Zdravím, jsem muž a rád bych od vás šlyšel vaše názory. S přítelkyní spolu chodíme skoro rok, a dva měsíce spolu bydlíme. Ja mám 3 děti z předchozího manželství, přítelkyně se k mým dětem ale nechová moc hezký. Dává jím najevo že je u nás nechce. Proč si myslíte že se tak chová?
protoze je to krava, tak ji kopnete do prd.le a je klid. deti jsou vzdy na prvnim miste.
@nazka nejdříve se snažila, a měla s dětmi dobrý vztah. Ale pak najednou své chování změnila, chová se k nim tak že je ignoruje. Ptal jsem se jí, a řekla mi že prostě už nemá moje děti ráda.
Tak to by měl být poměrně jasný signál to skončit. Omlouvám se za upřímnost, ale cítím to tak, děti by měly být nadřazeny nové partnerce.
@bramarfi ja uvažuju že se sní rozejdu, ale ona to má teď těžké a jí v tom nechci nechat
Vaše děti to mají těžké. Ona je dospělá a odpovědná sama za sebe a za své činy.
Okamžitě rozejít, děti si nezaslouží, aby to odnášely. Přítelkyni můžete přeci podporovat, pokud to potřebuje, i poté. Nebo nastavit mantinely, jak se k nim má aspoň chovat v nějakém základním slušném minimu, než se u ní situace zlepší a pak se uvidí, jestli to plynulo z té situace a případného stresu, nebo to je v ní.
Je divné, že je mela ráda, a teď je rada nemá. Buď se muselo něco mezi ní a detma stat, že změnila názor. Nebo to na tebe "hrála", že je má ráda, aby tě "ulovila". Každopádně odpověď prostě už nemám ráda tvoje děti mi prijde odpověď vhodná pro rozmazlené dítě a ne dospělého. To, že to ma těžký neznamená, že tě nemá brát takovyho jaký si a co k tobě patří. A tvoje děti k tobe patří. Takže pokud je nemá ráda fakt bych od ní odešla. Na děti máš je jeden pokus a pokud ona bude na ně nepříjemná mohla by taky způsobit, že děti nebudou chtít k tobe jezdit kvůli ni. A ja kdybych si musela vybrat jestli partnera nebo děti. Tak bych si vybrala ty děti.
Chudák děti...
Urcite na tebe zarli, proto je nema rada, je to sobec,chce mit celou pozornost pro sebe, od takoveho cloveka but daleko.
Muj nazor, bez od ni pryc, urcite se te zlosti budou stupnovat a tebe si bude privlastnovat.
Hodne stesti!
Tolik hezkych a hodnych holek je, najdes urcite mnohem lepsi a takovou,ktera bude mit tvoje deti rada!
Mého ex manžela manželka moje syny nema rada a tatínka díky ní už nevideli přes šest let.Ona mu zakázala se s nimi stýkat.Tak ji poslechl.Taková potřebuje nakopat zadnici.Nikdo po ní nechce aby ich milovala jako svoje ale dospélá ženská inteligentní si najde cestu k detem.Myslím si že to jde.Stači chtít.
Některý ženský to tak prostě mají..záleží a mají rády jen své děti a cizí prostě nepřijímají a to Vás může milovat,ale děti mít prostě ráda nemusí...z vlastní zkušenosti bych vztah dál neudržovala, páč děti tahle trpí a cítí,že je nemá ráda... Upřednostňujte své děti před cizí ženou, byť ji asi máte rád.
"Už" nemá tvoje děti ráda? Tak to je asi jasné. Bič a pryč a najít si takovou partnerku, která bude ráda s tebou i s tvými dětmi. Táta budeš už celý život. Jestli to má teď těžké, neřeš. Tvoje děti, když cítí, že tvoje současná partnerka je nemá ráda, to mají ještě těžší.
Upřímně, pokud bych v téhle situaci byla já a partner odmítal moje děti, tak by letěl. Děti jsou na prvním místě. Myslím si, že tohle bude dělat postupem času větší a větší dusno 😔
Protoze je u sebe nechce. Chce jen Tebe bez deti.
