Přítel po mě vyžaduje sex nevhodným způsobem a vyčítá mi péči o nemocného tátu.

valkyra222
9. srp 2019

Jsem s přítelem pomalu devět let. Máme dvě děti. Bydlíme u mých rodičů kteří obývají přízemí a my patro. Máme společný vchod tudíž dům není dvougenerační žijeme prostě ve třech miststnostech. Chlap má ještě z prvního manželství tři děti. Poslední dobou mi chlap připadá jako snobsky namyšlený sexuchtivy id..t!! Když delší dobu spolu nespime (přijedou děti a spí v obýváku na gauči a my máme otevřené dveře do ložnice, nebo mám menší zdravotní problemy) je nevrlý podrazdeny až hnusný a má hnusne návrhy a nestydí se je říkat ani před našimi ani před jeho detma. Vyčítá mi že na něho kašlu že se k němu vůbec nemám a chovám se jak by byl moje pritez. Teď je to taky týden co jsme spolu nespali je u nás jeho nejstarší syn a včera jsem mého otce po delších zdravotních problémech musela odvézt do nemocnice. Hned na mě uhodil že takové plány dneska vůbec neměl že jsme měli jet na nákup a s detma někam na oběd. Zeptala jsem se ho jestli to myslí vážně. Vzala jsem klíče od auta naložil rodiče a jela směr nemocnice. Přišla mi od něj SMS ať si uvědomím v čem jezdím a že se s ním mám až moc dobře. Napsala jsem jak to myslí tak už neodepsal. Později za mnou přijel k nemocnici na parkoviště s detma když jsme předávali sedačky tak mi zvedl sukni že si dáme číslo řekla jsem jestli to myslí vážně.... Prostě jsem na něj začala řvát jestli je normální v takové situaci a na takovém místě. Normálně i před dětmi tak se ještě nasral a celý den byla tichá domácnost.... Prostě vůbec semnou nesoucitil že jsem s nervama kvůli tátovi že s ním nespím jenom aby nás děcka neslyšeli říká že se furt vymlouvam a že se mi to hodí! Já už ho začínám mít plne kecky. Když jdu ven sama s detma vyvolává kde se tahám že beztak někde s někým pelesim. Do práce mě nepustí že bude vydělávat on. S detma jsem od rána do večera sama. On je s nima jen ráno a večer jestli si Teda nesedne do hospody a nepřijde v nocy ozraly a nerve na celý dům že nevím co to jsou manželské povinnosti....uz vážně uvažuji že zůstanu s dětmi sama 😞

codal
9. srp 2019

@valkyra222 sbal mu věci a postav je před dveře.. takhle se milující muž ani otec nechová...

sdu
9. srp 2019

@valkyra222 vystěhovat hned. To není normálni ani omluvitelne.

urtica
9. srp 2019

To není "nechápavý přítel", to je blbec...

miba10
9. srp 2019

@valkyra222 mrzí mě co prožíváš. Takového.....ani není pro něj snad pojmenování, bych poslala takovým forem do prdele, že by nestačil počítat schody.
V březnu 2017 mi onemocněl tatínek, táhlo se to 9 měsíců. Byla jsem psychycky naprosto a dne, a toho sexu doma také kuli tomu moc nebylo. Ale nikdy mi to nevycetl a to jsme ještě neměli děti.
Vypakuj ho z baráku, ať ti ukáže ty zástupy co zrovna na takového chlapa čekají.

daisymaminka
9. srp 2019

@valkyra222 Proboha. ☹ Pominu-li vše, co jsi popsala (a jistě to není vše), tak na to, zda se s někým "nepeleším", by se zeptal jen jednou a naposledy. Okamžitě by měl sbalenou tašku. Byla by to poslední kapka. Toto fakt ne. Nechápu, proč ženy s takovými ho*ady jsou. Takhle se normální člověk nechová. ☹

klaarusa
9. srp 2019

Je mí to líto... Ale je to sobec a velký pitomec k tomu. S takovým tě štěstí nečeká a akorát tě psychicky zničí. 😣

petula.bir
9. srp 2019

Ahoj, není nechápavý je to idiot.
Radim ti z vlastní zkušenosti kopni ho do prdele co nejrychleji můžeš.
Zažila jsem něco podobného jen s tím rozdílem, ze jsem s ex byla. Nebýt kamarádky možná bych ti tohle už nepsala. Pokud chceš napiš mi SZ

widowblack
9. srp 2019

@valkyra222 tak na takovyho ko*ota bych se vysrala z vejšky ! Manželské povinosti ? Prosim ??? V 21.stoleti ? Můj chlap taky "můruje" že má chuť , já mu řeknu ne a dśl neprudí . Pokud má nutkaní obslouží se sám . Teď v těhu až takové chuťe nemám a nebo jsem unavená a nebo se míjíme ... ale tohe by zkusil jednou !!!! Ženský uvědomte si že nejsme onuce o kterou si chlap bude votirat šu*ina !!!

similenka
9. srp 2019

@valkyra222 Je to hovado... bezohledne a nechutné sobecké hovado. Co bude z jeho decek, kdyz vidí takhle se chovat sveho otce? Az vypadne, uleví se ti...

