Ahoj, teď jsem na prázdninách u táty. Mám tady kamaráda, se kterým trávím čas. A je mi sním dobře, rozumíme si,bavíme se. Teď se ale k němu můj cit změnil,nevím jestli je to zamilovanost. Ale hodně mě přitahuje, přitom mám přítele se kterým jsem už dva roky. A vím že kdybych se sním rozešla, hodně bych mu ublížila. Myslíte že to jsou jen hormony? Nebo v tom je něco víc? Já samá to nevím, tak je mi jasné že to nemůžete vědět. Ale budu ráda za vaše názory a rády.
@amazonkajanik ha teď neberu, ovulaci jsem už měla
Tak i tak. Ono totiž HA snižuje libido,takže teď jsi v hormonální bouři. A pokud si ještě k tomu rozumíte,tím spíš. Snažila bych se kontakt snížit na minimum,aby se nestal průšvih. Ovšem,psala jsi v úvodu o tom,že kdyby došlo na rozchod,příteli ublizis,nic o tom,že ho miluješ,nebo že by byl doteď vztah bez problémů. Pokud tě hned napadne rozchod,je něco blbě
A kolik vám je let, jestli se můžu zeptat? Jaké závazky máte s přítelem? Ten kamarád city opetuje? Jsem toho názoru, že "byt s někým, jen abych mu neublížila" je opravdu velká hloupost a ztráta čas pro obě strany.. Ale do vaše vztahu nevidím, nevím, jak je hluboký.. To víte vy dva. Může jít o pomateni mysli, nebo naopak o signál, že je čas jít jinam..
Jak to máte s přítelem? S kamarádem se znáte už delší dobu? Nezajel váš vztah s přítelem do stálých kolejí a s kamarádem máte najednou pocit, že všechno co vám doma chybí, máte s ním?
Taky mám takového kamaráda. Když to doma po 7 letém vztahu bylo stereotypní, viděla jsem najednou co všechno můžu mít s ním. Ve všem jsme si perfektně sedli, povídali si dlouhé hodiny, smály se jak puberťáci, měli stejné názory na život. Dalo by se říct, že i ta chemie tam byla. Chvilku jsem váhala jestli neodejít od manžela, že bychom byli oba šťastnější...Nakonec jsem si uvědomila, že i když doma už po tolika letech není žádná poblázněná zamilovanost, je to přesně to co potřebuju. Dnes jsem vděčná, že jsem nikdy nedovolila kamarádovi "nic víc", než povídání, protože by nám to dlouhodobě neklapalo. Zbytečně bych rozbila vztah s manželem, kde už není takové to pubertální zaláskování, kde bez sebe dva nemůžou být ani minutu, ale mám v něm kamaráda, milence a milujícího tátu pro své děti.
@nazka je mi 21,s přítelem máme vážný vztah. Nevím jestli kamarád city opetuje.
@michaela666 s přítelem máme hezký vztah, i když mi na něm pár věcí vadí. S kamarádem se znám celý život, nemyslím si že by vztah zajel do starých kolejí.
Myslím, že neexistuje chlap, na kterém by Ti pak nic nevadilo. Bydlíte s přítelem spolu? A co se stalo, že s tímhle kamarádem je to najednou jiné, co byl spouštěč?
@nazka jo to vím, s přítelem spolu bydlíme, nevím co byl spouštěč. Možná to že jsem teď bez přítele.
To znám, je to chvilková poblázněnost a vlastně ti lichoti jakoby zájem jiného muže 🙂 jak odjedes, bude to lepší 🙂
A co si prostě to léto s kamarádem užít? 😉
S těma hormonama nemusíš být úplně vedle. Jestli neberes HA a blíží se ti ovulace, může mít v sobě něco,co z něj dělá potencionálního alfa samce. Ještě je v nás hodně ze zvířat a díky vědomí si sami sebe,tuhle skutečnost můžeme potlačit