Psychický teror tchyně

andryyysssek
26. lis 2016

Ahoj holky,mám takový problém s tchyní.S manželem se budeme rozvádět,už se přestěhoval k mámě,i s naším společným synem,nechce mi ho dát, můžu ho maximálně vídat.Takže teď bydlím sama s dcerou z prvního manželství. Problém je v tom,že mi tchyně sprostě nadává před dětma,hodila po mě pánví,dala mi facku za to,že jsem se bránila, ponižuje mě a zesměšňuje mě,že jsem dyskalkulik,že jsem debil,který skoro vyšel zvláštní školu, a to vše před dětmi, dětem tluče do hlavy,že jejich máma je taková a taková kráva,dceři vykládá, ať se dobře učí,ať není takový debil jako já, který neumí počítat, atd.Manžel se tomu směje.Mám stochutí se postarat o to,aby byli zbavení práv na syna,ale to asi nejde.Holky,máte někdo s něčím podobným zkušenost? Co mám dělat?

desencanto
26. lis 2016

Proč jako matka nemáš syna u sebe? A co teď podnikas za kroky k tomu ho mít? Asi bych požádala socialku o rady a o pomoc

andryyysssek
autor
26. lis 2016

Protože si ho nechal se slovy,že má na něj stejné právo jako já, tak ho bude mít teď on.Řešila jsem to i s policií, ale ti nic dělat nemůžou,zažádala jsem o předběžné opatření,vyrozumění by mělo přijít příští týden.

sonaxoxo
26. lis 2016

Opravdu hned v pondělí řešit se socialkou.cekat na předběžné opatření,ktere by mělo být vyřízené max.tyden od podání u soudu!Dělala jsem u soudu..podat žádost o rozvod + podat žádost o svěření do péče! na tchýni bych klidně poslala pcr nebo podala trestní oznámení za ublížení na zdraví! A když píšeš že bydlis sama s dcerou,tak jak se dostane tchýně k dceři a v tlouka ji takový kraviny? Nebo ty chodis za nima ke klukovi?jestli jo,tak bych tam teď vůbec nechodila a čekala na úřady!hodně štěstí!

anve77
26. lis 2016

Hlavně si myslím, že Tvoje tchýně je labilní ženská, která by se měla umět ovládat a léčit.V Tvém případě bych radila vše zdokumentovat, protože při rozvodu Ti to určo pomůže.Přeji hodně štěstí....

ivpad
26. lis 2016

Já jen valím oči a nenacházím vhodná slova. Držím Ti palečky, buď silná.

astyna
26. lis 2016

Soud bude primárně řešit děti - takže si rozmysli, jak to budeš chtít udělat - jak to zvládneš finančně, kolik výživné, kde budete bydlet apod. Podobné prožíváme nyní v rodině, vše si musíš dobře rozmyslet. Po vypořádání s dětmi následuje klasické stání o rozvedení manželství.

rybamrazena
26. lis 2016

Co tak nahrát si to na mobil?

andryyysssek
autor
26. lis 2016

sonaxoxo:sociálka přijde v pondělí,už se chystám podat návrh na rozvod,a péči o syna.Trestní oznámení jsem taky uvažovala podat,ale nevím, jak by dokázali, že se takto chová?Jinak,manžel odstěhováný je,ale jeho věci,veškerý nábytek ještě ne.Ještě má klíče, tak si tam vlezou.

andryyysssek
autor
26. lis 2016

anve77:ano,je labilní, a neumí se ovládat. A v hlavě má taky nasr.no,místo toho,aby si zazadali o předběžnou péči o syna,tak se pojistili proti případným dluhům z mé strany.Přitom on je v insolvenci,a já v Životě žádné půjčky nebrala.

andryyysssek
autor
26. lis 2016

ivpad:děkuji moc.

astyna:s bydlením problém není, ani s financemi.S rozvodem i soudy ohledně dítěte už mám zkušenosti. A děkuji.

andryyysssek
autor
26. lis 2016

rybamrazena:taky mě to napadlo.

sonaxoxo
26. lis 2016

Tak mít třeba svědka dceru a nebo si to nahrávat na tel.a mimochodem,tchyne ale v bytě kde bydlis nemá co dělat!Ať si přijde manžel,ale ji bych hnala svinskym krokem!v pondělí to fakt všechno vyrid.