Přítel je lenoch, změní se?

lilehammer
7. srp 2017

Dobrý den, ahoj, moc všechny zdravím.
Snad to někdo bude číst.
Jsem rozvedená, zůstala jsem sama s nyní pětiletou dcerou. Ještě ve fázi rozvodové jsem přes internetové stránky poznala přítele, který se tvářil jako nejúžasnější člověk pod sluncem, princ, kterého mi seslalo samo nebe. Ano, zamilovala jsem se, nečekala jsem to a lítala jsem s hlavou v oblacích. Všichni byli "blbí" a zaujatí a proti mému příteli. Měl rád dceru, jezdil s námi na výlety, každý den na mě čekal, když jsem přijížděla z práce a s vděkem přijímal mé finanční dary...i stravenky, s tím, že mi to jednou oplatí. Přítel byl v podstatě bezdomovec, zhruba před sedmi lety zkrachoval jako drobný živnostník, na exekucích dluží zhruba 2 miliony korun...prý. Ano, všechno mi řekl, dokáže tak všechno okecat, jakože je v tom nevině a můžou za to "oni". Pořád jen, že se soudí a že až to vysoudí,...se budu divit?!, až mi přistane 2 mega na účtu...No, bych se divila. 🙂
Těch věcí je strašně moc, co mě mělo odradit - chlap, skoro padesát, nemaká, prý důchovně vyrůstá, psal nějaké horoskopy, kterým ale nikdo nerozumí a které mu nic nesypou, jezdil na srazy podobně "duchovně" vymytých lidí a hlavně!!!jezdil se svou maminkou všude, na procházky, na houby, na ty srazy a tak...to se mi nelíbilo, ale pořád jsem si myslela, že jsem divná já. Dokázal mě dokonale obloudit nějakýma "kecama" že koupíme dům (sámo, že hypotéku si vezmu já, ne...?) a všechno bude, protože nás vede Boží energie či co. A taak, tak jsme si žili každý zvlášť, já bydlela s dcerou u svých rodičů, on u bratra a chtěli jsme spolu bydlet...chtěli. Ale šel čas, on nemakal válel se u bráchy a duchovně rostl. Až najednou bratr mu dal nůž na krk, že ať padá, ať si něco najde. Už v tu dobu jsem vyběhávala byt, všechno jsem zařizovala samozřejmě sama. Začal pracovat, že prý mě v tom nenechá. No tak pracuje, po třech měsících je out a hledá jinou práci, všude prostě po něm chtěj "práci" (no to je divný 🙂. No a najednou šup, nastěhoval se sám do toho nového bytu (já ještě byla s dcerou u našich) a zabydlel se tam. Nemá nic, peníze, ani vybavení. Kupovala jsem vše nové jen za své peníze, ale to pořád remcá, ať koupím dražší televizi, dražší lednici, protože to dražší je kvalitnější, tak rozhazuju těžko našetřené peníze, abych se pánovi zavděčila.
Kdo dočetl až sem, má můj obdiv 🙂....ano, tak "blbá" jsem ...když bych toto vše pominula, vadí mi velmi, ale velmi, že pán je strašně líný a vlastně pořád chrápe (to doslova!!!), neudělá vůbec nic, jen leží, má zapnutou tu "dražší" televizi, čučí při tom do počítače a hraje hru na tabletu, který je mé dcery, a o který se s ní pere!!!
Myslela jsem, že ten člověk se vzchopí, dala jsem mu příležitost i podporu, ale on jen remcá, je unavený, všechno ho bolí, nic se mu nelíbí a je líný jak veš. Asi nemám doufat, že se změní, že? Prosím o jakýkoliv názor, radu, cokoliv. Díky moc, že jste dočetly (i).

yelowangel
7. srp 2017

Na co čekáš? Vykopni ho a okamžitě. Já být v tvý kůži budiž když jsem tak "blbá" a rozházím peníze za nemakačenka a budiž že se ke mě chová jak se chová. Ale prát se mým dítětem o věc která nebyla zrovna levná a není určená jemu (předpokládám dcerka brečela a stěžovala si)...no letěl by okamžitě!

petul_v
8. srp 2017

Chtěla jsem začít příspěvek stejnou větou jako výše :D na nic nečekej, vykopni ho. Máš zapotřebí sdílet domácnost s někým, kdo tě vysává (zejména po finanční stránce, ale ono i to věčné stěžování, že je unavený je vysávání energie). Co tě s ním ještě drží? Vím, že při rozvodu jsou lidé v trochu "jiném" stavu, kývnou na ledacos, sestra by mohla vyprávět ale i známá vždy říká, že i když je rozvod dohodou a relativně nekonfliktní, tak stejně je člověk v té době "mimo"... chápu, že v té době byl okouzlující, ale dle popisu situace bych radila se s pánem rozloučit.

lkresova
8. srp 2017

Ahoj, mám doma něco podobného, nic to nemá a nic nedělá, ale já si to bohužel vzla a nastěhovala do vlastního domu a teď se toho už nezbavím, ale vím, co je to peklo na zemi...

malinkaelinka
8. srp 2017

Okamžitě ho vyhod... než budeš mít dluhy taky a skončís s dcerou na ulici... myslí hlavně na ni... on nechce žádnou pomoc, on chce někoho vyzirat... klidně bych byt prodala, absolvovala ty papirovacky znovu a odstěhovala se, jen aby mě nenašel... nebo prostě výměn zámky a už ho nepoustej dovnitř... snad jsi nebyla tak hloupá, abys z něj udělala spluvlastnika čehokoliv? Držím palce...

