Přítel sází a lže. Co s tím?

17. zář 2023

Ahoj holky ,jsem totálně na dně ...přítel neustále sází online ,využívá prý "jen" bonusy,s tím že nespadne do mínusu a za další dva dny se ty peníze vrací,ale je to nekonečný boj ,už nemám sílu na jeho dalsi ranní slibování a omlouvání .Nejhorsi je že jsem na rodičáku ,a máme společný účet,ze kterého on si "vypůjčuje "ty peníze.Mám tam ale nastavenou hypotéku a všechny služby a s tím spojené obavy .Došlo to u něj tak daleko,že sam si v dobrem umyslu zažádal o nějaký zápis do rejstříku osob kterym zakazují aby mohli hrát .Jenže o ten si požádal včera což je neděle ,nám tady všem i mým dětem tvrdil jak je se vším konec ,a sotva sem usnula teď ,tak zjistím že zase hraje, ještě ho to pustilo a opět dál jede..šla jsem za ním do vedlejší mistnosti a.žádala sem ho ať to zastaví a nedělá to ,vyhodil mě a ještě byl na mě zlý ,poslal mě slovně do haj..a nevím ještě kam,s tím že ho chci údajně ovládat..Vypadalo to že snad dojde i na násilí,tak sem odešla vedle..vůbec nevím co s ním,byt je můj ,máme roční holčičku ,tak sem doufala že budem zas šťastný .....

autor
17. zář 2023

Je to peklo ..

veru181
18. zář 2023

Hazard je cesta do pekel. Dala bych mu nůž na krk a pokud s tím nebude chtít něco dělat, zřejmě už s pomocí odborníka, odešla od něj. Ideální by asi bylo, aby ani neměl přístup k účtu nebo se peníze převedly jinam, ale to je asi těžké při společném účtu, kde je hlavní jeho příjem (snad jen ruku v ruce s jeho skutečnou snahou to napravit).

autor
18. zář 2023

@veru181 účet je právě můj ,on je jen disponent ,já chtěla už mockrát omezit jeho práva,co se převodu peněz týká zjistila sem od operátora že to jde.Jenže vzdycky mě ubezpečil, že to je v pohodě že to už neudělá.A já než sem to stihla bloknout ,než se tam všechny peníze postupně vrátily tak on si mezitím začal " půjčovat "z účtu zas 🙄Jinak výplata mu chodí práve jinam ,na jeho účet který má z minula,on vyplatu až potom převádí na ten společný.Takze cesta je ,ale jsem už total nevyspana vyřízena z jeho keců a ráno vstávám kvůli starším dětem do školy brzo ráno....on si chrápe do oběda 😑

1pomnenka
18. zář 2023

Okamžitě zamezit přístup k tvému účtu, sbalit mu igelitku a vyhodit ho za dveře. Jinou možnost nemáš, pokud nechceš přijít o byt. Není jiná cesta.

fire85
18. zář 2023

Parodie na chlapa? Vyhodit vyměnit zámek, nazdar...přijde mi že si toho ženský nechají líbit čím dál víc

autor
18. zář 2023

@1pomnenka mám to v plánu okamžitě jakmile peníze naběhnou ty co tam chybí ale otázka jestli to přijde protož tu žádost do rejstříku odeslal včera což byla neděle a pokud to začíná platit dneskem tak se bojím že ty peníze co tam teď dluží což je 16500 už nepřijdou a mě tam budou chybět
..

autor
18. zář 2023

@1pomnenka ještě do noci hrál protoze zjistil že ho to ještě pustí a ty peníze se mu mají vrátit jenže já mám obavy že počínaje dneškem začíná platit ten zákaz a nic nám nepřijde ,v tom případě ať si je sežene kde chce a letí ...

1pomnenka
18. zář 2023

Peníze ti tam může vrátit, i když k tvému účtu nebude mít žádný přístup. Jednou by to stejně přišlo, že by peníze nevrátil.

autor
18. zář 2023

@1pomnenka aby nevrátil to si nedovolí ,spíš se bojím že ten portál je jakože už neodešle ,jelikož ten rejstřík kam odeslal žádost, začne dneškem platiti ,jestli mi rozumíš.Ono sice vyhodit ho ok,ale na druhou stranu kdo by nás živil ,já to sama neutahnu s 3 dětma a hypo na rodičáku ,a on to moc dobře ví ....
@1pomnenka

autor
18. zář 2023

@1pomnenka ano ,ze svého účtu například jo,jenže ne z toho vyherniho portálu o kterém je teď řeč.Odtamtud ty peníze čekám ,on tvrdil nad ránem že to přijde že se nemusím bát že všechno by mělo dorazit ,max do zítra

