Jsem s přítelem pomalu devět let. Máme dvě děti. Bydlíme u mých rodičů kteří obývají přízemí a my patro. Máme společný vchod tudíž dům není dvougenerační žijeme prostě ve třech miststnostech. Chlap má ještě z prvního manželství tři děti. Poslední dobou mi chlap připadá jako snobsky namyšlený sexuchtivy id..t!! Když delší dobu spolu nespime (přijedou děti a spí v obýváku na gauči a my máme otevřené dveře do ložnice, nebo mám menší zdravotní problemy) je nevrlý podrazdeny až hnusný a má hnusne návrhy a nestydí se je říkat ani před našimi ani před jeho detma. Vyčítá mi že na něho kašlu že se k němu vůbec nemám a chovám se jak by byl moje pritez. Teď je to taky týden co jsme spolu nespali je u nás jeho nejstarší syn a včera jsem mého otce po delších zdravotních problémech musela odvézt do nemocnice. Hned na mě uhodil že takové plány dneska vůbec neměl že jsme měli jet na nákup a s detma někam na oběd. Zeptala jsem se ho jestli to myslí vážně. Vzala jsem klíče od auta naložil rodiče a jela směr nemocnice. Přišla mi od něj SMS ať si uvědomím v čem jezdím a že se s ním mám až moc dobře. Napsala jsem jak to myslí tak už neodepsal. Později za mnou přijel k nemocnici na parkoviště s detma když jsme předávali sedačky tak mi zvedl sukni že si dáme číslo řekla jsem jestli to myslí vážně.... Prostě jsem na něj začala řvát jestli je normální v takové situaci a na takovém místě. Normálně i před dětmi tak se ještě nasral a celý den byla tichá domácnost.... Prostě vůbec semnou nesoucitil že jsem s nervama kvůli tátovi že s ním nespím jenom aby nás děcka neslyšeli říká že se furt vymlouvam a že se mi to hodí! Já už ho začínám mít plne kecky. Když jdu ven sama s detma vyvolává kde se tahám že beztak někde s někým pelesim. Do práce mě nepustí že bude vydělávat on. S detma jsem od rána do večera sama. On je s nima jen ráno a večer jestli si Teda nesedne do hospody a nepřijde v nocy ozraly a nerve na celý dům že nevím co to jsou manželské povinnosti....uz vážně uvažuji že zůstanu s dětmi sama 😞
@valkyra222 vystěhovat hned. To není normálni ani omluvitelne.
To není "nechápavý přítel", to je blbec...
@valkyra222 mrzí mě co prožíváš. Takového.....ani není pro něj snad pojmenování, bych poslala takovým forem do prdele, že by nestačil počítat schody.
V březnu 2017 mi onemocněl tatínek, táhlo se to 9 měsíců. Byla jsem psychycky naprosto a dne, a toho sexu doma také kuli tomu moc nebylo. Ale nikdy mi to nevycetl a to jsme ještě neměli děti.
Vypakuj ho z baráku, ať ti ukáže ty zástupy co zrovna na takového chlapa čekají.
@valkyra222 Proboha. ☹ Pominu-li vše, co jsi popsala (a jistě to není vše), tak na to, zda se s někým "nepeleším", by se zeptal jen jednou a naposledy. Okamžitě by měl sbalenou tašku. Byla by to poslední kapka. Toto fakt ne. Nechápu, proč ženy s takovými ho*ady jsou. Takhle se normální člověk nechová. ☹
Je mí to líto... Ale je to sobec a velký pitomec k tomu. S takovým tě štěstí nečeká a akorát tě psychicky zničí. 😣
Ahoj, není nechápavý je to idiot.
Radim ti z vlastní zkušenosti kopni ho do prdele co nejrychleji můžeš.
Zažila jsem něco podobného jen s tím rozdílem, ze jsem s ex byla. Nebýt kamarádky možná bych ti tohle už nepsala. Pokud chceš napiš mi SZ
@valkyra222 tak na takovyho ko*ota bych se vysrala z vejšky ! Manželské povinosti ? Prosim ??? V 21.stoleti ? Můj chlap taky "můruje" že má chuť , já mu řeknu ne a dśl neprudí . Pokud má nutkaní obslouží se sám . Teď v těhu až takové chuťe nemám a nebo jsem unavená a nebo se míjíme ... ale tohe by zkusil jednou !!!! Ženský uvědomte si že nejsme onuce o kterou si chlap bude votirat šu*ina !!!
@valkyra222 Je to hovado... bezohledne a nechutné sobecké hovado. Co bude z jeho decek, kdyz vidí takhle se chovat sveho otce? Az vypadne, uleví se ti...
