Přípravky na lepší spánek, máte zkušenost?

cabo
8. únor 2017

Dobrý den,
nevedela jsem kam presne příspěvek zařadit, tak snad....
Manzel ma ted více starosti v praci, do toho se syn jeste porad budi v noci na mliko no a manzel ma ted strasne problemy se spankem. Nemuze usnout, hned se budí a tak porad dokola. Rano je příšerne unaveny.
Tak se chci zeptat, mate zkusenosti s nějakými pripravky na lepai spanek? Zatim se nam moc nechce do prasku na spani.
Díky

andysek2512
8. únor 2017

@cabo co zkusit nějaká homeopatika🙂 nejlepší je zajít za nějakým zkušeným homeopatem🙂
Jinak toto ma i můj přítel, tím že se maly budí tak on pak nemůže usnout a usne kdxz se zas maly vzbudi a tak furt no :-// bere si občas špunty do uší na spaní no.

andysek2512
8. únor 2017

@cabo ještě meduňkový čaj zkusit🙂

viki788
8. únor 2017

Před spaním vyvětrat,zatemnit pokoj (závěsy,žaluzie),nejíst těsně před spaním a pokud ho vzbudí malý,tak by možná nebylo na nějakou dobu špatné přestěhovat se z ložnice třeba do obýváku. Tak jsme to dělávali někdy my,když se děti v noci hodně budily,manžel spal raději na gauči 🙂

monilee
8. únor 2017

@cabo Trezalkový čaj...ja som hrozný nespavec a toto mi naozaj pomáha. Len sa nesmie piť v tehotenstve, ale to manžel asi nebude 🙂

cabo
autor
8. únor 2017

andysek2512, monilee
Zkusíme ty caje. Ted me jeste napadly Bachovy esence...

andysek2512
8. únor 2017

@cabo jojo ty by také urcite sli 🙂 chce to vyzkoušet. Segra ma taky problémy se spánkem a zrovna mi psala že si koupila v lékárně nejake leky volne prodejně a ze po nich je to lepsi no. Ale ji teda nebudí žádný prcek ona prostě má problém se spánkem no:-/