Ahoj holky. Tohle co pisu se mi nepise vubec lehce.. bojim se co napisete a jaky bude vas nazor... no,ale pojdme na to. At vim jestli to vadi jen me nebo i vam jako spolek tady( by to vadilo teda)
Jen predem rikam nejsem zadny puntickar a zadny 100% doma nemam. Proste normalni holka co uklizi,ma rada hygienu a cisto no..
poznala jsem jednoho kluka ale jako....
Nezna kdyz jde spat si dat pyzamo. Neznal si ani cistit rano zuby.
Mezizubni kartacek a ani ustni vodu zna ale nechce zubum venovat pul hodiny 🙂)))
Takze zuby vycisti jen halabala a je....
Kdyz nekam jedeme tak sampon,sprchovy gel atd nebere sebou. Pry na co kdyz na hotelu vzdy vse je......
Jako ja nevim ale snad tohle je zaklad ne? ☹((
U jidla mlaska ☹ proste takove ,,nemehlo,, me prijde ☹ rikala jsem mu vse a i zubech ale ma svoji hlavu a pry si zuby cisti......
Jinak si rozumime ale prijde mi takovy jednodussi v te hygiene a uklidu 🙂))) da takovy vztah vubec fungovat? Jako obcas se ho ,,stitim,, ze se neumyl nebo tak ☹
@suetpag brrr no . Asi bych do takového vztahu ani nešla . Mě osobně by to vadilo šíleně, kdysi dávno jsem byla s něčím podobným a nešlo to a po pár dnech byl konec...nedokážu si představit s někým takovým mít sex . Natož společnou domácnost . A když už se ti to teď hnusí, věř ,že to bude jen a jen horší.
Jako zuby blbý. Se sprcháčem má pravdu. Pyžamo bych nehrotila, pukud ty věci v kterých jde spát nejsou špinavý a nesmrdí. Každý máme ty hranice nastavený jinde. Možná bych zvážila, zda se s ním nerozejít již nyní. A nebo se obrň trpělivostí a zkus jeho návyky změnit. Jako to čištění zubů je i v jeho prospěch.
Pokud někoho označuješ za jednoduchého a současně se ho štítíš, tak nevím, co řešíš a proč s ním ještě jsi. Dej mu volnost, aby našel nějakou, které to vadit nebude nebo pro kterou se rád změní...
Uplne vudim moji babicku a mwho dedu 😁 Ona takova akuratni na čistotu a dedu musela vsechno naucit a stenjne mlaskal a drobil pod sebe 😅 no a byli spolu 40 let nez deda zemrel. Takte jo muze to fungovat.
Jo a pyzamo ja taky nepouzivam. Obcas o tom vedeme debaty s mužem, in je schopny nosit jedno pyzamu týden, ktery uz je pak nechutny i na pohled, zatimco ja spim v tricku na doma a kalhotkach a oboje si beru kazdy den cisty - tak co je horsi? 🤔
@suetpag jediný, co mi přijde blbý, je, jestli si ráno nebo večer nečistí zuby. To ostatní je v pohodě.
Jestli spí nahatej nebo v trenýrkách - to můj muž taky a nevidím na tom nic špatného - samozřejmě za předpokladu, že si za dalších cca 24 hodin vezme čisté prádlo 😀
Do hotelu si sice sprcháč bereme, ale je pravda, že je to absolutně zbytečný. A že bych si zuby šudlala půl hodiny denně nebo dokonce půl hodiny dvakrát denně, tak to ani náhodou, na to nemám čas ani náladu.
@suetpag muž spí v trenkach, ale každý večer se sprchuje, takže nevidím problém.
Zuby jsou blbé. Záleží, jak je tvarny- jestli by bylo k něčemu mu jako dárek zaplatit zubní hygienu a různé kartáčky, jestli by se toho chytil. Pokud ne, byl by to pro mě problém.
Odnaučit mlaskání u jídla jde, ale abys nakonec nebyla spíš jako matka nebo učitelka a ne partnerka....
