Všechny zdravím,nemám bohužel komu se svěřit,včera jsem zjistila v mobilu partnera,že má už půl roku paralelní vztah.Máme malá dvojčátka,moc nám to poslední dobou neklapalo,on hodně pil a několikrát mě i okradl (zřejmě aby měl na rande s tou novou,která není uvázaná k dětem a může s ním šmejdit po nocích).Strašně to bolí a nedokážu to pochopit,nevím,jak mám fungovat úplně sama se dvěma dětmi,jestli to zvládnu a pořád se ptám PROČ??
zlato...."hodne pil a okradl"...??? proc s nim chces bejt?? to neni zrovna vzor pro deti ☹ az se z toho soku vzpamatujes, sbal mu kufry, vyhod je za dvere a bud rada, ze takovej chlap nebude vychovavat vase deti. najdes lepsiho!
díky moc za podporu všem
Otázka je jak moc to myslím on vážně, chce jen zábavu, nebo nový vztah se vším všudy. Tj, i s rizikem, že se pak dostane do stejné situace jako teď......
Tak takovýho chlapa bych nahned vykopla....Tohle se prostě nedělá..a pokud , tak se to řekne narovinu jak to je a snaží se najít řešení, ale podvádět, okrádat a chlastat? Neváhala bych....držim ti palečky, přeju hodně sil a hlavně pevné nervy..🙂
Tak,ženy, prý si za to můžu sama,nikam s ním nechodím (jak asi,že s dvojčaty na krku,bez babiček,bez hlídání),nemám zájem o sex (s dvojčaty jsem sama a sama,k tomu chodím do práce,usínám po Večerníčku),taky jsem už stará a tělo opotřebované (je mi 32,porodila jsem dvojčata po 3.5 kilech),tak si chtěl připadat,že na nějakou ještě má,tak ji oslňoval mým autem,mými penězi....
@andreahan klasika, to neřeš, nestojí to za to, manžel si taky našel mladou, bez závazků, co s ním mohla chodit všude a měla krásné štíhlé opálené tělo..no, jenže měla prázdnou hlavu a hysterickou povahu, na to přišel až později..jo a taky měla sklony spát s několika chlapy v jednom období...skončila jako osamělá svobodná matka, páč dítě má s dalším ženatým chlapem
No tak s takovou bych ho klidně předala i s kuframa...a časem uvidíš, že to bylo největší štěstí...držím pěsti 😉
No uvidíme, jak se bude líbit milence az místo lítání po nocích začne prát fusakle, šetřit, protože bude mít frajer alimenty na 2deti, trávit víkendy hlídáním děti na hřišti, v zoo, na koupání, aby měli zážitek s tatinkem..
@lv blby je, ze takovej chlap asi nebude mit zajem se svyma detma travit cas:/
Souhlas s lv, az ta jeho mladice zjisti, co vsechno pro nej ty povinnosti k detem a tobe obnasi, tusim, ze v jejich ocich to uz nebude takovej borec. Ale prijde mi nechutny a slabossky, ze on ji oblboval TVYM autem a TVYMI penezi! 😠 Hraje si na borce, ale nema ani na to, aby slecnu 'sbalil' na vlastni zasluhy! To je vycuranost na entou! Takze nejenomze podvadi manzelku, ale jeste se k te nevere dobral tak, ze ke sbaleni milenky pouzil manzelciny prostredky 😲 No dala bych mu co proto, pacholkovi. Kdyz chce machrovat, at si machruje, ale na vlastni triko.
@sasanka033 No, mozna ne momentalne ted, kdyz je celej udelanej z mlade milenky, ale kdyz nadseni opadne (hlavne az opadne na JEJI strane, jakmile slecna zjisti, ze on ma povinnosti), tak mu asi rychle dojde, jaka je realita. Sranda bude, az ho milenka posle k vode, protoze co by si vzala na zenacovi s dvema detma, na ktery bude muset platit alimenty, kdyz nic jinyho, to se pak bude holomek divit!
taky si myslím,že přileze,ale stejně je to už rozbitý,navěky,kvůli nějaký krávě,který nevadí,že se přivalí na rande s kočárkem,no já bych se poblila bejt jí,že sebe i z něho ☹
Promin, ale nejaka hvezda je vedlejsi, pije, krade a ted se chova jak kokot..
Jak už bylo řečeno, buď ráda, že s takovým chlapem nebudeš. Já jsem sama 3 měsíce. Hlavně kvůli jeho chlastu. Taky jsem se hodně bála, ale teď jsem ráda. Je fakt, že mám štěstí, že si přivydělávám, chlap nedělá skoro vůbec potíže a mám rodinu, co mě podporuje a pomáhá. Hlavně po psychické stránce jsem se ale dala fakt do kupy a je mi moc dobře. I když začátek vůbec nebyl lehký.. Taky spousta otázek, výčitky..ale už jsem si to srovnala a je nám fajn 🙂
Je to stale stejny scenar, zvlast v posledni dobe se mi zda, ze se tu s nima roztrhl pytel ☹
Ona to vzdycky nemusi byt uplna "krava", oni ti chlapi toho dovedou napovidat strasne moc. Nekdy nakonec lzou vic milence nez manzelce...
Kazdopadne v tvych ocich to krava urcite je, ale za kravou jde vzdycky jen vul, takze je nech zit si par tydnu ten jejich sen, nez se jim rozpadne a on si bude rvat vlasy, az mu dojde, jak si podelal zivot.
A já jsem druhá,která na něj žehlila 40 triček týdně,vařila mu každý den polévku plus hlavní jídlo,živila ho,šatila,nechala bydlet u sebe,pořídila auto,porodila dvě děti a celé dny a noci se o ně starala,zatímco on se tahal bůhví kde ☹ ☹
@andreahan svůj k svému no. Myslím tím jeho a tu jeho. Ujetí oba. Jsi silná ženská a tohle nemáš přece zapotřebí. To je opora jak brno fakt. A ty jeho výmluvy.. 😕
Na druhou stranu mi přijdeš až moc dokonalá, že žil ve zlaté kleci, měl všechno a nemusel dělat nic, všechno si zastala a pečovala o něj jak o třetí dítě. Asi si potřeboval dokázat že je chlap a ne nula o kterého se perfektně stará žena. Akorát to udělal hodně blbě.
Taky jsem časem zjistila,že jsem byla až moc obětavá, moc ustupovala..kdybych hned zezačátku začala požadovat víc rovnoprávnosti a slevila z jeho požadavků už jen kvůli sobě, tak buď by se vzpamatoval, nebo bysme se rozešli dřív.
@andreahan ten by šel ani by nevěděla jak rychle, spíš letěl a hlavně navždy, žádný žehlení situace. chápu že se může stát a jeden z patnerů "uklouzne" a že se to dá řešit, ale tohle je hodně přes čáru.
"lepší" teď, než po 25 letech manželství.....