Ahoj, jdu si pro radu 😁
Partner má fyzicky náročnou práci. V sexu ho téměř ve všech polohách třeba po třech minutách začnou bolet svaly, někdy i chytne křeč ( kromě polohy na koníčka, kdy jen leží).
Mě to celkem frustruje, protože k orgasmu potřebuju nějaký čas pravidelného přirážení. Zároveň když vím, že těch 5 minut na to budu mít, úvolním se a neřeším čas a jde to krásně 🙂 Ale jelikož teď vím, že partner prostě nevydrží těch 5 minut nebo dýl, vím, že je tu omezený čas za který bych to měla stihnout, úplně mi to utlumuje prožitek a je to dost kontraproduktivní.vydřený orgasmus mě vůbec nebaví 🙄
Když jsem na koníčka nebo jinak nahoře trvá mi to dýl k orgasmu, než když jsem pasivnější. Nejsem tak uvolněná, navíc když to na mě jde tak mi různě tuhnou nohy a kroutím se, což s přirážením lze těžko zkloubit. Prostě v týhle poloze jsem málokdy. Ale jak říkám, trvá mi to dýl, což zase partner nevydrží a je prostě zákonitě dřív 😅 A opět, tlačit na sebe, ať to stihnu v nějakém omezeném čase, to mě fakt nebaví a prožitek je v háji.
Někdo nějaké rady či nápad jak z toho ven?
Podotýkám, že máme super vztah, i chemie je mezi námi. Partnera určitě měnit nebudu 🙂
Ale kvůli partnerovo relativně nové práci se budeme muset přizpůsobit nové situaci. Bohužel nás nic moc nenapadá, jak to zkloubit.
Čili já v polohách kde jsem aktivní já, mám problém vyvrcholit, protože když to na mě jde, přestanu být schopná přirážet. Tak jsem to ale měla vždy.
Partner zase v polohách kdy je aktivní on, vydrží jen omezený čas a ne moc dlouho, kvůli bolesti svalů.
Rádi bychom normálně vyvrcholili spolu, jsme na to tak zvyklí...Napadá vás jak to zkloubit??
Nebo nějaká vhodná poloha kromě poloh na boku, těch už se začínáme přejídat 😅
A co dělá?!
Jestli je na tom tak blbě, pak suplementovat hořčík a zařadit každý den kompenzační cvičení.
A co zacit na konicka a potom se vymenit, aby to "dorazil" partner?
@martulka6188 děkuju, jojo takhle to celkem funguje 🙂 ale chteli bychom i nejakou znenu nebo z toho zcvoknem 😅
@levandule_k na to jsem zrovna dneska koukala. Spíš se teda asi zaměřím na polohy, ve kterých budu já aktivní a on to může ke konci nějak dobouchat 😆 ale fakt je to šílený, kolikrát se prostě nemůžu ani pohnout😳
@reeeza záleží taky jaký hořčík, zda se správně vstřebává.. my doma nedáme dopustit na hořčík od zn. Natios (ráno 2x malat a večer 2x bisglycinate a když je nejhůř a nebo přichází třeba migréna, tak zabírá tekutý hořčík Mega Mag od trace minerals). Manžel denně nachodí v práci kolem 20 tisíc kroků a pak chodí 4x týdně na 1,5-2 hodiny do posilovny, kde zvedá těžký váhy.. jinak na křeče mu zabral i kolagen, 100% čistý od woldohealth. Pijeme to s msm od goodie (síra) a kvalitním céčkem (goodie Berry power super mix), aby se dobře vstřebával kolagen.
@pe_tu_ss_ka dobře, díky moc 🙂
@reeeza A sex třeba na stole, kdy on bude stát a ty ležet?
@reeeza není zač, hezky to má popsané Petra Zehnalkova v jejím ebooku, který se dá stáhnout zdarma. Má tam vysvětlené vstřebávání i původ těch hořčíků (v lékárně volně prodejné i ty na předpis, mají nízkou vstřebatelnost, zatěžují i přidané složky a vedlejší účinky, jak otreba projimavost).. má i spoustu super postů na různé vitamíny, tak jestli máte ig, tak určitě doporučuji, my v lékárně už nic nekupujeme.
@levandule_k jojo to občas taky praktikujeme, je to super úhel. Bohužel je náš stůl ale vyšší, takže musím zadkem jakoby sklouznout níž, což je trochu nepříjemný na záda a sklouzávám 😅
Ve stoje kvůli výškovému rozdílu musí mít pokrčený nohy, což nevydrží dost dlouho, já zase stojím na špičkách 😂 a ve stoje zezadu je super, ale tak se neudělám bo se mi rozklepou nohy před orgasmem a prostě to neustojím 😂
To je fakt šílený 🙈
@reeeza To by chtělo nějaký stupínek (hodně stabilní), co by ti přidalo centimetry.
Mrkni na inspiraci tady https://www.erekce.cz/kamasutra-polohy/