Prsa plná mléka při sexu po porodu, jak to řešíte?

pavca27
28. led 2015

Ahoj holky, nikde jsem nenašla podobný dotaz, tak jsem se rozhodla napsat. Jsem několik měsíců po porodu a stále plně kojím. s přítelem máme celkem pravidelný sex. vzrušuje mne, pokud si přítel "všímá" mých prsou a rovněž polohu, kdy jsem já nahoře, ale to se při kojení nedá praktikovat jinak než-li s podprsenkou, jinak je totiž přítel celý pokapaný z vytékajícího mléka z prsou. tím že jsem vzrušená tak se reakce vytékajícího mléka ještě asi podpoří. jak to řešíte? a v podprsence potom k prsům hůře může a já si to pak tolik tím pádem neužiju :( předem díky za tipy 😉

lv
28. led 2015

Je to normální a nenadelas s tím nic

olusenka
28. led 2015

myslím, že se s tím nic dělat nedá, leda fakt asi nesundávat podprsenku.
Já teda naštěstí nikdy podobný problém neměla, kojila jsem dlouho a dost, ještě kojím druhé dítě, ale ani vložky do podprsenky jsem nepotřebovala. Samovolně nic nevytékalo.

lilibeth
28. led 2015

Já jsem neměla problém jen hned po kojení (nebo jsem cíleně před sexem mléko odsála). Ale jinak jsem to ve většině případů řešila pěknou podprsenkou. Asi se s tím nic jiného dělat nedá ☹

ajka198
28. led 2015

pokud to manželovi nevadí, že je celý od mlíka, tak je to v pořádku 😉 a pokud to taky nevadí tobě. Pokud někomu vadí, tak prostě musí přijít na řadu podprda. Taky jsem měla 😉

darija06
5. zář 2022

No když by jenom při sexu. Když si na to vzpomenu u prvního a druhého dítěte, tak to byl mazec. Neustále mokrá trička a za chvíli to budu muset řešit zase, ale ještě nevím jak, protože jednorázové prsní vložky jsou pro mě vyhazování peněz.

kajush95
26. zář 2022

@darija06 Proč nezkusíš absorpční podprsenku? Ty prsní vložky jsou nic moc. Já jsem s nimi spokojená nebyla.