Přítelův otec

21. črc 2023

Ahoj, řešíme doma nepříjemnou věc.
Mého přítele táta to na mě zkouší.
Už víckrát jsem mu jasně rázně řekla, že tudy cesta nevede a že tohle teda ne, že jeho syna miluji a že tohle prostě ne, navíc má úžasnou ženu, je to nejlepší tchýně, co jsem si mohla přát, nechápu, co jeho tak žere, nebo co má v hlavě.
Jde o to, že zhruba půl roku bydlíme všichni spolu v 3 patrové vile, kde my obýváme velký byt v podkroví, jeho rodiče bydlí dole, prostředek vily máme jakž tak společný s tím, že ještě dole má přítel kancelář.
Bydlím tu se svými dvěmi dětmi, nyní čekáme s přítelem miminko, jeho první.
Řekla jsem mu to po prvním pokusu se mě dotknout, z prvu to byly narážky a jen řeči a posunky, pak mě ale jednou objal, dal mi pusu a stáhnul mi na prsa, předem říkám, byla to vteřina, než mi v šoku došlo, co se stalo bylo po všem, to už jsem byla těhotná a věděli to všichni, běžela jsem hned nahoru za přítelem mu to říct.
Ten byl z toho fakt zoufalý, naštvaný a prostě ho to hodně sebralo, chtěl dolů hned běžet ale to jsem mu zatrhla s tím, že kdyby se to opakovalo budeme to pak už tedy řešit. Říkal, že mámu podváděl, že byl vždy sukničkář, ale jinak že je to skvělej chlap.
Ani nevím, co hledám za radu, útěchu, ale teď nemáme kam jinam jít. Je to pár týdnů, co tu bydlí i moje děti a jsme komplet přestěhování, něco nemáme ještě ani vybalené.
Přítel vlastní pozemek s chatou, která je ale k rekonstrukci a v plánu máme rozhodně postavit si místo ní dům a žít sami tam, jenže na to teď nejsou úplně finance.
Jeho táta se jinak chová normálně, vycházíme všichni spolu řekla bych dobře, chci tomu dát ještě šanci, nic jinýho nám ani nezbývá. Doufám, že to bylo už naposledy a opravdu to pochopil, že takhle tedy opravdu ne.

zrzinda
21. črc 2023

Tyjo, to je peknej debil. Já bych se neudržela a jednu mu vpalila asi. 🤷‍♀️

laxesis
21. črc 2023

No. Přítele bych nebrzdila - žádné řešit příště. To se má řešit hned. Ona taková aktuální dávka čiré naštvanosti není někdy ke škodě, dotyčný si uvědomí, že s tebou vydrbávat nemůže a nenecháš si to pro sebe. Za další, tchán netchán, dostal by obratem facku - pokud bych se hodně brzdila, tak bych na něj možná jen zařvala. Neříkám, že to je správné, či nejlepší řešení, ale vím jistě, že bych se takto zachovala, bez mého dovolení na mě nesahá ani moje matka. A rozhodně bych mu řekla, že přestože ho mám ráda, tohle bylo naposled.