martyina
8. srp 2017

@lilehammer zbal mu věci a nazdar! Na nic nečekej. Někde čeká chlap, který si tě zaslouží, bude tebe i malou hýčkat a podporovat! Toto je upír jen tě vycucava!!!

ckei
8. srp 2017

Vyhodit, dokud je ještě čas. Jen když si představím,že bych měla někoho podobného doma, rudnu vzteky....

catthi
8. srp 2017

Takové typy nesnáším grrr ☹ sbalit věci, vykopat a pryč! Vyměnit zámky,aby se nemoh vrátit! to není chlap,ale koule na noze. Než s takovým, bylo by ti líp s malou samotné,určitě byste měly víc peněz a ty bys takovému kriploidovi nemusela vařit a prát.

linusha
8. srp 2017

Rychle od něj pryč, než budeš mít dluhy i ty. Najdeš si někoho lepšího. Ten člověk je práh sprostá lidská pijavice, pohádkář a kecal, ten nikdy pořádně dělat nebude. V práci to vidím denně že s tímto jsou pak jen problémy. Pokud můžeš vystěhuj jej, vyměň zámky a pokud má v bytě trvalé bydliště a ty jsi majitel bytu tak jej z něj odhlaš. Bez něj Ti bude opravdu líp!!!!

japona
8. srp 2017

@lilehammer Vezměte se a pořiďte si miminko. To ho URČITE změní.

japona
8. srp 2017

@lilehammer To byl joke, samozřejmě. Vykopněte ho s rozbehem..

luciebx
8. srp 2017

ty woe.. ja myslela ze ctu neco z bravicka pred 20 lety a ono tohle.. Okamzite bych ho nechala vyhodit. Nastehuj se tam ty s malou a ruce od nej pryc. Ten uz jiny nebude. Tihle panove v duchodu co si mysli ze jim furt svet lezi u nohou jinni nebudou. Opravdu zacni to resit co nejdrive.

beetlejuice1666
8. srp 2017

@lilehammer Zena doufa, ze se muz po svatbe zmeni. A on se nezmeni. Muz doufa, ze se zena po svatbe nezmeni. A ona se zmeni.

Asi tak, vic se k tomu rici neda, aby clovek nebyl impertinentni.

shine2015
8. srp 2017

Já taky nechspu proč jsi mu dávala klíče když jsi bydlení a vše okolo zarizovala jen ty...ještě dřív než se on měl stěhovat od brachy...

Přesně jak píšou holky - rychle pryč, vyměnit zámky ...a hlavně si dej bacha protože pošle mě se ho jen tak nezbavíš.....on se nenechá i když se s tebou má jak pašík v žitě

hedviga2
8. srp 2017

ach bože...toto neverím, že je pravda....

lilehammer
autor
8. srp 2017

Dobrý den, ahoj děvčata a paní 🙂
Moc Vám všem děkuji za vyjádření, podporu, musím najít v sobě velikou odvahu a s pánem se poprat (ježiš doufám, že ne doopravdy ☹

beetlejuice1666
8. srp 2017

@hedviga2 bohuzel asi je, blbych lidi chodi po svete mraky. Je jedno, jake maji vzdelani, v tomhle jsou proste blbi, az to mlati dverma. Viz manzeluv pribuzny, doktor... zamiloval se do zajicka. Ten z nej vytahal asi pet milionu. Pribuzny defraudoval a pravdepodobne si pujde sednout...

lilehammer
autor
8. srp 2017

@beetlejuice1666
No, asi bych tomu taky neuvěřila a hle, neuvěřila, ale zažívám.

caverina
8. srp 2017

@lilehammer myslím,že hlavní chyba byla začít se seznamovat v době rozvodu...člověk je hodně zranitelný a bojí se,že to sám nezvládne...podle toho co pises by jsi to po finanční stránce zvládla hravě....ted už nezbývá než se ho velmi rychle zbavit....bez kompromisů...a hlavně se nehnat do dalšího vztahu...dát tomu cas

jeen
8. srp 2017

Radím ti jednej rychle, než ti ty tvoje dražší věci oblepí exekutor a sebere ti všechno... Vyměň zámky a vypakuj ho co nejdřív. Držím palce.

guinea
8. srp 2017

@lilehammer Já myslím, že jsi byla rozhodnutá co dělat už dávno. Jestli potřebuješ dodat odvahu, tak zkus přemýšlet z tohoto úhlu: Kvůli němu okrádáš svou dceru. O své peníze, čas a energii - to vše bys mohla věnovat jí, nemít na krku tuhle pijavici. Místo abyste se s dcerkou radovaly, že budete mít pěkný nový byt a ona krásný pokojíček, a plánovaly spolu dovolenou, tak pijavice jí bere tablet a tobě bere veškerou kapacitu - citovou, časovou finanční. Prostě se rozhodni, a pak pověř vykonáním nějakého kamaráda nebo rodinného příslušníka - aby zařídil výměnu zámků a "vysvětlil" dotyčnému pánovi, že s jeho přízivnictvím na tobě je šmytec.

anatanka
10. srp 2017

Opravdu nezmeni a uz vubec ne v tomhle veku. Sama vis, ze sis prihodila na hrb dalsi vyzivovanou osobu, tak se hlavne nenech umluvit a sup s nim pryc. Snad to nebude tak tezke ho z bytu dostat, uz vidim, jak te ukecava, ze nema kam jit a ze je v tom nevine a snazi se...bla bla bla

kaja2016
10. srp 2017

@lilehammer 🙂 Dočetla, bylo to vtipné napsaný, máš talent🙂 Chlápka kopni do zadnice, jak už to tady ženy radi, než přijde exekutor i k tobě.