Přítel nechce jíst nic z mrazáku a hotová jídla z lednice

drummerova
3. črc 2017

Ahoj holky...mám na vás takový dotaz... Jsem s přítelem treti rok máme spolu už skoro 2 letou holčičku..... Ale jde spíše o to...... Vadí mu že dám cokoliv do mrazáku... Ať už jde o zmrzlinu , pečivo nebo zmrazené jahody.... Domácí jahody jsem dala do mrazáku ,jelikož jich bylo hodně.. po 3 týdnech jsem je očištěné vytáhla , upekla koláč... Jenže on ho odmítá jíst z důvodu mražených jahod... Dále... Uvařím guláš.... Ten prý po uvaření z ledničky ho jíst nebude ... Protoze byl v ledničce a není čerstvý.... Zapékané těstoviny další den taky nejí ,protože byly v lednici.... Co by jste na mém místě dělaly? Přijde vám to normální? Člověk se snaží... Vaří... A ani to neocení........

lucka662006
3. črc 2017

To normalni neni.
Jahody z mrazaku vadi??? Az skoro smesne...

pavca1982
3. črc 2017

No tam bude nějaký blok z dětství, nebo něco podobného to není možné?! U nás běžně omáčka -polévka na dva dny...a zelenina, ovoce v mrazáku taky běžně. Myslím, že je to úplně normální, ale asi s tím nic neuděláš jestli to má tak v hlavě nastavený...bohužel😉můj názor.

eva118
3. črc 2017

Není na to zvyklý ze své rodiny. Já když jezdila k tetě, tam co se nesnědlo, se dalo slepicím...., když byla ona u nás, s hrůzou se dívala, že chceme jíst druhý den guláš, byla z toho celá nesvá, jako bychom se měli otrávit.

verca156
3. črc 2017

berte mě s nadhledem, jsem teď na chlapi vysazená 😀 Já tě chápu a dávám taky jídlo do lednice i do mrazáku. Jen se mi zde naskýtá otázka : NA CO MÁ TEN TVŮJ CHLAP LEDNICI A MRAZÁK?

drummerova
autor
3. črc 2017

Holky.... děkuju...je to až o nervy....asi přestat vařit... S tím blokem v hlavě souhlasím.. ono není jenom problém v tomhle ... 🙂 Děkuju

dura175
3. črc 2017

To je ale zvláštní úchylka. To jsem ještě neslyšela... Bych milému příteli řekla, ať se tedy o jídlo stará on a vaří každý den čerstvé. Nebo ať si to nejí, když nechce. Mně teda připadá on nenormální, obzvlášť ty jahody, to fakt nechápu, co mu tak vadí.

odula
3. črc 2017

@drummerova Nevim kdo je "normalni", ale prvni co me napadlo bylo "chudak,nikdy neochutna takovou pochoutku jakou je dvou- az tridenni gulas" 😀 podivej, nevim jak otevrenej mate vztah, jist jidlo z lednice druhy den urcite neni zdravi skodlivy pokud tedy nema tezkou imunodeficienci. 😎 takze ze zkusenostma jaky mam ted bych mu rekla "nejez, neubyde" a kdyby nechtel jist den stary gulas (nebo cokoliv) urcite bych nevarila nic jinyho. Kdyz nechce den starou pochoutku, at si vezme cerstvy ranni rohlik 😀

odula
3. črc 2017

@verca156 na pivo 😉 to zase ja chapu 😀

dafne55
3. črc 2017

Predpokladam, ze ma dve zdrave rucicky, takze kdyz jidlo neni dle jeho gusta (dostatecne cerstve), nachysta si jidlo sam. Ja treba osobne mam taky radeji cerstve jidlo, ale proste toho casu neni tolik, tak se snazim si to usnadnovat. I tak je manzel vdecny, ze ma domaci jidlo a nemusi do hospody. To by videl, kdyby me zkusil takhle prudit.... Nedej se!

drummerova
autor
3. črc 2017

Tak další příklad... Koupila jsem malé dětské párečky...( Za rok a půl jejího života ji nekoupil ani plenky) .. a on mi řekne .. jakyma srackama ji to krmím..... Holky?? Ulevilo se mi, děkuju vám........

dafne55
3. črc 2017

@drummerova Rekla bych, ze budete mit asi i jine problemy, nez jen to, ze muz nechce jist ohrivane/mrazene jidlo...

pavca1982
3. črc 2017

@drummerova no víš na některé věci jakože nedostatky, úchylky u partnera člověk přijde až časem a je pak otázka jak moc ti to vadí. Někdy se to pak nahromadí a nakonec zjistíš, že dotyčného nesnášíš😉😊.

