Přítel sleduje holky na instagramu.

1. črc 2020

Ahoj holky,
muj pritel sleduje holky na instagramu. Uz to mi prijde hodne ujety, ale on zachazi dal.
Porovnava me s tema holkama jako jsou treba Tresnickova, Myslivcova a jine. Pta se, proc si neco podobnyho neobleknu jak maji ty holky, proc se tak necesu, nelicim. Jsem z toho v soku. Take se me pta, jestli nechci zacit posilovat (jsem stihla).
Mam pocit jakoby chtel mit ze me panenku Barbie. Porad ty holky sleduje.

hermanka88
1. črc 2020

Upřímně?Kopla bych ho....Ale jen můj pohled.Nic víc k tomu asi nemám co napsat.Takove chování mají zastydlí puberťaci.Nevim,kolik teda je tobě či jemu, ale ty jsi ty a měl by tě mít rád takovou,jaká jsi.Pokud ne,za mě bych asi moc neměla co řešit.

loylii
1. črc 2020

Tak mu ukaz taky jiný frajery na insta, jestli se tak oblika, má takové auto, figuru a praci snu atd 😇.. a mimochodem ty holky těch fotek udělají 50ks, než si daji jednu na zeď. Většina z nich děla placené partnerství a musí vypadat skvele.. aby to zaujalo veřejnost. Vzhled je živí. Jinak taková Myslivcová má tlustý nohy, videla jsem ji na živo. Na fotkách to umí zakamuflovat... tak klid...

piskoteka
1. črc 2020

Každý kdo žije podle představ někoho druhého a ne svojí pravdu, ten nemůže být šťastný. Lidi by se měli naučit že pokud jsou sami se sebou srovnaní, tak když s tím má někdo jiný problém, tak je to zkrátka jeho problém. Pokud si přítel nenechá vysvětlit že láska si neklade podmínky, nebo se nedej bože vy bojíte že vás nebude mít rád, pokud nevyhovíte, tak to je nezdravý a nedospělý vztah, který jednou prostě půjde do kopru.

ariadna12
1. črc 2020

Pokud te nechce takovou, jaka jsi, prchej. Neni to ten pravy. Ten te treba nekde uz vyhlizi, tak neztracej cas s blbem😉

klokanka31
1. črc 2020

Kopla bych ho někam...

katkagabinka
1. črc 2020

https://www.lifee.cz/ze-sveta-vip/jak-se-lze-na...

Ukaž mu tohle, bude koukat jak je dokonalá. 😲

madbetka
1. črc 2020

Hm, poslala bych ho za nimi, ať zkusí štěstí. Něco mi říká, že by ho nechtěly 🤷😃

smarket
1. črc 2020

To bylo první co jsem mému mužovi napsala (poznali jsme se přes seznamku) že nejsem nanynka a nikdy ani nebudu. Tohle nepochopim, hlavně kvůli němu neblázni, není nic horšího než se měnit kvůli někomu jinýmu než sobě.

marketanova
12. únor 2021

Určitě, ale hlavně bud sama se sebou spokojená, klidně něco vylepši, ale vždy kvůli sobě a ne někomu jinému. Kup si sexy prádlo, něco co tě udělá sebevědomější než ted jsi.