Ja taky s sebou na par dni nevozim nic krom kartacku na zuby a pasty. Zbytek na ubytovani bud je, nebo kdyz ne, tak se utru do nahradniho tricka😂. Na tyden uz si balim vse
@konidana my vodáci a čundráci to tak nehrotíme viď? 😅
@elvira to nevim, muj muz má naprosto skvelou výbavu na zuby - na ozdobu 🙄 A já vzdycky muzu puknozt vzteky protize beru jako strasniu nespravedlnost ze on o zuby kartacke.pomalu nezavadi, pije sest kafi a vykiuri krabicju cigaret denne a ma zuby v petapadesati vsechny a az na par kazu i zdravy 😡 nekdo jinej se muze pretrhnout a stejne ma zuby zkazeny ☹
Čistit zuby půl hodiny? Jsi při smyslech? Jako pokud si nečistí zuby vůbec, tak to chápu, ale frdlat si zuby půl hodiny? Ty to děláš? Já teda ne a za spindiru se nepovažuji. Zbytek je taky relativní pojem. Pokud se ho stitis tak mu to řekni a dej mu prostor pro jinou. Pokud shazuji někoho, s kým mám tvořit druhou polovinu svého já a nazývám ho jednodušším, tak to nebude jen problém u něj a jeho hygieně.
@suetpag Tak dle tvého příspěvku i jednotlivých odpovědí v diskuzi se ti ten chlap celkově neskutečně protiví, takže proč s ním vůbec jsi? Vidíš na něm samá negativa, samé nedostatky a ještě zdůrazňuješ jeho zlozvyky, takže jím de facto jakoby pohrdáš.
No a takhle by žádný partnerský vztah vypadat teda neměl. Lidé by se měli mít rádi a mluvit o sobě hezky, jinak je prostě něco hodně špatně a tohle je celé špatně. Prosímtě pro dobro vás obou bys tento vztah měla ukončit. Pokud si mladá, brzo si najdeš jiného.
Jsem "terénní biolog". Je to prostředí vysokoškolsky studovaných lidí (toliko k "o kolečko míň"). Ale to, že když jedeš sbírat vzorky, tak spíš x dní ve spacáku v lese, půl dne se hrabeš v zemi a pak si ty ruce v lepším případě uměješ v potoce bez mýdla či sprcháče, v horším s nima rovnou sníš instantku z ešusu ... který opět v lepším případě opláchneš v tom potoce... a když se k hřebeni dostaneš jednou za tři dny, je to svátek ... je prostě v tomhle prostředí normální. Ano, většina z nás pak přijede do civilizace a stráví půl dne tím, aby ze sebe udělali člověka... Ale občas těch půl dne nemáš a spěcháš třeba na přednášku. Poukud to není státnice, je to, že jsi přijel z terénu rovnou do posluchárny považováno za pilnost, nikoliv za nehygienický hnus (i když občas je to na hraně).
Takže ano, v určitém prostředí je to normální. Pokud ti přijde, že "o kolečko míň", pust ho o dům dál. Budete spokojenejší oba.
@martinka_33 to mě sere u švagra. On nepoužívá kartáček na zuby vůbec, prostě ho nemá. Chlastá, nekouří, jediné štěstí, že on nemá rád sladké.
První au problém v 50, to mu zubařka říkala, že už ho málem vyškrtla, že tam pět let nebyl. 🤪
Já si čistím zuby elektrickým kartáčkem, používám každý den mezizubní kartáčky i nit. Zuby si čistím 2x denně. Kazů mám víc než bych chtěla. V puse dost peněz za rovnátka a bílé plomby. Můj muž si čistí zuby 1 denně a jen klasickým kartáčkem. Z pusy mu nesmrdí a zuby má pěkné. Kazů minimum a plomby amalgamové. Jsou to jeho zuby, ne moje, tak ať si s nimi dělá, co chce. Pokud to není vyloženě zanedbání hygieny, nic ti po tom není. Ale co mě zaráží je říct o svém partnerovi, že je jednodušší. To podle mě není dobrý základ do vztahu. Taky by jsi chtěla chodit s chlapem, který by o tobe říkal - ona sice není nejbystřejší, ale jinak je moc hodná?
@cilkat též nám vystudovaný obor, kde jsem kvalifikovaná na takovéhle srandy. Tohle prostředí moc dobře znám, ale po pár takovýhle drsných výjezdech jsem usoudila, že na to asi nejsem stavěná. Ale někteří střelci třeba přijeli po 3 dnech ze sekání horských luk a vlezli s těma černýma nohama rovnou do postele, to mě málem šlehlo. 😄
Pravděpodobně tě ten nový kluk absolutně vůbec nepritahuje, naopak tě odpuzuje. V prvních týdnech by si z něj měla bejt vedle, mít motýli všude možně , chyby v téhle době člověk spíš nevidí. Okradas o čas jeho i sebe.
