Ahoj, jaký byste měli názor na to, že váš přítel si stáhnul do mobilu a poslouchá tuhle písničku - Sofjan Medjmedj & Ben Cristovao - Slzy
Jako ten text mi přijde fakt zvláštní…
“Čekám na tebe dlouho
Chci utýct, ale nevím kam
Pořád tě tady cítím
Dusí mě to, když usínám
Teď jsem z toho tak moc broke
Chci zapomenout všechno, co jsem ti udělal
Už se nesnažím uniknout, žádný drinky ani cokes
Jsi jediná droga, co bych si dal
Tak mi řekni, kde teď spíš
S kým svoji hlavu ztrácíš
Jestli o mně ještě víš
Jestli se někdy vrátíš
Teď stojím v dešti sám, pomalu umírám
Bez tý dávky plný tebe, kterou nemůžu mít
Tak snad se někdy vrátíš”
Když tak si to pusťte, nechci tady dávat cely text. Ale co si o tom myslíte? Jsme spolu 3 roky, mě takové písničky třeba vůbec nezajímají, přijde mi to jako vzpomínání na bývalé… Možná řeším blbosti, ale jako co když má furt v hlavě bývalou nebo třeba nějakou jinou?
Hmmm. 😀 😀
To snad ne, chudak chlap 😂😂🙈. Pockej, az si zacne poustet Pocem holka od Divokyho zapadu, to bude teprve o cem premyslet 🤣🤣🤣.
Hele pokud se nechcete vyjádřit normálně, tak tu neodpovidejte vůbec jo, děkuji. Mám fakt blbý období, tak se běžte smát někomu jinému.
@katule1990 Nebo treba "Hele Didi" od Wanastowi vjecy, pripadne Papuce od Zavise. 🤭😂
@lichozroutsudy Diky, pustim si 🤭.
Vůbec bych to neřešila. Poslouchám písničky, protože se mi líbí, a rozhodně za nimi není žádný můj životní příběh (většinou).
Me se taky libi, posloucham casto, ten kluk ma nadherny hlas. Kolikrat vubec text neresim, proste se mi libi...
Mně na tom nic divného nepřijde. Má dobrou melodii. Občas taky poslouchám písničky se zvláštním textem protože mě to zrovna chytlo a zaujalo. Dokonce nedávno jsem poslouchala Lunetic a pak jsem přemýšlela nad tím textem, že to vůbec nedává smysl a je to pěkná kravina 😄😄😄😄 písnička byla ale dobře rytmická, mně se v tu chvíli líbila.
Já bych to nijak zvlášť neřešila, ten obsah textu.
Hledáš v tom zbytečně něco co tam vůbec není. 🤣 Mám souseda, co je hrozný kure*ník a nedávno přes půl baráku řvala písnička Panic od Lucie docela pravidelně. 😃 Chtěl nám to něco říct??? Prostě se mu líbí melodie, rytmus nebo ti kluci. 🤷
Třeba český a slovenský rap má hromadu strašného textu a pochybuji že se to lidem líbí kvůli těm sprosťárnám.
@michaela666 Buď ráda že neposlouchá Řezníka - Ta holka v mým sklepě, to už bys brala dráhu i s kuframa.
Cizojazyčné písničky si překládáš a pak je hodnotíš?
To je ještě v pohodě. Teď si představ, že by poslouchal Kryštofy. Ten generátor náhodných slov 🤣
Ahojky ,netrap se ,já mám v mobilu něco podobného 😁mě se líbí ta melodie písničky ,na text kašlu ,manžel se mi akorát směje ,že tam tu písničku mám už 3 roky ,jsem taková konzerva totiž a opravdu nic zatím nehledej . Až si bude psát s bývalou ,ano tak to bude problém,ale pokud má tuhle písničku tak si řekni že se mu líbí melodie a dal nad tím nepřemýšlej,zbytečně si přidělavas starosti 😉. Jděte spolu na večeři nebo jeďte na wellness a přijď na jiné myšlenky ,jestli cítíš lásku od partnera ,tak zbytečně ve vztahu nehledej problémy 🤗. Já teď čekám s manželem druhé miminko a kdyby mě měl soudit podle písničky v mobilu ,tak místo miminka máme rozvod. Je to opravdu malichernost,netrap se a užívej si lásku
Já miluju písničku Zamilovaný/nešťastná... 😃 Ještě, že můj manžel je normální a nehroutí se z toho 😂
Když se zamyslím nad tím, co (občas) poslouchám... No, dobrý 😂
Myslim, ze jak ti neni dobre na dusi, hledas v obycejnych vecech ve svem okoli skryty podtext, ktery vubec mit nemusi, pokud te to trapi tak se ho na to v klidu (znovu opakuji v klidu) zeptej, nic jineho rozumneho stejne nevymyslis a generovanim ruznych fantazijnich scenaru si akorat zadelas na veci psychyckou zatez … jak holky vyse uvadeji kdyz se zamyslim nad texty hudby kterou posloucham jsem jednou nohou v kriminale a druhou v Bohnicich🙂
@michaela666 🤣🤣
@jannym souhlasím🙂
@michaela666 😂😂 uplne jsem na ten song zapomnela 😀
@dejvitka Já ho slyšela jen jednou v životě a divila se, že ho někde nezavřeli. 🤣
Hele, my se ti k tomu vyjadrujeme normalne. Pro tvoje dobro totiz doufame, ze se vzpamatujes a prestanes resit totalni nesmysl. Naopak neni normalni te v tom podporovat a zacit to soucitne rozebirat a analyzovat.
Jestli tohle resis a fakt te to trapi, tak se objednej k terapeutovi, protoze mas velky problem
@lichozroutsudy nebo Bejby ty jsi Hafo
Každý máme svoji minulost. Ta pisnicka mu nemusí pripominat konkrétní osobu. To je čistě tvá domněnka. Treba mu pripomínà jen nějaké pocity které zazival. Nebo se mu líbí nápaditost písně, řeší ji po technický strânce atp ( chlapi). I kdyby to mel spojene s nekym koho kdysi milival, tak co? Kazdy mame nějaké lidi v minulosti kteri nam hodně dali / vzali. To se nevymaze. Je to nase soucast. Teď je s tebou, má tě rád. Ver mu a ver i sobě. Neres to. Zivot je o uplne jinych vecech. Nebo se ho se zajmem zeptej. Se zájmem a laskou s cilem slyset jeho pohled na věc ať je jakykoliv. Ne jako výslech. Ne žárlivost.
Myslím si, že se mu líbí a tak jí poslouchá. Kdyby se mu nelíbila tak jí asi neposlouchá
Já poslouchám taky písničky co se mi líbí.
Ať textem nebo melodií.
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