marketkaticha
9. srp 2019

@valkyra222 Po přečtení tvého příspěvku mě zamrazilo... ☹ Je to strašný.. A napadlo mě hned, aby to pak někdy nevygradovalo k tomu, že si od tebe sex vynutí násilím ☹ Měla jsem něco podobného, ale jiného, že bývalý když chlastal večer s chlapama, tak VŽDYCKY druhý den ráno musel být sex, protože byl nadrženej z toho chlastu večer a když jsem mu nedala, tak byl nepříčetnej a celej den extrémě hnusnej na mě.. Samozřejmě jsem radši vždycky splnila "povinnosti", abych měla klid, ale během toho mi šli slzy a čekala až to skončí..Protože byl samozřejmě i hrubý a když to napíšu na plnou hubu, prostě přišel a vrazil mi ho tam bez předehry bez ničeho, asi si umíš představit, že to není nic příjemného a bolí to.. Proto ti radím od takovýhlech nenasytných bezohledných chlapů rychle pryč, prosím... Držím palce ať to nezjistíš pozdě a nepoznemaná tě to do života jako mě...

urtica
9. srp 2019

@marketkaticha Ano, ten "pán" se mj. projevuje jako násilník už teď - jen je to ZATÍM násilí psychické (nadávky, vynucování sexu, snaha o izolaci partnera, snaha o ekonomickou závislost). Já se obávám, že je jen otázka času, kdy by to přešlo do fyzických útoků...

mimco
9. srp 2019

@valkyra222 ten by šel, máte štěstí, že bydlíte doma!!!
Vyrazila bych s ním dveře, bože to je sráč!
Bohužel znám z okolí naprosto stejný model, sex musí být i když má dotyčná čtyřicítky, po nedělním obědě, když jsou děti kousek v obýváku atd., nikdy ho neopustí! Mají 3 děti, nejstarší dcera (20) s nim už 5 let nemluví, nenávidí ho, pristřední syn už ho taky nemusí.....
Prostě ty děti to vidí a buď ho budou nesnášet a nebo půjdou v jeho stopách....

marketkaticha
9. srp 2019

@urtica Přesně tak ☹ ... Je hrozný jak někteří chlapi umí být tak silně manipulativní ... 😠 zpráskat je bičem hajzly!!..

zelenaesmolda
9. srp 2019

@valkyra222
vyrazit s nim dvere,co si jako mysli?a jeste takhle nechutne mluvit pred detma?to je vrchol.
A k tomu,ze "do prace me nepusti" - ty jsi nesvepravna,ze potrebujes jeho souhlas?Tohle je klasicka manipulace.On nechce abys sla do prace abys na nem byla financne zavisla a on si mohl delat co chtel,o nic vic tu nejde.Pokud to tak pujde dal tak si k vam do loznice v tve pritomnosti privede zenskou a tobe rekne at vypadnes,ze si chce uzit.
Vypakuj ho driv nez se ho budes muset prosit o penize na tampony (i takove pripady opravdu existuji).

drakenn
9. srp 2019

Jakepak manželské povinnosti, když je to přítel a ne manžel!

sudylichozrout
9. srp 2019

@valkyra222 Ach můj bože... vyrazit s ním dveře. Na nic nečekej, takhle se milující partner nechová.

meronym
9. srp 2019

@valkyra222 Opusti ho, prosim! Das tak sobe i detem sanci na mnohem lepsi zivot.

petula.bir
9. srp 2019

@marketkaticha
Měla jsem to samé několik let 😔 od porodu děti, vyčítal mi i 6.nedeli které ani nedodržel - 3.tydny po porodu mě ... bylo to horší než oba porody 😢 z takového vztahu jsem se dostávala přes 2.roky a nyní když mám nového přítele (on ví co se dělo) a vždy když není sex víc než den tak já už mám špatný pocit, ze musí byt, ze mu musím dát, aby byl doma klid ... 😔 vždy mě chytí za ruku a, ze je vše v pořádku, ze nemusí byt sex každý den. Pořad to mám tak nějak v sobě.

marketkaticha
9. srp 2019

@petula.bir Naprosto tě chápu.. Já mám teď nějaký ten měsíc přítele nového po tom bývalém, který je fakt moc hodný a něžný... Ale mám taky občas takový problém jako ty, není to jednoduché... Stalo se mi i při sexu s přítelem, že se mi vybavilo jak to bylo s bývalým a šli mi slzy ale v pohodě jsme toho nechali... Psychika je mrcha... Musíme být silné! Doufám, že na to přijde i @valkyra222, ale dřív než my...

widowblack
9. srp 2019

A hlavě bydlíte u TVÝCH rodičů ! Vyhoď ho !!! A co nejdřív !!!! Nestaň se jednou z dalších obětí násilníků - ok neznasilnil te ale už je k tomu jen krůček !!!! Raději sama než s takovým volem a nevěř mu ani slovo že se změní ! Nezmění a přece nechceš aby tvoje děti vyrůstali v tom že jednou uvidí jak jejich táta znásilnuje mámu a chová se k ní takovýmhle stylem !!! Ty jo já mám ztekbže bych mu snad dala přez držku hajzlovi sobeckýmu !!!

