Ahoj, mam podezreni, ze se pritel zamiloval do kolegyne z prace a nevim co s tim 😕. Jak mam udelat abych v jeho ocich byla zase ja ta nejlepsi, kterou bude obdivovat?
Ahoj, to je tezka situace. Spis bych doufala, ze ho to prejde. A zvolila strategii netlacit atd. A spis se tvarit, ze mas taky svuj zivot, sve zajmy a nebyt pro nej samozrejmosti. Coz se celkem da udelat, pokud nemate deti. Jak dlouho jste spolu a proc si myslis, ze se do ni zamiloval?
Jsme spolu 2,5 roku. A je to asi cca pul roku co k nim nastoupila do prace nova kolegyne- jeho velitelka. Vypravel mi o ni, ze je skoro stejne stara jak ja, ukazoval mi jeji fotku, rikal co vsechno dela. Dnes jsem ho byla pockat pred praci a on nekoho zacal vyhlizet, rikam co delas? A on ze mi ji hleda, ze mi ji chce ukazat... tak jsem mu na to rekla proc? Co bych na ni jako videla? Pak uz nic nerikal..
@kebule123 Já myslim, že kdyby se do ní zamiloval, nebude Ti o ní vypravět a ukazovat Ti ji, proč by na ni takhle upozorňoval? Byl by sám proti sobě 😉 Byla bych v klidu...
To vůbec neznamená, že se do ní zamiloval😊
Neřekla bych, že se do ní zamiloval. Jen je mu asi sympatická a obdivuje ji. To, že obdivuje někoho jiného ale přece ještě neznamená, že tebe obdivovat přestal a už vůbec ne to, že tě přestal mít rád.
No ale vite jak se rika, pod svicně je nejvetsi tma.
*svicnem
@kebule123 To sice jo, ale touhle lehkou paranoiou tomu rozhodně neprospěješ, ať už je to jakkoliv 😉
Jak teda docilit toho aby mu na me vic zalezelo?
Posledni dobou je takovy chladny, nezepta se me jaky jsem mela den, jak se mam, co jsem delala, nejevi o me moc zajem.
Driv jsme si pres den i hodne psali, ted uz mi odepisuje tak jednou za 2-3hodiny a to jeste jednim slovem: jo, ne, nevim a nebo: je mi to jedno, jak chces
@kebule123 tak ja bych se s dotycnou zrovna seznamila 🙂 I kdyby ti to vadilo, musis zachovat tvar. A ze pritel prestava hodne psat a je chladny, zeptej se proc, kdyz te to trapi.
@kamila4542 a jak toho docilit?
@msimankova nemam se s ni jak seznamit. Ja se ho ptala i jsem mu rikala, ze je vuci me chladny a jestli se neco nedeje a rekl mi, ze se nic nedeje, ze si s nikym nepise, s nikym neflirtuje a ze me ma rad, ale spis mi to pripadalo, ze to rekl jen tak.
Narovinu... podla mna ta uz nelubi a pokojne moze byt zamilovany do kolegyne a pravdepodobne aj je... ☹ Skor ci neskor to vyplava na povrch.
@kebule123 no jako kdyz ti ji chtel ukazat, projev zajem. A kdyz tedy dela ze se nic nedeje, zkus se chvili chovat jako on, jestli si toho vsimne - neptat se, jak se ma, nepsat...
To mu mam rict, at me s ni seznami?
@kebule123 No, já být jeho nadřízená a zjistit, že si v práci vypisuje se svojí přítelkyní, tak mu práci přidám, protože je evidentně nevyužitej... Co bys proboha dělala, kdyby měl takovou práci, že by neměl čas Ti psát nebo volat?
No ale je rozdil, kdyz dva roky pise normalne, odepisuje a ted najednou ne.
A kdyz je z prace doma, tak je to to same, kdybych mu nenapsala ja, tak mi napise az na dobrou noc.
No tak jestli je ona jeho nová nadřízená, tak si tam asi konečně udělala pořádek... Chápu správně, že spolu nebydlíte?
Zatim ne, opravujeme si barak.
No to nevim, je to mlada 23 leta holka. Pred tim tam byl normalne starej chlap.
Já bych byla v klidu, podle mě spolu nic nemaj, ale taky bych se s ní "pro jistotu" seznámila. Moje zkušenost č. 1 - kamarád o mně doma furt básnil, protože jsem byla celkem dobrá ve sportu, kterému se věnoval. Obdivoval to a motivovalo ho to k lepším výkonům. Jeho žena mě nenáviděla, přestože jsme spolu fakt nic neměli.
Zkušenost B) chvíli jsem skutečně byla na pozici milenky jiného muže. S jeho ženou jsem se znala, samozřejmě o mě doma nemluvil. Párkrát jsme musely s manželkou něco řešit pracovně a to pro mě vždycky byla tryzna. Dotyčná zachovala klid, nedělala mu scény a počkala si, až to vzdám já (statisticky jen 1 ze 7 mužů odejde od partnerky kvůli milence).
Takže primárně se vyhni všemu jako "ty už mě nemáš rád", občas ho pochval a obdivně vzdychej, jak je úžasnej, až zas začne o dotyčné mluvit, naopak zkus najít něco, v čem by ti mohla pomoci a požádej ho, ať vás seznámí.
Já hlavně myslím, že to moc řešíš. Pokud se začneš chovat jak stíhačka, tak tím spíš ho od sebe odeženeš.
@kebule123 myslim jak jsi psala, ze ti ji chtel ukazat... Jinak tedy souhlasim se
@somalicats. Muzu se zeptak, kolik vam je?
Ja se prave nechci chovat jako stihacka, nechci ho nejak kontrolovat a porad se mu nabizet, jenze to nemuzu vydrzet...
muj byvaly me podvadel a nechtela bych to zazit znovu
23 a 27
Mam hrozny nutkani se mu podivat do telefonu, ale nechci se k tomu snizit.. 😕
Mam toho plnou hlavu.
@kebule123 nemám problém, tak si ho vyrobim 🙂 po dvoch rokoch odchádza prvotná zamilovanost a pokračuje pevný stabilný vzťah...ktorý sa prejavuje napríklad aj v tom, že človek nemá potrebu byť s tým druhým v neustálom kontakte, vypisovať si zalubene odkazy, každodenne vyznávať lásku, atď...
Dávaj si pozor, aby tvoje narážky na partnerovu "zalubenost" či nebodaj "flirt" ho neznechutili a aby sa z teba nestala ziarliva stíhačka, lebo tak ho zaručene stratíš....
@stratilikova no ale s takovou to dopadne tak, ze si napisem na dobre rano a na dobrou noc 😕
@kebule123 Však to je normální, že si už tak nebudete tolik vypisovat jako ze začátku, to netrvá věčně...a chlapi obecně nejsou svěřovací nebo povídací typy. Ten můj mi taky nepopisuje běžný den a já jemu taky ne, to jen, když se stane něco jo zajímavýho. Možná Ti nepíše, protože nemusí, jestli Ty se snažíš za každou cenu udržet komunikaci, tak uber. Chlapům nesvědčí, když se nemusí snažit...šefovou bych fakt neřešila, bude to podle mě působit křečovitě a upřímně, pokud spolu něco budou chtít mít, tak tomu nezabráníš, ani kdybyses stavěla na drdol a byla dokonalá. Tak si radši drž svoji cenu a hlavně nedělej z komára velblouda 😉
A proč si myslíš, že se zamiloval do kolegyně?