Dobrý den, zjistila jsem že přítel má vysokou náklonnost k mé kamarádce, píše ji že ji chce do postele a že by mě neopustil a chce si jen užít, nevím jak mu mám vhodne říct že o všem vím (řekla mi to kamarádka) nechci dělat scény, ale nevím jak budu reagovat až ho uvidím osobně, jak byste postupovali? Ve vztahu jsme 4roky a byly jsme spokojeni, po všech stránkách to klapalo.
Vhodně bych mu řekla, ať si sbalí věci a táhne do prdele.😁
A viděla jsi tu konverzaci? Některé kamarádky nejsou kamarádky a může na něj mít pouze zálusk, takže mezi vás vráží klín.
Nicméně, jestli si chce užít s "kamarádkou" tak bych mu řekla, ať si užije, ale ať už u ní zůstane. Já o trojúhelník nestojím a ani blbku nikomu dělat nehodlám.
Z vlastných skúseností keď ma moja vtedy najlepšia kamarátka odhovárala od môjho terajšieho partnera a dosť žiarlila a mala som s ňou nespočet konverzácii po ktorých som aj ja zacala o mojom mužovi pochybovať pritom ho ani osobne nepoznala tak by som v prvom rade od nej chcela nejaký dôkaz a potom to riešila ďalej. Neviem ako vy ale s väčšinou kamošiek, ktoré teraz mám by sme si poslali screenshoty alebo osobne ukázali tú konverzáciu keby sa niečo také dialo.
Rozhodne bych to chtěla po kamarádce vidět. Mne se třeba stalo, ze mi vypisoval nove zalozenej divnej profil na fb (par let dozadu) a bylo mi hnedka jasný ze je to notorickej suknickar, ale zároveň přítel moji kamarádky (u který jsem v tu dobu byla a její frajer byl údajně v práci:D) a tehdy jsem ji to ukázala, jestli to podle psaní není on. Ona i on (později) se mi za to vysmali. No a třeba rok na to holka zjistila, ze ten profil opravdu má a našel si tam jinou babu a šli od sebe. Pokud jste neviděla žádný důkaz, trvala bych na něm. Pro klid.
@marketa1218
Nene ona si to nevymyslel byla jsem u toho kdzy si psali všechno jsem viděla a všechno na něj sedí 😑
@levandule_k ano bohužel viděla ani jsem nedokázala věřit vlastním očím
@pampeliska1313 důkazy jsem bohuzel viděla 😶
@hany37 tak bych šla. Řekla mu to a ukončila to. Ale uvidíte Vy, na co se cítíte
Ja teda vůbec nevím, nad čím tady autorko přemýšlíš. A on se plánuje vůči tobě zachovat jak zmetek a ty ještě hledáš vhodná slova, aby ses ho nějak netento... 🙈🙉
@pampeliska1313 cítím se zrazená takže už bych to dal nemohla slepovat, ať si jde nechápu co ho k tomu vedlo
Tak to je jiná. Hodně sil, až to s ním budeš řešit.
A co mu na to psala kamarádka? Je celkem náhoda že ji to psal zrovna když si tam byla.. nevyprovokovala ho nějak ?
Pokud ne a víš že je to jeho chyba tak já bych se nehádala. Řekla bych mu proč s ním končím a odešla bych.
@hany37 Jestli nemáte děti, tak mu sbal tašku a s krátkým vzkazem mu ji nech za dveřmi. Nebo jestli si umíš představit budoucnost s takovým člověkem, kdy tě možná už podvedl, ani o tom nevíš a udělal by to a pak znovu a znovu a už by v tom ty děti byly...No, chce se mi z něho zvracet a to to jen čtu.
@hany37 jak se k tomu staví kamarádka? Co mu psala ona? Provokovala a psala mu, že by do toho šla? To je taky důležité..protože sice jsi přišla o partnera...ale na kamarádku taky asi není spoleh když flirtuje se zadaným a ještě kamarádky 🙈
No já bych to nevydržela a hned bych s ním vyrazila dveře, zmetek. 😡
@levandule_k děkuji, zítra 😵
@holkadonepohody on to začínal sám psal tam že by mě neopustil jen že se chce projet v jiným autě a že když se to udělá chytré tak se to nikdo nedozví, že mě miluje ale k ní má chtíč a že ho přitahuje chemií, byla tam fakt opravdu nechutný věci... Znělo to tak jakože když nechce ona tak si najde něco jinyho ale že na ni nebyl připravenej že mu půjde do cesty
@goldenova děti naštěstí nemáme jen on z předešlého vztahu, mě je z toho zle už dva dny vůbec bych to do něj neřekla ale takové lidi umí často lhát a manipulovat přesvědčovat až to není možné, neumím si s ním už představit žádnou budoucnost jen jsem na tohle nebyla připravena a bude těžké někde začínat, podnikli jsme nějaké kroky který budeme muset řešit společně, to bude ještě složitý...
@sorboni30 kamarádka mu psala odmerene zprávy typu jako co chceš proč bys to dělal, chybí ti ve vztahu něco, snažila se mi zjistit proč to tak je... Výsledek je to že on se mnou spokojenej je jen chce zkusit ještě nějakou jinou, něco bez cítu co bude mít bokem ale vracet se za mnou a že pokud ho podvedu já a nedozví se to a budu chytrá tak pak je s tím v pohodě ale lze, je úplně uzarlenej.. Ale jenom na mě on si může asi p*cat kde chce
@hany37 přijde mi ta Story divná promiň.
@holkadonepohody v pořádku chápu, kéž by to byl jen sen a všechno bylo v pořádku, ale bohužel není 🤦🏽♀️ vše se otočilo, pokud by měl někdo zájem si o tom popsat někde jinde mám i screenshoty můžeme... Zítra se s partnerem uvidím a rozejdu se pak už snad budu klidnější,nikdy jsem na modry koník nic nepsala, ale teď jsem fakt potřebovala poradit, tak se omlouvám pokud vám to přijde ne důvěryhodné ale neměla bych sílu na to si tu ještě něco vymýšlet už takhle jsem unavená a vystresovaná
Nebyl to můj ex manzel? Bože ti chlapi. Ať si jde, tohle nemáš zapotřebí, máš na vic
Ja bych mu nerekla nic . Dala si rande a tam bych mu rekla ze je konec a co nejdrive odesla...
Pokud by to melo byt dramatictejsi at si daji rande oni a misto ni bych prisla ja , dale postup vyse 🤣🤣🤣
@hany37 Tak už to máš za sebou? Teď si dej chvilku oddech a věnuj se hlavně sobě, hýčkej se...bude líp.
@hany37 Tak jak??
Jak to dopadlo?
@hany37 V tomhle případě bych teda žádná vhodná slova nevolila a normálně mu to vpálila. Otázka je ještě jestli si to kamaráda nemohla třeba vymyslet?