Ahoj, chtěla bych poprosit o nějaké rady nebo tipy jak zvládnout vztah s mým přítelem. Známe se dva roky, rok spolu chodíme.
Je to vztah na dálku on je z Tanvaldu a já České Lípy. Vídáme se tak 2x měsíčně, teď se ještě bude stěhovat (je mu 23 a bydlí s mamkou)
tak jsme se neviděli už měsíc. No a jak se nevídáme tak i tak spolu trávíme málo času. Já jsem vždy ta první co se zeptá
zda půjdeme na skype, já jsem ta první co se zeptá jakej měl den. Upozorňuji že půl roku nemaká, když se ho zeptám zda hledá práci odpoví že jo a občas řekne že byl na pohovoru čemuž se snažím věřit ale zas mě vrtá hlavou že není možné aby půl roku nemohl sehnat s umělecko-průmyslovou školou práci. Vstává s PC a usíná s PC, radši tráví čas buď venku s kamarády nebo u PC. Nevím zda má cenu tenhle vztah dál udržovat ale už na to přestávám mít nervy. Máte nebo měla jste to nějaká podobně? Dík za každé rady 🙂
Máme jen společného psa ale ten může zůstat u mě asi to s ním fakt utnu protože nevidím zlepšení.
Chlap co nechodi do prace? Takovýho bych nechtěla ☹
A on je těsně po škole bez praxe anebo předtím nějakou práci měl? Jako jsou regiony, kde je horší sehnat zaměstnání, ale v současné době je nezaměstnanost snad nejnižší za posledních x let, jestli ne nejnižší od roku 89 a pokud má člověk reálné mzdové nároky a fakt hledá, tak práci během pár měsíců najde (samozřejmě jako absolvent bez praxe si nemůže říct suverénně o čtyřicet měsíčně, nedělá-li někde v IT). Manžel, tehdy ještě přítel, po ukončení vejšky taky hledal práci cca půl roku (no taky jsem ho teda podezřívala, že se příliš nesnaží), to se ale psal rok 2009 a byla v rozjezdu krize a vysoká nezaměstnanost, já sama si našla práci během měsíce po škole a všichni v okolí a z rodiny to považovali za obrovský štěstí, kterýho si mám sakra vážit, že nějakou práci mám a ne ještě frfňat o výši platu.
No ale to ostatní, že se sám neozve, nenavrhne rande a tráví čas jen u kompu, očividně o tebe nejeví takový vážný zájem jako ty o něj (nepřijde mi normální nevidět se měsíc, Tanvald a Česká Lípa nejsou na druhém konci republiky, abyste se nemohli vídat alespoň o víkendech...kór pokud ho nedrží závazky v podobě časově náročného zaměstnání). Udržování takového vztahu je asi zřejmě mrháním tvého drahocenného času.
Je mu 23 po škole je dva roky, půl roku dělal v fabrice po škole a pak nějakou práci přes pc na kterou se před půl rokem vybodl. No měl u ní zůstat aspoň do té doby dokud by si nenašel normální job venku.
dřív jsme s vídali každý víkend a plánovali společné bydlení, jenže odešel z práce a teď to stěhování, pokud bude bydlet ještě dál tak to hned utnu .
Najdi si kluka někde od vás,který se bude o tebe zajímat ;)
Posli ho k sipku. Vim, lehce se to rika a hur dela (ja se taky rozchazela po dlouhem vztahu, ktery navic vypadal pro okoli jak idylka, osudovka, romantickej film - bulela jsem pak nasim do polstare jeste pul roku) ale pokud po roce chozeni nejevi sam od sebe extra zajem, co bude za 10 let? Co az budes v sestinedeli doma s novorozencem a dost mozna psychicky mimo (ze vypadas hrozne, jsi sama a nevis co s miminem vlastne delat)?
Co se tyka zaliby v PC tak to sice nemam zkusenost, ale kamoska se kvuli PC rozesla se svym borcem. Po 2 letech se znovu potkali, laska jako tram, on se hrooozne snazil a po roce to zaclo sklouzavat zas zpet. Ted ma mnohem lepsiho muze. Uprimne si myslim, ze pokud cloveku neco hrooozne vadi po roce/dvou vztahu a je to vec co ti dva resili a nejak se nezlepsila (nebo zlepsila jen kratkodobe), pak se s tim bud musi smirit, ze to bude jeste horsi, nebo hledat zivotniho partnera jinde.
Ahoj, ani mi nepřipadá, že máte vztah. Spíš máš jen někoho , s kým si občas můžeš napsat. Ukončit rovnou, než zbytečné ztrácet čas a trápit se. Navíc už jen to, že ty mu musíš psát a všechno iniciovat o něčem svědčí ;) on tě má pravděpodobně taky "jen aby nebyl sám"...tady to většinou nedopadá dobře. Držím palce do budoucna 🍀
@xramonesx Jestli spolu nemáte žádné závazky (majetek, dítě?), tak bez rozmýšlení pryč, proboha! Nebo tě napadá jeden důvod, proč spolu zůstat?