@valkyra222 Po přečtení tvého příspěvku mě zamrazilo... ☹ Je to strašný.. A napadlo mě hned, aby to pak někdy nevygradovalo k tomu, že si od tebe sex vynutí násilím ☹ Měla jsem něco podobného, ale jiného, že bývalý když chlastal večer s chlapama, tak VŽDYCKY druhý den ráno musel být sex, protože byl nadrženej z toho chlastu večer a když jsem mu nedala, tak byl nepříčetnej a celej den extrémě hnusnej na mě.. Samozřejmě jsem radši vždycky splnila "povinnosti", abych měla klid, ale během toho mi šli slzy a čekala až to skončí..Protože byl samozřejmě i hrubý a když to napíšu na plnou hubu, prostě přišel a vrazil mi ho tam bez předehry bez ničeho, asi si umíš představit, že to není nic příjemného a bolí to.. Proto ti radím od takovýhlech nenasytných bezohledných chlapů rychle pryč, prosím... Držím palce ať to nezjistíš pozdě a nepoznemaná tě to do života jako mě...
@marketkaticha Ano, ten "pán" se mj. projevuje jako násilník už teď - jen je to ZATÍM násilí psychické (nadávky, vynucování sexu, snaha o izolaci partnera, snaha o ekonomickou závislost). Já se obávám, že je jen otázka času, kdy by to přešlo do fyzických útoků...
@valkyra222 ten by šel, máte štěstí, že bydlíte doma!!!
Vyrazila bych s ním dveře, bože to je sráč!
Bohužel znám z okolí naprosto stejný model, sex musí být i když má dotyčná čtyřicítky, po nedělním obědě, když jsou děti kousek v obýváku atd., nikdy ho neopustí! Mají 3 děti, nejstarší dcera (20) s nim už 5 let nemluví, nenávidí ho, pristřední syn už ho taky nemusí.....
Prostě ty děti to vidí a buď ho budou nesnášet a nebo půjdou v jeho stopách....
@urtica Přesně tak ☹ ... Je hrozný jak někteří chlapi umí být tak silně manipulativní ... 😠 zpráskat je bičem hajzly!!..
@valkyra222
vyrazit s nim dvere,co si jako mysli?a jeste takhle nechutne mluvit pred detma?to je vrchol.
A k tomu,ze "do prace me nepusti" - ty jsi nesvepravna,ze potrebujes jeho souhlas?Tohle je klasicka manipulace.On nechce abys sla do prace abys na nem byla financne zavisla a on si mohl delat co chtel,o nic vic tu nejde.Pokud to tak pujde dal tak si k vam do loznice v tve pritomnosti privede zenskou a tobe rekne at vypadnes,ze si chce uzit.
Vypakuj ho driv nez se ho budes muset prosit o penize na tampony (i takove pripady opravdu existuji).
Jakepak manželské povinnosti, když je to přítel a ne manžel!
@valkyra222 Ach můj bože... vyrazit s ním dveře. Na nic nečekej, takhle se milující partner nechová.
@valkyra222 Opusti ho, prosim! Das tak sobe i detem sanci na mnohem lepsi zivot.
@marketkaticha
Měla jsem to samé několik let 😔 od porodu děti, vyčítal mi i 6.nedeli které ani nedodržel - 3.tydny po porodu mě ... bylo to horší než oba porody 😢 z takového vztahu jsem se dostávala přes 2.roky a nyní když mám nového přítele (on ví co se dělo) a vždy když není sex víc než den tak já už mám špatný pocit, ze musí byt, ze mu musím dát, aby byl doma klid ... 😔 vždy mě chytí za ruku a, ze je vše v pořádku, ze nemusí byt sex každý den. Pořad to mám tak nějak v sobě.
@petula.bir Naprosto tě chápu.. Já mám teď nějaký ten měsíc přítele nového po tom bývalém, který je fakt moc hodný a něžný... Ale mám taky občas takový problém jako ty, není to jednoduché... Stalo se mi i při sexu s přítelem, že se mi vybavilo jak to bylo s bývalým a šli mi slzy ale v pohodě jsme toho nechali... Psychika je mrcha... Musíme být silné! Doufám, že na to přijde i @valkyra222, ale dřív než my...
A hlavě bydlíte u TVÝCH rodičů ! Vyhoď ho !!! A co nejdřív !!!! Nestaň se jednou z dalších obětí násilníků - ok neznasilnil te ale už je k tomu jen krůček !!!! Raději sama než s takovým volem a nevěř mu ani slovo že se změní ! Nezmění a přece nechceš aby tvoje děti vyrůstali v tom že jednou uvidí jak jejich táta znásilnuje mámu a chová se k ní takovýmhle stylem !!! Ty jo já mám ztekbže bych mu snad dala přez držku hajzlovi sobeckýmu !!!