gnozka
3. črc 2017

Guláš je nejlépsi az druhy den 🙂 muj muz teda nema takovou "uchylku" ale dost remca kvůli jidlo . Jako , jeeee my mame ryzi ?? A pod . A ma odpověd je . Vadi ? Namaz si chleba s máslem a usmeju se . A docela to pomáhá 🙂

vanea
3. črc 2017

Mám doma něco podobného, ne že by se teda vztekal nebo to odmítl, nikdy nic neřekne (teď, dřív se ptal, proč toho vařím tolik a co s tím bude a podobně :D) ale vidím na něm, že mu to není po chuti a jeho rodině bych to vůbec nenabídla=D u nich toto neexistuje, tam se vaří a jí jen nové jídlo (je z Prahy mmchdem, já z Moravy) u nás se vždycky vařilo na dva dny dopředu =) ale u nich to normální není a nebylo, nejedl by to nikdo z nich....začala jsem ho to učit až já =) (ale jedná se o jídlo, ovoce a pod mu zamražené nevadí)

majvik
3. črc 2017

já teda naštěstí tohle od manžela neznám, ten jídlo z ledničky jí rád, dokonce nejradši rovnou z ledničky neohřáté😀 Ale jeho babička - bydlela u nás poslední půlrok svého života a ta taky nevzala do pusy nic "starého". dojíst k večeři zbytky od oběda, nebo si dát druhý den knedlík co zbyl z předešlého dne, třeba i s jinou omáčkou - nemyslitelné!!! ale nic moc ti neporadím, musíš sama usoudit jak moc ti to vadí, jestli se s tím dá žít😀

lilulilu
3. črc 2017

Taky si myslim, ze problem u vas bohuzel nebude jen v mrazenem ci chlazenem jidle :( Jinak to co popisujes bezne neni, ja, moje rodina, nasi pratele, znami i kamarádi jedi jidlo i 3. den po uvareni a mrazí uplne vsechno.

evaamy
3. črc 2017

To bude mít nějakou poruchu osobnosti nebo fobiil. To není normální a je to jeho problém, se kterým by měl něco dělat.

horsiee
3. črc 2017

@gnozka máslo nemůže, je přece z lednice 😀
No mě by hráblo.

drummerova
autor
3. črc 2017

Holky moje... Děkuju za podporu.... A ano...není to jenom v jídle.. je to mnohem horší...

hapovab
3. črc 2017

Bych mu jednoduse rekla at si trhne nohou!! U me by si tohle chlap zkusil jednou a varil by si sam.Ale pivo nebo slivovice z lednice mu urcite nevadi ze????Ale jak tak ctu, ze male za celou dobu nekoupil ani plenky, tak tam bude problem asi celkove nekde jinde a ne jen "v lednici"

pavca1982
3. črc 2017

@drummerova a tak si o tom s ním promluv, pokud to nebudeš řešit za včas dopracuješ se stejně časem k rozvratu vztahu pokud tam je u vás víc problémů...

jade85
3. črc 2017

@drummerova bez urážky, ale tohle řešíš po 3 letech vztahu? 🙂 Za mě jsi teda normální ty a ne někdo, kdo nejí nic z mrazáku, ale v tomhle jste si měli udělat jasno už dávno, ne? Nebo s tím začal chlap až teď? Třeba si někde něco přečetl a teď dělá chytrýho? 🙂

uzivatelkapetra
3. črc 2017

Při popisu mě napadlo, že má utajenou histaminovou intoleranci

odula
3. črc 2017

@uzivatelkapetra to muzes mrazeny ovoce a zeleninu 😉

panickatlamicka
3. črc 2017

@drummerova tak mu rikej, ze je vsechno cerstvy 😖 S

cuuza
4. črc 2017

Léto bez zmrzliny, skoro je mi jo líto 🙂

elissa03
4. črc 2017

@drummerova nezlob se na mě, ale něco podobného jsem měla doma a jsem ráda, že jsem dostala rozum a už 7 let si užívám klidu sama. Teď tedy s ročním chlapečkem, který párky miluje 😉. Myslím že máš doma ukázkového sobce, to nikdy lepší nebude.

gnozka
4. črc 2017

@horsiee tak muze i suchý 🙂 vsak mu nikdo nebrání . Nechceš nejez.

biedronka10
4. črc 2017

Toto slyslim poprve. A jak to delate kdyz delate treba nejake kremy na buchty a date je chladit do lednice? To jako buchta bude bez kremu, prptpze krem musi do zachoda...byl v lednici ?

evee24
4. črc 2017

Zkusila bych se ho zeptat. Co mu vadi? Já mám třeba blok jist jídlo od důchodců. Holt hodně spatna zkušenost a opakovane.