Problém ve vztahu

kulisekkkk
2. lis 2021

Zdravim, mame s přítelem dvouletou dceru, přítel si podle mého často vypije (z jeho pohledu ne), bývá někdy nepříjemný a často se kvůli tomu hádáme. Malá už to hodne vnímá a me to moc trapi. Přemýšlím o rozchodu. Přítel mi začal vyhrožovat, pokud to udělám, ze bude zle. Já však chci odejít hlavně kvuli malé, protože ta atmosféra na ni podle mého doléhá a často nás okrikuje při spolecne debatě ať nehadame atd. Bojim se, ze by mi přítel vzal dceru, pokud bych s ni odešla. V jakékoliv spolecne aktivitě a stýkani bych jim nebranila, jen bych chtěla žít a malou v klidu. Poraďte prosím

blondynka400
2. lis 2021

@kulisekkkk co je to často? Nepříjemný? Co v tu chvíli dělá? A jinak je vše ok a nebo máte problémy někde jinde?

kulisekkkk
autor
2. lis 2021

@blondynka400 často=každý den aspoň láhev vina a více.nebaví se s otcem a rozhadal se i s moji matkou a stále ji urazí. Stále mi říká co mám delat a jakmile udělám něco po svém je to s vycitkami a spatne

sudylichozrout
2. lis 2021

@kulisekkkk Tvuj pritel je alkoholik a muzes si byt jista, ze mu nikdo dvoulete dite nesveri. Pokud se nezacne lecit, odejdi, jinak pripravis sobe i dcerce peklo na cely zivot.

camelinka
3. lis 2021

@kulisekkkk V rodine meho ex se chlasta, nepije, ale chlasta...jinak mili a zlati lidi, ale holka to poznala a vnimala driv, nez bych cekala...
Vas chlap je alkac, bohuzel...a kdyz si sam neprizna problem, tak ho nevyresite.
Ja bych dala nuz na krk, bud my, nebo chlast...a pak pripadne odesla a vyhruzek bych se nebala, oni radi strasi, ale pak skutek utek, co by si tak s mrnetem pocal, hrdina...😎

camelinka
3. lis 2021

@kulisekkkk ...jeste dotaz, chlastal takhle i pred ditetem?

pginka
3. lis 2021

@kulisekkkk Ber nohy na ramena a bez od nej ,

lith
3. lis 2021

@kulisekkkk Úplně bych se nebála, že by měl nějakou větší šanci ti dítě sebrat.
Je to prostě alkoholik, z jeho pohledu možná ne, ale pokud se nesebere a nepůjde to řešit měla by ses sebrat a jít ty. Šance na to, že se to "časem zlepší" je fakt hodně malá. Seber všechen zdravej rozum co máš, zvedni hrdě hlavu a jdi.