Pryč od ní, znám případ kdy to dopado hůř, partnerka partnerovo dítě měla ráda dokud se jim nenarodilo dítě společné. Po narození společného začalo pro klučinu peklo, nakonec už ho nechtěl i vlastní táta vídat jak byl naočkovaný, strašný😔
Pokud nema rada tvoje deti tak ten vztah nema smysl,deti by mely byt na prvnim miste.
Mít ráda cizí děti není vůbec jednoduché, na začátku se přítelkyně zřejmě pretvarovala, ale už ji to přestalo bavit.. Upřímně myslím, že žádná ženská s třech nevlastních děti jásat nebude.
@izz76
nebude ale nema si zacinat s chlapem,ktery ty deti ma
Za tou změnou musí něco být. Nemá nějaké problémy např se zdravím? Třeba je to kravina, ale první mě napadlo, že třeba zjistila, že nemůže mít svoje děti, tak teď nemůže ani vidět ani ty tvoje. Jinak pokud by to byl trvalý negativní přístup, tak jsi nejdřív táta, pak dlouho nic a pak něčí přítel 🤷 A pokud ti tohle přítelkyně řekne, je to dost smutné.
@izz76 ano, i pro me by bylo tezke mit rada 3 cizi deti (ruku na srdce nevime jak se chovaji k pritelkyni,jakou maji deti vychovu)..je mozne,ze po roce dospela k nazoru,ze to nepujde a deti jsou velkou prekazku..jedno cizi dite nejsou hned tri..
A nemuze to byt tim, ze vy mate tri deti a ona sve zadne(pokud teda opravdu nema)?
Myslím si, že se zkrátka přítelkyně přecenila. Řada žen má na začátku vztahu pocit, že to dají, jsou zamilované a chtějí to zvládnout, snaží se a ono to ze začátku i třeba chvíli funguje. Ale pak opadnou růžové brýle, naběhne rutina a realita je pak často zaskočí. Že to není tak snadné, že ty děti je třeba nemají rady, že nikdy nebudou číslo jedna, že se vždycky budou dělit, stejně jako případné společné děti a že ty děti fakt nikdy nezmizí a budou vždy součástí jejich života. A že cely život budou muset něco řešit s bývalou, ta taky nikdy nezmizí. Já jsem třeba věděla, že bych to nedala a tak jsem do vztahu s chlapem s dítětem nikdy nešla, ale řada žen to zkusí a pak se diví, že to není prdel. Obdivuju každou ženu, která to zvládne, která miluje partnerovi děti jako vlastní, která je přijme jako součást partnerova života, jsem přesvědčená, že taková žena musí být velmi nesobecká a opravdu se vědomě postaví na druhou kolej. Já bych to fakt nedala, klobouk dolů před každou takovou!
Můj tip - čistě podle toho, co je napsáno - chovala se hezky, aby na tebe udělala dojem, takže, když jste spolu začali bydlet, chce mít svoje "hnízdo", nakonec, dojem vytvořila, jinak byste spolu nebydleli... takže...
Děti přeci nemůžou za to že ona to má těžké... Rozejít
Já mít takovou přítelkyni, tak se s ní okamžitě rozejdu.
@codal tak ale v tom pripade jeste vetsi klobouk dolu pred kazdym chlapem,ktery zvladne mit rad a starat se o deti sve nove partnerky,protoze ti chlapi to maji jeste tezsi.ty deti totiz nejsou soucasti jeho zivota je par dnu v mesici ale porad.
@rezusesmichy absolutně souhlasím!
Děkuju za názory, já si sní zkusím ještě promluvít,a podle toho se zařídím.
@mourovatakocka ne zdravotně na tom je v pořádku.
@kokoska12 ona má jedno dítě.
dej pak vedet jak to dopadlo 🙂
Nejde to trochu víc rozvést? Jak se k nim chová? Od začátku?
Ptal ses jí na to? Kdyby se někdo choval špatně k mým dětem, přes to by u mě nejel vlak. Jsou mi na prvním místě.