Přinést do vztahu něco jiného? Dom x sub. bdms?

13. zář 2024

Zdravím, mám takovou intimní otázku. Pokud mi někdo dokáže poradit či pomoc budu strašně ráda.
Mám partnera 3 roky. Vždy mě vzrušovalo být sub a měla jsem před tímhle vztahem, založený vztah na principu sub x dom, žádná láska čistě jen toto.
Partnerovi jsem tohle nikdy neřekla a doteď proste jsem nepociťovala, že to potřebují, ale asi nastal ten čas, kdy o tom zase začínám strašně přemýšlet. Nevím jak mu to mám říct nebo naznačit, protože popravdě mě přijde, tě se při sexu boji být trochu" tvrdší "( myslím si, že se bojí, abyi ublížil). Myslíte, že se tady najde někdo kdo by mi v tomhle někdo pomohl?
Partnera miluju nadevše, ale nechci aby o sobě nějak pochyboval l, že me třeba ne vzrušuje...
Děkuji za každou radu...

volfikovi
13. zář 2024

Asi bych jednala s partnerem narovinu . Ono toto je dost ožehavé téma. Z vlastní zkušenosti nejde takto fungovat dlouhodobě pokud to má člověk v sobě. Nechci tu rozepisovat více , kdyby jsi chtěla nápis do zprávy 😉

autor
13. zář 2024

@volfikovi máte SZ 😊

martulka88
13. zář 2024

Tohle mu musíš říct. Já s mužem mluvím narovinu a pokud jeden z nás něco chce, tak to řekneme. Mně občas vyhovuje prostě "tvrdšeji" přirážet a řeknu si o to. Musíš mu to ale říct, že máš chuť takovou a makovou. Horší by bylo , kdyby on byl proti novotám, to nevím, jak pořešit. My jsme s mužem po 4 letech začali používat hračky a ikdyž byl ze začátku ostych, bylo to skvělé rozhodnutí.

autor
13. zář 2024

@martulka88
Vím to, že to chce narovinu říct, ale prostě se ho nechci nějak dotknout, aby to nevyznělo, že třeba něco dělá špatně. Je vše super, ale tohle mi prostě začalo strašně chybět

merope
13. zář 2024

A co najít nějaké "zajímavé" video a že by se ti líbilo něco podobného zkusit?

autor
13. zář 2024

@merope to by nemuselo být tak špatný 🤔 díky za nápad

martinka_33
14. zář 2024

Na to téma jsem videla hezký film, polsky a odegraval se na Sicilii, myslim ze 165 dni nebo tak nejak se to jnenovalo, tak treba na ten kiuknete a u toho mu říct, ze to by se ti libilo.
To je dobrý napad od @merope

martinka_33
14. zář 2024

@moudivlacek jo to je on 👍