Zdravím holky, už par měsíců se podotýkám s problémem ze můj partner nechce sex.
Je nám oběma 23 let, a z toho 7 let jsme spolu
Před 4lety jsme se rozešli na nějakou dobu a pak jsme to dali zase do kupy. Je tady ale problém že partner chce sex, ale třeba jednou či dvakrát za dva měsíce, což je pro mě nepredstavitelne.
Už jsem s nim o tom mluvila několikrát a vždy odpověď
Že je unaveny, ze nemá naladu.. společné aktivity taky nemame, přítel je ten typ co rad leží na gauci ( dříve takový nebyl)
Jenže mě děsí představa když nám je 23 let jak to asi bude vypadat třeba za 10.. tohle už trvá asi rok a půl.
Ještě s čím se vám chci svěřit, před par měsíci se mi ozval můj jeden bývalý znamy , a já zrovna popijela s kamarádkou ..
dal to vypisovat nebudu jak k tomu došlo ale vyspali jsme se spolu. On se do mě po hlavě zamiloval, a já neměla ani tu nejmenší výčitku z toto ze jsem pritele podvedla ( a to jsem hodně vycitava vůči sobě) vůbec nevím co se to se mnou stalo ale ten sex byl úžasný, bylo to neco jako kdybych znovu ožila.
Mám v hlavě zmatek a nevím co mám dělat, prosím zdrzte se negativních komentářů ...
Dekuji
@eliza123 rozchod je na miste...nerozumite si s pritelem uz ted,to bys tskhle dokazala zit dalsich 50 let? Prosim te,bez o dum dal,dokud je cas
Zvaž dobře, jestli chceš strávit celý život s člověkem, který ti ve 23 letech nevyhovuje. Vím, že rozchod po 7 letech je velmi bolestný, všichni v okolí už v podstatě počítají s tím, že se vezmete, ale ti všichni nebudou u vás doma řešit vaše krize, oni mají své životy a tento je jen vás dvou. Nemáte děti, což je velké plus. Já to bohužel vidím celkem jasně.
@eliza123 Řekla bych, že jsi s ním že setrvačnosti. Nemáte děti, ale jste jak manželé po odletu děti z hnízda. Pokud jste o tom zkoušeli mluvit, řešení to nemá, tak není moc co řešit 🤷
@eliza123 hele,asi takhle.ségra s tím svým byla taky od 16let . Zařídili si spolu bydlení,spolecni přátelé (spíš jeho),ona mu dotovala koníčky,tolerovala jeho domácí lenivost. Trvalo dlouhých 14let,než zjistila, že s ním to dál nepůjde. Rozchod skoro jak rozvod,dělení majetku. Do roka si našla jiného (dle nás hroznej kreten 😂) ale už mají spolu dvě děti. Jsi ještě mladá,máš život před sebou a v tomhle vztahu se ubijite oba.
A proč s ním jsi? Ve svém příspěvku o tom není ani slovo. Pak by bylo nasnadě jít o dům dál.
no já nevím, proč nezkusit oživit sex s tím, s kým jsi ve vztahu než hledat sex jinde? já jsem řešila podobný problém před pár lety a teď jsme spokojení, zpestříme si to hračkami, sexy prádlem, afrodiziaky apod
já bych se nevzdávala a zkusila to s tím chlapem nějak obměnit nebo udělat něco pro to, aby vás to zase bavilo spolu, než chodit za někým jiným jeneom kvůli tomu, protože ono nikdy nejde jen o sex a možností je několik, jak udělat sex zábavnější, jak píšou holky, prádlo, hračky a jiné
@eliza123 Pokud nemáš výčitky, že jsi svého přítele podvedla. Tak bych ukončila asi vztah. Ne z toho důvodu, že jsi ho podvedla, ale kvůli tomu, že si myslím, že váš vztah nemá už žádnou budoucnost. Pokud stojíš o záchranu vztahu, tak si s ním ještě jednou promluv. Zkus zjistit jestli se něco neděje, u nej v práci v rodině a pod. A zkusit mu vysvětlit, že když spolu spíte, tak málo, že tobě to prostě nestačí.