Kdo normální napíše o partnerovi, že je jednodužší a nebo že má o kolečko méně?! Pokud nejsi troll, tak chudák chlap, co s tebou bude. Tohle je přesně typ ženské "já jsem nejdokonalejší a nikdo není víc, jak já". Všeho moc škodí. Můj taťka začal spát v pyžamu v 61 letech 😉 Pokud se mu tak dobře spalo, tak ať. Brát sprcháč a šampon, když víš, že tam je? Proč? 🤣 Zuby si čistí, né každý potřebuje půl hodiny. A zrovna ústní voda není nic, co bych považovala za důležité, jen ty mezizubáky + samozřejmě kartáček. Prosímtě, opusť ho, ať má možnost najít si normální holku, né nějakou pedantku.
Pises tak, ze je z toho citit odpor, takze bych vztah neudrzovala.
- kozni mi radila nemyt se denne sprchacem… takze v tom nevidim az takovy problem.
- neresim znacku sprchace, tudiz taky na hotel s sebou nevozim (to neplati o samponu, kondicioneru)… a samozrejme pomucky na zubni hygienu…
- ztotoznuju se s @cilkat 🤗 Na VS jsem chodila na cundry… a kdyz jsem byla ve Svedsku na 2tydny na urovni polarniho kruhu, tak zubni hygiena byla maximum, ke kteremu jsem se vybicovala (jako studentka zubniho lekarstvi)… ale myt se v potoce s vodou 4st C jsem proste nedala. No a v kombinaci repelent, opalovak nekolikrat denne a to po dobu 14 dni jsme uz opravdu hodne smrdeli. Pri navratu vlakem u nas nikdo nechtel sedet. A my dlouho podezirali toho bezdomovce pres ulicku, nez jsme si vsimli, ze ani on uz tam neni 🫣
Jo, to bylo mile prekvapeni, kdyz jsem v tomto stavu potkala ve Stockholmu na prechodu docentku, kterou jsem pak mela u statnic. 🤪🤪🤪 Drbali jsme se potom asi 3hodiny, nez jsme byli cisti. 🤢
Ale to jsou samozrejme vyjimky.
Pyjamo je pohodlna vec, takze o tom vubec nemluvim. Ikdyz nejakou dobu jsem nechavala dceru spat v leginach a tricku… abychom usetrili cas pri odchodu do skolky. Jenze to byl set, ktery si oblekla cisty po vane. A po skolce - odpoledne se doma prevlikla do cisteho (nesnasim, kdyz se mi doma valej na gauci nebo jeste hur, v posteli, ve vecech z venku/skoly/mhd). A nez sla do vany, tak se stejne zaspinila, takze mela vetsinou 2-3 sady cisteho obleceni denne.
My spíme taky nahatý, tak jsme asi taky čuňátka podle tvých parametrů. V životě by mě nenapadlo řešit v čem spí můj partner. Natož mu diktovat.
Pokud jedu do hotelu, vždy tam je minimálně šampón i sprcháč, to už je dnes standard. To nevíš? Takže to taky řešíš zbytečně.
Řešila bych ústní hygienu. Stačí když si čistí zuby kartáčkem, lepší než kdyby si nečistil. S mezizubními kartáčky/ nitěmi nebo ústní vodou to ale opět hrotíš.
Holka nech ho dýchat, nedělá nic tak strašnýho 🤷♀️ Radši trochu uber, je z tebe dost kontrolor..
Nebo ho pošli k šípku pokud se ho prostě štítíš a nemůžeš si pomoct. Najdi si nějakého metrouše a bude ti hej. A tvýmu normálnímu chlapovi taky 🤷♀️
To jak povýšeně mluvíš o svém partnerovi ponechám raději bez komentáře.
Namísto všech těch blbostí který řešíš zkus raději řešit, jak se mu s tebou a vedle tebe asi žije.
Přeháníš to. V pyžamu s manželem taky nespíme, mýdlo do hotelů fakt nevozím a pokud mu netáhne z úst, tak bych jeho dentální hygienu vůbec neřešila.
Někdo ve vašem páru ale nejspíš skutečně jednodušší bude.
Podle me to prehanis. Treba atopici se casto myji jen vodou a nejsou to spindiry. Navic na hotelech opravdu byvaji sprchace, sampony...