Problémy se sousedem

a_vav
29. zář 2016

Holky, kluci

moji tchánovci mají sousedy ... bydlí tam mužova extchýně a jeho bývalí švára ... co je znám tak neměli mezi sebou dobré vztahy ... jen tak vedle sebe bydleli a jak to tak už asi bývá dělali si navzájem naschváli - sekali v neděli trávu, nebo v nedělním klidu dělali jiné hlučné práce (ať jeden či druhý) ... když jsem přišla do rodiny tak se to prý dost zmírnilo ... čtyři roky byl klid ... jen se tam vrátil exšvára a už to začalo být teda nahraně ... za posledních pár měsíců jsme z vesnice slyšeli, že mu můj tchán měl něco ukrást odkaď si ... jenže to není pravda ... teď přemlouval jednoho chlapa z vesnice ať mu prý jde svědčit , že mu to vážně ukradl (ani nevíme pořádně co) ... já už ho tedy nemůžu ani cítit ... hlavně proto že je to teda samolibec ... malá mi spí v kočárku na dvoře a on jde před plot dělat hluk ... zastaví cestu auty a člověk má problém se dostat vůbec od baráku na cestu ... na této cestě opravuje kamarádíčkům auta což je další problém v obci je spodní voda a zrovinka nedávno tam byla taková olejová skvrna ... že jestli se dostala k vodě tak nevím co budou tchánovci dělat (mají pouze studnu ... v obci je připojený pouze jeden dům k vodnímu řádu) a ty řeči co se šíří vesnicí roznáší dle slov více lidí právě on ... nevím jak to řešit a strašně mi to šve máte někdo skušenosti jak se to dá řešit?? Když to chceme řešit osobně začne jen urážet ... 😠 😠 😠 😠

nutricnihodnota
29. zář 2016

@a_vav Ty tam taky bydlíš? Jestli ne, tak se do toho vůbec nepleť, jen bys na to dojela. Ať si to vyřeší sami.

a_vav
autor
29. zář 2016

@nutricnihodnota sice tam nebydlíme, ale to vůbec nevadí i nás se to týká ... a chceme to řešit jako rodina jen si bohužel nevíme rady (nechceme to tahat tak jako oni) a tak se tu ptám na zkušenosti ... zkušenosti se sousedy co dělají něco podobného ...

lv
29. zář 2016

tak když to nejde domluvou, volat policii na ty auta, na opravování aut, s hlukem do limitů moc nenaděláte, to můžete na obecním úřadě zaevidovat..