První dny samoty, jak jste to zvládaly ?

luzca11
25. srp 2016

Tak jsme zůstaly s dcerkou samy, fungují jako matka ale psychicky je to hrozne.. Cítím se hrozně sama, dcerka se poprvé sama vycurala a já zjistila, že se o to nemám s kým podělit ☹ pořád bych brečela hrozně mi chybí oběťi ..Přece jenom nakou dobu jsme spolu byli a bolí to. Víc než jsem si myslela. Když přijdu domů všechno na mě spadne.

caverina
25. srp 2016

@luzca11 ja vim,ze je to tezke....sama jsem si tim prosla a hodne to boli....vmi ,ze ted tomu tezko uveris ale prejde to a zase bude lip....zvladnes to

demetritis
25. srp 2016

@luzca11 to znam ja odesla tehotna pak jsme se dali zas do kupi jenze po strate mimousu v 5mes me zacal obvinova pak zacal ze ho podvadi sem tam me prastil zlomi mi ruka tak v 7mes po dalsi modrine a pavanim prinovki sem se nastvala a odesla m kliku ze patrim k babam co o napadniky nemaji nouzi sama sem byla mesic . No ted sem vic sama nez kdybych byla sama s detmi si clovek nepokeca kamosky deti povecinou nemaji a tak uz se nestykame a ty co maji bydli daleko chlap porad v kamionu o male co cekam zajem nena a protoze je to zas rizikac do 6mes nechcem nikomu nic rikat , obejmi malou a bude lib chlapu je az nadbyte ale pozor vecina jsou kreteni . Uplne normalniho chlapa sem nemela . A uz to neresim . Neboj bude lip

stastnablcha
26. srp 2016

v tomto pomoze kamoska nejaka.. neviem si to ani predstavit ake smutne to musi byt 😒 ale vsetko raz prejde aj bolest aj samota aj smutok. to Ti mozem slubit 😉

pavlinar
26. srp 2016

A co se stalo? Nechceš se tady aspoň vypsat? Jinak ano, kamarádka, rodina... a klasika, čas čas čas

martinal08
26. srp 2016

Můj ex-manžel už je od nás pryč téměř rok,po 16-ti letech spolu(z toho 11 let manželé).První 2 měsíce co odešel si nepamatuji téměř nic,jela jsem na jakýsi nouzový režim,to je asi reakce mozku na to,aby se člověk nezbláznil a neudělal nějakou hloupost.Teď už se na vše dívám s nadhledem a pohrdám tím člověkem jenž byl můj manžel.Ze začátku je to hodně těžké,ale přebolí to.U někoho to může trvat i delší dobu.Já zůstala silná kvůli dětem,jsou to moje zlatíčka pro které dýchám a jdu dál.Ty buď silná pro svou dcerku,časem bolest otupí a bude lépe.Drž se !

anve77
26. srp 2016

@martinal08 Já jsem se rozvedla s manželem po 12 letech manželství a moc jsem se bála, že to nezvládnu, ale děti mě nenechali smutnit ani chvilku. Pořád jsem s něma musela něco řešit. Školu, školku, mou práci, nákupy, úklidy, starosti s penězma, že jsme úplně zapomněla na zhroucení z rozvodu. Vždycky jsem tvrdila a tvrdím, že žiju pro své děti, ne pro chlapy. Našla jsem si nového partnera a pořídila jsem si třetí miminko, jsem šťastná, ale ne naivní 😉 takže jak říkám žiju pro své děti.... A Tobě přeji spustu sil, bude to těžké, ale určitě to zvládneš.Máš krásnou holčičku, která ti dá tolik lásky,kolik Ti žádný chlap nedá!! Posílám pozitivní vlny, aby bylo líp 😉

luzca11
autor
26. srp 2016

No nejhorší je, že tu ještě chodí spát než si něco najde.. A ironie je, že když ted neřeším za co utrácí, že chodí do hospody atd.. rozumíme si více jak předtím a on mě více chápe, pořád ho odtud vyháním at to tak nebolí, ale ty pěkné vzpomínky tu prostě jsou a obejmutí chybí jak nikdy.. Ale nejem naivní a vím, že dál by to nešlo, žeby se to zase vrtlo. Dcerka je taky pro mě všechno a ikdyž má 2 roky snaží se být pořád s náma. Třeba dneska se s nim tulila a pak šla zamnou a že mam udělat hači za nima at se tulí s obouma.. Taky si připadám jak chodicí zombie vevnitř, ale navenek se snažím se smát s dcerkou atd..

anve77
26. srp 2016

@luzca11 jsi silnější než si myslíš.Určitě to zvládáš skvěle... Třeba tomu Tvému chlapovi dojde o koho přijde a že kumpáni v hospodách mu krásnou rodinku nenahradí. Třeba se vzpamatuje...Každopádně hodně sil!!!!!

mejbellina
26. srp 2016

Přesně jak píše @anve77 člověk nemá čas ty chlapy furt řešit. Žij pro své dítě, nejsi sama

anve77
26. srp 2016

@mejbellina děkuji!! 😉 Zlatá slova ..... Stejně jsou ty naše dětičky nejvděčnější 😉 A obejmutí od dětí je nejkrásnější.... 😉

luzca11
autor
26. srp 2016

Ano to souhlasím, přes den to jde, ale večer jak jde spinkat do pokojičku na mě všechno nějak dolehne

verusky
26. srp 2016

nejsi sama... ja mam zitra dvouletou dceru a jeste osmimesicniho syna, chlap vul, odesla jsem po sestinedeli... ted se soudime o deti. rikam si, jak ta laska je slepa... deti sikovne a tatinci (dva na ty ctyri) blbci (neshodneme se ve stylu vychovy atd.). zivot jde dal. zacatek boli, ale casem zjistis, ze kdyz nejde o zivot... my zeny jsme prehnane na ty muze uple a az se "otrkame" (a prolejeme potoky slz), teprve ziskavame zivotni nadhled a moudrost... ze nam zadny muz nestoji o to znicit pohodu deti a znicit sebe...
preju hodne sil a neverit slibum... jedine podlozit lecbou nebo terapii...
drz se! a zavolat rodicum? ze prvni nocnicek? najdes nekoho, komu to sdelis, jen chtit. (a nechtit pouze a jen tatinka deti...)
bude dobre!
ja se mam skvele, soustredena na ty sve ctyri deti a nekdy nechapu, proc jsem na toho posledniho muze nebyla tvrdsi, primocarejsi, proc jsem ho tak slepe milovala a davala mu cas...

verusky
26. srp 2016

@luzca11 neboj, aspon se budes venovat sobe. otevres knizku (tech je, co pomuzou!!), udelas si neco pro radost... my se moc muzum obetujeme a sebe davame do pozadi. vecery jsou pro radost 🙂 jen to ted chvili bude bolet a pak uz ta radost prijde 🙂

anve77
27. srp 2016

Maminky, které můžou porovnávat, které žily s manželem a potom se rozvedly Ti řeknou a potvrdí ( některé) že je jim bez chlapa mnohem lépe. Lépe se jim i jejich dětem dýchá. Já jsem rozvedená a mám nového přítele a další miminečko, ale někdy ráda vzpomínám na tu dobu, když jsem byla sama jen s dětma. Nemají to tak všechny, ale mi bylo třeba fajn. Co 14 dní byli děti u ex a já měla víkend jen pro sebe.Našla jsem si v tom své kouzlo 😉 Nechci tvrdit, že je to cesta, ale jen říkám můj názor. pohled z druhé strany.