jsou tu takové, které svoje rodiče už opravdu nemají 🤷🏻♀️ tak nějak myslím, že nic nestojí za to , zavrhnout rodiče uplně...jednou by jste mohla litovat 🤷🏻♀️
Znám to velice dobře ale člověk časem rezignuje a zvykne si mám skvělého manžela který pomáhá jak jen to jde
Je mi to vzdycky lito, kdyz ctu, ze deti (potazmo rodice) se navzajem uplne odstrihly. Clovek samozrejme nezna duvody, ale prijde mi to uplne nepredstavitelne. A jen doufam, ze me jednou moje deti neudelaji totez, to bych vazne nedala..☹️
@makovice88 pokud budeš pro svoje děti podpora a pomocná ruka, tak tě těžko odkopnou, ale ne všichni to tak mají, bohužel ☹
Nejsi sama, a já to mám z obou stran. Ale s muzem musíme zvládat sami a bojovat, jinak to nejde.
S mojím sme v tom sami, já teď ležím v nemocnici a on prvně sám s naší holčičkou 1,5 roku, unavený, ale musí
@dashyyy Nase rodina takhle prave funguje, jako podpora a pomocna ruka. Je mi proto strasne lito, ze to nekdo takhle nema. Rodina by mela byt ta prvni zachranna sit.
Ale kdo vi, co zivot prinese. Muze si dcera nabrknout nejakeho blbecka a uz to jede. 😁
I ja jsem sama. Neboj se, vse zvládneš