@marketkaticha
Přesně tak ... já byla sama přes 2.roky a teď jsem s přítelem rok a pořad jak říkáš, jsou situace které mi vženou do očích slzy, chci se zavřít do mistosti a brecet, odhalením přítele od sebe pryč, i když vím, ze za to nemůže. Za ten rok už tak nějak ví co muže a co už raději nedělat nebo nerikat ❤️
Moc bych ji přála, aby si to uvědomila a nedopadla hůř než my.
Na to jsi přišla po 9 letech to se jako debil začal chovat až teď ? 🙄 Nebo byl jiný a změnil se možná pak uvažovat nad tím proč se změnil.. a pokud je takový od začátku.. nechápu že až po devíti letech ti to vlastně vadí ..
Nebyl takový. Nebo možná jo a já to neviděla. Teď po druhém dítěti začínám vidět věci jinak jsem uvedomelejsi serazuji si věci podle důležitosti a na čem mi záleží. Pokud pominu že je to stará škola je o deset let starší a je to ta generace co doma používala jeden ručník na koupání pro všechny (utira se i do ručníků od dětí vždy je musím hned hodit do prani i když si tam utre jenom ruce) tak některé jeho věci a ciny jsou už přes čáru. Stále ho na to upozorňuji pořád ho napominam ať některé věci nedělá nebo ať udělá to a to připadám si jak bych měla třetí prerostle děcko. Do postele chodí tak jak přijde z práce nebo z hospody špinavý neumyje se až rano.radsi nesnida když mu to nenachystam je zamamrany. Na prvním místě jsou prachy práce sex hospoda pak až děcka a netroufám si říct na jakém místě jeho žebříčku se nachází moje osoba... Jediný problém je v tom že pořád říká jak mě miluje že beze mě nedokáže žít. Stále mluví o svatbě a pořád mě otravuje s tím že si ho nechci vzít a stěžuje si na to i v hospodě kamarádům a přitom když se ho zeptam a kdy jsi koupil prstýnek a požádal mě o ruku?tak se začne pripitomele smát... Nevím je to možná tuk že jsme spolu dlouho a začíná mi lézt na nervy a nebo je to fakt k....t a já si to až teď začínám uvědomovat. Nejhorší je že už do chalupy vložil kolem půl milionu na představení. A při hádce už mi jednou řekl že jestli ho někdy výkopnu tak půjde až mu to vyplatim zpátky.... Takže kdybych šla od něj pryč tak bych šla odsud sama :/ ale s dvěma detma a rodicakem 3tis asi těžko někde vyziju :/
@valkyra222 Takhle jednoduche to pro nej nedelejte. Poradte se s pravnikem, opravdu ty prachy za to stoji. Rekne Vam, jake jsou Vase moznosti. Ve zkratce - podstatne je, na koho je dum napsany dle katastru (predpokladam, ze na Vase rodice). Vlastnik pak rozhoduje o tom, kdo tam muze bydlet (tim, ze nejste manzele neni problem pritele vysoupnout). Takze Vy rozhodne NIKAM nepujdete. A hlavne - vsechno co investoval a bude chtit vyplatit, musi prokazat - listiny, prevody na uctech, seriozni dukazy. V teto situaci VY mate lepsi pozici, nenechte si namluvit nic jineho. PS: jsem advokatka, vim o cem pisu
S tak nizkym rodicakem se opravdu sama vyzit neda, ale rodicak neni navzdy. Ja bych minimalne zacala spradat plany do budoucna. Nikdo nerika, ze ho musite vyhodit uz zitra...
@meronym navíc bude mít nárok na alimenty a do určítého věku dítěte je otec odpovedny i vyživovat neprovdanou matku dětí 😉 vím to i já to tak s dcerou měla
@valkyra222 to je kreten, jestli barak neni na nej ma smulu. Penize muze chtit zpatky pokud ma doklady za co a kolik investoval, ale da se to udelat pres splatkovy kalendar az budes vydelavat. Sbalila bych ho, vymenila zamky a nezapomenout zrusit mu trvaly pobyt 😉
To je idiot. Hlavne bych zacala pracovat. To by mel byt prvni krok. A neco jako “zakaz” bych vubec nebrala v potaz. Jdi do prace, udelej si aspon malou rezervu a zacni premyslet co dal. Mas vyhodu, ze bydlis u rodicu. Tohle neni stara skola, to je fakt debil 🤦🏻♀️
@valkyra222
Úplně jako by jsi mluvila o mém ex 😕
@valkyra222 sbal mu věci a postav je před dveře.. takhle se milující muž ani otec nechová...