petula.bir
9. srp 2019

@marketkaticha
Přesně tak ... já byla sama přes 2.roky a teď jsem s přítelem rok a pořad jak říkáš, jsou situace které mi vženou do očích slzy, chci se zavřít do mistosti a brecet, odhalením přítele od sebe pryč, i když vím, ze za to nemůže. Za ten rok už tak nějak ví co muže a co už raději nedělat nebo nerikat ❤️
Moc bych ji přála, aby si to uvědomila a nedopadla hůř než my.

renatahornickova
9. srp 2019

Na to jsi přišla po 9 letech to se jako debil začal chovat až teď ? 🙄 Nebo byl jiný a změnil se možná pak uvažovat nad tím proč se změnil.. a pokud je takový od začátku.. nechápu že až po devíti letech ti to vlastně vadí ..

valkyra222
autor
9. srp 2019

Nebyl takový. Nebo možná jo a já to neviděla. Teď po druhém dítěti začínám vidět věci jinak jsem uvedomelejsi serazuji si věci podle důležitosti a na čem mi záleží. Pokud pominu že je to stará škola je o deset let starší a je to ta generace co doma používala jeden ručník na koupání pro všechny (utira se i do ručníků od dětí vždy je musím hned hodit do prani i když si tam utre jenom ruce) tak některé jeho věci a ciny jsou už přes čáru. Stále ho na to upozorňuji pořád ho napominam ať některé věci nedělá nebo ať udělá to a to připadám si jak bych měla třetí prerostle děcko. Do postele chodí tak jak přijde z práce nebo z hospody špinavý neumyje se až rano.radsi nesnida když mu to nenachystam je zamamrany. Na prvním místě jsou prachy práce sex hospoda pak až děcka a netroufám si říct na jakém místě jeho žebříčku se nachází moje osoba... Jediný problém je v tom že pořád říká jak mě miluje že beze mě nedokáže žít. Stále mluví o svatbě a pořád mě otravuje s tím že si ho nechci vzít a stěžuje si na to i v hospodě kamarádům a přitom když se ho zeptam a kdy jsi koupil prstýnek a požádal mě o ruku?tak se začne pripitomele smát... Nevím je to možná tuk že jsme spolu dlouho a začíná mi lézt na nervy a nebo je to fakt k....t a já si to až teď začínám uvědomovat. Nejhorší je že už do chalupy vložil kolem půl milionu na představení. A při hádce už mi jednou řekl že jestli ho někdy výkopnu tak půjde až mu to vyplatim zpátky.... Takže kdybych šla od něj pryč tak bych šla odsud sama :/ ale s dvěma detma a rodicakem 3tis asi těžko někde vyziju :/

meronym
9. srp 2019

@valkyra222 Takhle jednoduche to pro nej nedelejte. Poradte se s pravnikem, opravdu ty prachy za to stoji. Rekne Vam, jake jsou Vase moznosti. Ve zkratce - podstatne je, na koho je dum napsany dle katastru (predpokladam, ze na Vase rodice). Vlastnik pak rozhoduje o tom, kdo tam muze bydlet (tim, ze nejste manzele neni problem pritele vysoupnout). Takze Vy rozhodne NIKAM nepujdete. A hlavne - vsechno co investoval a bude chtit vyplatit, musi prokazat - listiny, prevody na uctech, seriozni dukazy. V teto situaci VY mate lepsi pozici, nenechte si namluvit nic jineho. PS: jsem advokatka, vim o cem pisu

meronym
9. srp 2019

S tak nizkym rodicakem se opravdu sama vyzit neda, ale rodicak neni navzdy. Ja bych minimalne zacala spradat plany do budoucna. Nikdo nerika, ze ho musite vyhodit uz zitra...

widowblack
9. srp 2019

@meronym navíc bude mít nárok na alimenty a do určítého věku dítěte je otec odpovedny i vyživovat neprovdanou matku dětí 😉 vím to i já to tak s dcerou měla

kejt29
9. srp 2019

@valkyra222 to je kreten, jestli barak neni na nej ma smulu. Penize muze chtit zpatky pokud ma doklady za co a kolik investoval, ale da se to udelat pres splatkovy kalendar az budes vydelavat. Sbalila bych ho, vymenila zamky a nezapomenout zrusit mu trvaly pobyt 😉

journals
9. srp 2019

To je idiot. Hlavne bych zacala pracovat. To by mel byt prvni krok. A neco jako “zakaz” bych vubec nebrala v potaz. Jdi do prace, udelej si aspon malou rezervu a zacni premyslet co dal. Mas vyhodu, ze bydlis u rodicu. Tohle neni stara skola, to je fakt debil 🤦🏻‍♀️

odula
9. srp 2019

@urtica přesně. Zakazovani práce, kontrola kdyz někam jde, urážky, vydírání.... taky bych se bála že se to může stupňovat. 😥

petula.bir
9. srp 2019

@valkyra222
Úplně jako by jsi mluvila o mém ex 😕