Problém v intimním životě. Nelíbím se mu?

milada567
31. srp 2024

Ahojte, holky jsem už zoufalá nevim vubec co delat...
Jsem s partnerem skoro rok, bydlíme spolu, nehadame se, vyjdeme si vstric , jsme na sebe hodni, mame se radi atak dale..jediny problém je ten sex 🫤 ze zacatku to bylo porad skoro ( asi jako u kazdeho) ale ted je to tak jednou za 3-4 týdny...partner ma narocnou praci fyzicky i psychicky a k tomu jezdi domu pozdě az (cesta mu trvá skoro hodinu) pracuje v gastru je zavreny 13 hodin v kuchyni..do toho teď ještě blbě snáší ty vedra, bydlime v byte kde cely den primo svítí slunicko takže je tu na padnuti většinou...no a ja si nevim rady už co s tim když jsem se ptala tak je pry unavený ze je to prostě tim teplem a unavou..ja to chápu ale když je tri dny volna doma..cekala jsem že aspon jeden z tech dnu něco bude. Obcas si i rikam cp když na to má nekoho jinyho ( ale to je kravina) nebo jestli se mu nelíbim ? Ale saha na me jako normálně jako předtím netvari ye nejak "znechuceně" sice je pravda ue jsem neco malo pribrala, ale porad se o sebe staram jak nejlip mužu. Ale tohle me fakt zacina nicit...hlavne nevim co si myslet. Co si myslite vy? Popřípadě jak to zas nejak napravit? Většinou když jsme meli sex začínal vždy partner...mozna jednou můžu být ja ktera zacne a uvidíme. Nebo nevim no...moc diky za nejakou odezvu popřípadě názor P.S. milence si hledat nechci 😄

zanett
31. srp 2024

Tohle uz jsem ted nedavno cetla. Nezakladala jsi tutez diskuzi na konkurencnim webu? Zakladatelce bylo 20 a tomu jejimu 33 - coz ve svem prispevku nezminujes, ale vsechno ostatni sedi jako p*del na hrnec.

hennrietta
31. srp 2024

Za mě nejste kompatibilní.
Frekvenci sexu jednou za 3 týdny bych fakt nezvládla a to mám dítě (3 roky) a jsem těhotná...

Buď se domluvíte na frekvenci, která bude vyhovovat oběma, s příchodem podzimu a zimy nastane zlepšení a nebo tě to dožene, budeš frustrovaná, hledat chyby v sobě a může ti to poškodit sebevědomí...
Na tvém místě bych si s partnerem promluvila a buď bude mít snahu o zlepšení a nebo mu ta to nestojíš a nebude se ani snažit. Jo a rozhodují činy a ne sliby...
Rok je strašně krátká doba na to, abys tohle řešila.

jizanka2423
1. zář 2024

Už zase? Počkej chvilku, ono se má fakt ochladit 🤦‍♀️

pampelina18
1. zář 2024

Dej si studenou sprchu