Tak jsme zůstaly s dcerkou samy, fungují jako matka ale psychicky je to hrozne.. Cítím se hrozně sama, dcerka se poprvé sama vycurala a já zjistila, že se o to nemám s kým podělit ☹ pořád bych brečela hrozně mi chybí oběťi ..Přece jenom nakou dobu jsme spolu byli a bolí to. Víc než jsem si myslela. Když přijdu domů všechno na mě spadne.
@luzca11 to znam ja odesla tehotna pak jsme se dali zas do kupi jenze po strate mimousu v 5mes me zacal obvinova pak zacal ze ho podvadi sem tam me prastil zlomi mi ruka tak v 7mes po dalsi modrine a pavanim prinovki sem se nastvala a odesla m kliku ze patrim k babam co o napadniky nemaji nouzi sama sem byla mesic . No ted sem vic sama nez kdybych byla sama s detmi si clovek nepokeca kamosky deti povecinou nemaji a tak uz se nestykame a ty co maji bydli daleko chlap porad v kamionu o male co cekam zajem nena a protoze je to zas rizikac do 6mes nechcem nikomu nic rikat , obejmi malou a bude lib chlapu je az nadbyte ale pozor vecina jsou kreteni . Uplne normalniho chlapa sem nemela . A uz to neresim . Neboj bude lip
v tomto pomoze kamoska nejaka.. neviem si to ani predstavit ake smutne to musi byt 😒 ale vsetko raz prejde aj bolest aj samota aj smutok. to Ti mozem slubit 😉
A co se stalo? Nechceš se tady aspoň vypsat? Jinak ano, kamarádka, rodina... a klasika, čas čas čas
Můj ex-manžel už je od nás pryč téměř rok,po 16-ti letech spolu(z toho 11 let manželé).První 2 měsíce co odešel si nepamatuji téměř nic,jela jsem na jakýsi nouzový režim,to je asi reakce mozku na to,aby se člověk nezbláznil a neudělal nějakou hloupost.Teď už se na vše dívám s nadhledem a pohrdám tím člověkem jenž byl můj manžel.Ze začátku je to hodně těžké,ale přebolí to.U někoho to může trvat i delší dobu.Já zůstala silná kvůli dětem,jsou to moje zlatíčka pro které dýchám a jdu dál.Ty buď silná pro svou dcerku,časem bolest otupí a bude lépe.Drž se !
@martinal08 Já jsem se rozvedla s manželem po 12 letech manželství a moc jsem se bála, že to nezvládnu, ale děti mě nenechali smutnit ani chvilku. Pořád jsem s něma musela něco řešit. Školu, školku, mou práci, nákupy, úklidy, starosti s penězma, že jsme úplně zapomněla na zhroucení z rozvodu. Vždycky jsem tvrdila a tvrdím, že žiju pro své děti, ne pro chlapy. Našla jsem si nového partnera a pořídila jsem si třetí miminko, jsem šťastná, ale ne naivní 😉 takže jak říkám žiju pro své děti.... A Tobě přeji spustu sil, bude to těžké, ale určitě to zvládneš.Máš krásnou holčičku, která ti dá tolik lásky,kolik Ti žádný chlap nedá!! Posílám pozitivní vlny, aby bylo líp 😉
No nejhorší je, že tu ještě chodí spát než si něco najde.. A ironie je, že když ted neřeším za co utrácí, že chodí do hospody atd.. rozumíme si více jak předtím a on mě více chápe, pořád ho odtud vyháním at to tak nebolí, ale ty pěkné vzpomínky tu prostě jsou a obejmutí chybí jak nikdy.. Ale nejem naivní a vím, že dál by to nešlo, žeby se to zase vrtlo. Dcerka je taky pro mě všechno a ikdyž má 2 roky snaží se být pořád s náma. Třeba dneska se s nim tulila a pak šla zamnou a že mam udělat hači za nima at se tulí s obouma.. Taky si připadám jak chodicí zombie vevnitř, ale navenek se snažím se smát s dcerkou atd..
Přesně jak píše @anve77 člověk nemá čas ty chlapy furt řešit. Žij pro své dítě, nejsi sama
@mejbellina děkuji!! 😉 Zlatá slova ..... Stejně jsou ty naše dětičky nejvděčnější 😉 A obejmutí od dětí je nejkrásnější.... 😉
Ano to souhlasím, přes den to jde, ale večer jak jde spinkat do pokojičku na mě všechno nějak dolehne
nejsi sama... ja mam zitra dvouletou dceru a jeste osmimesicniho syna, chlap vul, odesla jsem po sestinedeli... ted se soudime o deti. rikam si, jak ta laska je slepa... deti sikovne a tatinci (dva na ty ctyri) blbci (neshodneme se ve stylu vychovy atd.). zivot jde dal. zacatek boli, ale casem zjistis, ze kdyz nejde o zivot... my zeny jsme prehnane na ty muze uple a az se "otrkame" (a prolejeme potoky slz), teprve ziskavame zivotni nadhled a moudrost... ze nam zadny muz nestoji o to znicit pohodu deti a znicit sebe...
preju hodne sil a neverit slibum... jedine podlozit lecbou nebo terapii...
drz se! a zavolat rodicum? ze prvni nocnicek? najdes nekoho, komu to sdelis, jen chtit. (a nechtit pouze a jen tatinka deti...)
bude dobre!
ja se mam skvele, soustredena na ty sve ctyri deti a nekdy nechapu, proc jsem na toho posledniho muze nebyla tvrdsi, primocarejsi, proc jsem ho tak slepe milovala a davala mu cas...
Maminky, které můžou porovnávat, které žily s manželem a potom se rozvedly Ti řeknou a potvrdí ( některé) že je jim bez chlapa mnohem lépe. Lépe se jim i jejich dětem dýchá. Já jsem rozvedená a mám nového přítele a další miminečko, ale někdy ráda vzpomínám na tu dobu, když jsem byla sama jen s dětma. Nemají to tak všechny, ale mi bylo třeba fajn. Co 14 dní byli děti u ex a já měla víkend jen pro sebe.Našla jsem si v tom své kouzlo 😉 Nechci tvrdit, že je to cesta, ale jen říkám můj názor. pohled z druhé strany.
@luzca11 ja vim,ze je to tezke....sama jsem si tim prosla a hodne to boli....vmi ,ze ted tomu tezko uveris ale prejde to a zase bude lip....zvladnes to