l_
18. zář 2023

A kde mas s clovekem zavislym na hrani jistotu, ze budes mit na hypoteku a jidlo? Nikdy.. naopak hrozi ze vyzobe ucet i tobe.. a nechapu proc na tohle pouziva tvuj ucet, kdyz ma svuj 🤦🏻‍♀️ zamez pristupu k tvym penezum, hned.. pokud zvladnes neco usetrit, setri si nekde bokem.. zjistit si davky, pridavky apod.. apak uvidis.. ale tyhle lidi slibej modry z nebe.. na tejden.. pak to pojede znovu azas.. az i tebe dostane do 💩

sinicka
18. zář 2023

A co teda chceš? Aby přestal sázet a hrát? To je jediný problém ve vašem vztahu? Protože pokud ano, ještě dnes jak přijde domů, bych mu řekla, ať se okamžitě objedná k odborníkovi, jinak zítra bude vyměněný zámek. Už žádné plané výhružky a scény.
Pokud s tím nehodlá nic dělat, tak je otázka času, kdy se provalí nějaká nebankovní půjčka a po bytě budou chodit exekutoři.

autor
18. zář 2023

@sinicka nemá tu u mě naštěstí trvalý bydliště ,svoji adresu má u táty.Má teď zrovna volno a vyspava si vesele .Jeho jediný problem to není ,k jeho sázení ještě jde ruku v ruce pivo,jakmile ho nemá ,není mu moc do zpěvu Bez piva v krvi je naprosto normální hodný člověk.Pracuje v zařízení ,kde pokud se tohle provalilo že má problém s gamblerstvím, tak ho okamžitě vyhodí bez pardonu.

autor
18. zář 2023

@l_ věřila sem mu ale je to horši a horší ,naštěstí to ví i on sám ale pořád ho to svádí říkal .Právě proto si zřídil ten zápis do rejstříku aby už nemohl protože ví že to už bylo moc co dělal...tohle byl defakto asi jeho poslední pokus .Ale já mám strach že ty poslední peníze už nepřijdou.Jakmile to dorazí okamžitě ho blokuju ze svýho uctu

l_
18. zář 2023

Je nemocny, sam to nezvladne.. bud nuz na krk a bud a nebo a nebo to ukonci rovnou.. tohle je cesta do pekla.. slibovat bude vzdy.. neprojde tohle, najde si jinej zpusob, jak se k hazardu dostat a zjistis to, az prijde exekutor..

1pomnenka
18. zář 2023

Já bych mu nevěřila, pokud peníze nepřijdou, tak je prohrál. Máš tušení, kolik je maminek samoživitelek, které jsou na dávkách a platí jim drahý nájem? Proč bys dávky nemohla čerpat i ty?

autor
18. zář 2023

@1pomnenka něco na tom bude že ostatní berou kdejaký příspěvek a já nic,mám ale hypotéku ,ne nájem ,takže nevím co by mi z toho vypočítali na mě a tři děti.Cast peněz už na uctu přistála ,zbytek prý zítra.Jinak už má přístup na online prý zablokovaný že už ho to nepustí .

l_
18. zář 2023

Jsou na to tabulky, nevzdavej to predem.. s timhle clovekem ti hrozi vetsi pruser nez nemit na splatku..

autor
18. zář 2023

@l_ zkusím zjistit co se dá ohledně dávek ,moc děkuju holky 🙂

autor
18. zář 2023

@l_ pravda ,i když on si toho je vědom ,ale nastane večer a já mám po náladě a uplně se desim co zase udělá ,jestli zas pivo anebo sázky do rána ...mám ho dost,docela sem mu ráno vyčinila,a servítky sem si nebrala ,však on si je taky nebral v noci když mě posilal do hajzlu aby měl na to sázení klid.No a u mě se teda stalo asi to ,co sem si nikdy nemyslela a to že se mi začíná úplně hnusit už ...

autor
18. zář 2023

@l_ myslím že k nám nepřijdou,nemá tu bydliště ,nejsme vzatý ,byt je můj naštěstí ,on tu nemá nic než hadry.

l_
18. zář 2023

Na to nespolihej, lichvari si servitky brat nebudou..
Ten pocit znam, situace kdy rikam bud ja nebo vybaveni na fotak! Odpoved? Fotak 🤷🏻‍♀️ za 60tis, na hobby foceni a nam teklo do baraku.. za par mesicu byl odejit..

hanca78
21. zář 2023

Hele, ale exekutoři si tu cestu k vám najdou klidně přes kolegy z práce. A ty budeš složitě prokazovat, že je to tvůj majetek a ne jeho, pozor na to. Já být tebou tak v tomto ohledu v klidu rozhodně nebudu.