Přítel mi vyčítá moji minulost. Máte radu?

29. zář 2020

Ahoj. S přítelem jsme spolu 8 měsíců, klapalo nám to, ale pak se přítel od mojí sestry se kterou nemám dobrý vztah
dozvěděl že jsem před naším vztahem měla hodně chlapu. Všichni byli jen na sex. Přítel mi to ale vyčítá, je žárlivy, řika že jsem ho zklamala. Pro mě to je všechno minulost, ale přítel se v tom pořád rýpe. Máte rády?

malenka3
29. zář 2020

Každý má nějakou minulost. Buď to přítel zkousne, nebo za to nestojí. Nic mezi není, čas nevrátíš. Můžeš mu maximálně říct, proč si tak měla a požádat ho, aby se k tomu již nevracel, protože to je minulost. Pokud to nebude respektovat, je na tobě, jestli s ním chceš být dál.

mourovatakocka
29. zář 2020

Vyměnit přítele. Jestli ti vyčítá něco, co bylo před ním a je kvůli tomu žárlivý, má nějaký problém sám se sebou. Já jsem měla taky poněkud nadprůměrné množství chlapů a jako fakt si neumím představit, že by mi tohle manžel vyčítal a byl kvůli tomu ubožáček zklamaný 🙈

elyey
29. zář 2020

No, asi bych mu jasně vysvětlila, že to je minulost a že se k tomu nehodlám vracet a nic s tím už neudělám. A jestli by to nepochopil, tak by asi šel, protože tady smrdí chorobná žárlivost a mohlo by se to stupňovat...

nattt
29. zář 2020

U nas bylo neco podobneho. Prvni rok byl dost krusnej, pritel mi mel problem verit, dost ho moje minulost sokovala. Ale prekonali jsme to. Nekdo by se mohl divit a verim tomu, ze spousta zen by se na to vyprdla, ale jsem rada, ze jsme to ustali. Ja mela divokou minulost, ale pritel byl uplnej opak. Pokud ho opravdu milujes a vidis s nim svou budoucnost, tak se ta duvera da znovu (snad) vybudovat i u vas 🙂 hlavne ukazat, ze uz nejsi ta, co driv a ze ti muze verit. Pokud to teda neprekracuje nejake tvoje osobni hranice.

krupka3
29. zář 2020

Jak jsi ho mohla zklamat tim, jaka jsi byla jeste predtim, nez te vubec poznal? To je pekna blbost.

tulikiss
29. zář 2020

tak ono zalezi jak moc spatna ta minulost je a taky jestli jste se treba predtim o tom bavili a ty mu tohle vsechno netajila, pak bych to zklamani chapala. a ruku na srdce, ktery chlap(ale i zenska) by vpohode vzal, kdyz zjisti, ze jeho mila pred nim spala treba s 30 chlapama.

niki1107
29. zář 2020

@nattt U nás bylo to samé, v začátcích vztahu už to bylo pomalu na rozchod kvůli rejpání z jeho strany, ale zvládli jsme to, respektive jsem řekla, že jestli se nedá dohromady, tak končím. Dal, za půl roku jsem otěhotněla, pak jsme se vzali a je klid. Sem tam něco pustí, ale už je to spíš sranda (a jeho žárlivost na mě 😁).

drakenn
29. zář 2020

Tys ho neměla co zklamat! On nebyl součástí tvé minulosti. K bych ho koupila do hader, budeš to mít věčně na talíři

me_druhe_ja
29. zář 2020

@tulikiss Heh....Nebudu tady říkat čísla, ale já i přítel máme bohatou sexuální minulost. 😀 Teď máme prostě jen jeden druhého. 🙂 A je mi asi jedno, jestli si za mlada chtěl užívat a mel těch zenskejch třeba 100. 😀 za předpokladu, že je zdravej.🙈

luciebelohradska31
29. zář 2020

Mě by zajímalo jak by to bylo na opačném místě určitě by ti on řekl je neřes to teď mám tebe.... a tebe jde řesit sám určitě nebyl svatej ale jsi ženská tak je to špatně bych chtěla vidět jak by se tvářil a co by dělal kdyby ty si řešila jeho minulost on dělá jako by si někoho zabyla

xxx3d
29. zář 2020

Tak asi sama tušíš, že tohle není chlap pro tebe. Takovej, co ti vyčítá minulost, ještě použije výraz, žes ho zklamala... idiot. Nech ho být, zavčas.

netty89
Autor odpověď smazal
Zobraz