Co byste dělaly kdyby vám manžel přísahal na život vašeho dítěte, a pak to chtěl porušit/porušil?
Proboha kdo přisaha na život jakehokoli ditěte???Jak se piše nademnou už ta přisaha by se mi nezdala a k tomu když ji nedodržel...
Jako promiň, ale tak je úplně blbý, nebo co?! Tak ať příště nepřísahá. Pro někoho možná hloupost, ale já jsem na tohle háklivá/pověrčivá, či jak to říci a prostě by mi to vadilo... Co s tím ale popravdě netuším :(
Já si ani neumím představit, že bych chtěla po manželovi, aby mi přísahal.. To jsme dělali naposledy asi jako děti..
@sirinfirst On přísahal ze své vůle, mnohokrát mi lhal, a tentokrát mi chtěl dokázat že to myslí smrtelně vážně,abych mu věřila. Tak přísahal na naše dítě 😢
@slecnami Já právě taky pověrčivá jsem. Ještě to neporušil,ale chce. Nachystala jsem rozvodový papíry protože jestli udělá takovou sviňárnu, pak ať táhne. Ale bojím se...
Zkus to prostě brát tak, že pokud kecal a zaklínal se nějakou přísahou, tak to prostě stejně neplatí, když je to lhář. 🍀
Přemýšlela bych, jestli jsem si vzala chlapa nebo nedospělý dítě.
Netušila jsem, že tohle dělají i dospělí 🙈 asi bych se lekla, co to má jako být.
Věřit lháři přísahu?
Kdyby se jen zmínil o prisaze zrovna na život dítěte, řekla bych mu jestli není úplně blbej a nedovolila bych. Jenže já jsem zasadova i s jednou lži by šel do háje
Taková přísaha je úplně k ničemu a navíc naprosto ubohá. Pokud ti manžel lhal a teď plánuje ti znovu ublížit, ať už jakkoliv, tak jsou rozvodové papíry na místě.
Lehni,trolle.
@zelenaesmolda Nejsem troll.
To rika kazdy troll
Mě učili, že se přísahá jedině před Bohem a u soudu🙂 Nikdy bych po nikom nechtěla, aby mi přísahal a ještě k tomu "na něco", třeba na život dítěte. A kdyby něco takového řekl sám od sebe, spíš bych zpozorněla, co to jako má znamenat. Jestli máte potíže se lhaním manžela, tak bohužel, chorobných lhářů mezi námi pár je a nikdy jsem nezaznamenala, že by to bylo řešitelné, takový člověk se nezmění...
Moniko, rekla bych ti, at se na nej vyseres a konecne to das dohromady se Sablaturou. 😂😂
@sudylichozrout Chvili mi trvalo, nez mi to doslo. 😂
Víte jaké je nejoblíbenější slovo každého lháře? Přísahám.
Ptáš se, jak má taková přísaha fungovat? Hm... to, na co dotyčný přísahá, je "zástavou" za splnění slibu. Pokud slib je porušen, zástava propadá tomu, komu bylo přísaháno... Takže... co uděláš s životem svého syna? Asi úplně to samé, jako bez té přísahy, ne? ... Jen bych ho vychovala bez toho notorického lháře a evidentního blba, co dodal druhou půlku genetického materiálu...
Řekla bych mu, že je v.ů.l, zbabělec a lhář sedmilhář...a proč jsi vůbec "souhlasila", aby přísahal na vaše dítě? (vůbec na kohokoli jiného?)...když má chlap přísahat, tak přece jen na své koule a péro (to jediné má u nich cenu)
nevím, asi bych byla nervózní už v té chvíli jakési přísahy.