Poznali jste, kdy je vztah u konce?

14. bře 2023

Poznali jste, kdy váš vztah už nemá dál smysl, kdy je prostě u konce?
V nějaké krizi se točíme s mužem už několik let. Jednou se to mezi námi zdálo lepší, jednou horší. Poslední rok stojí úplně za prd. Mám pocit, jako když vztah dojíždí setrvačností do konce. Jako rodiče jsme ok, myslím, že bychom si rozuměli i jako přátelé, ale partnerská rovina je totálně v troskách - ztráta důvěry, odcizení.
Nicméně jako "poslední šanci" jsme se rozhodli pro kompletní změnu životního stylu. Přestěhovat se blíž rodině (doteď nulová možnost hlídání), změna zaměstnání (víc času doma s rodinou). Já jenom nevím, jestli už není pozdě. Za mě ta změna měla přijít dřív. Nevím jestli mám ještě sílu křísit nějaké jiskry z popela nebo to rozetnout úplně a jít si každý sám svou cestou.

klokanka31
14. bře 2023

Já bych tomu šanci určitě dala 🍀🍀

lv
14. bře 2023

Jděte do poradny, pomůžou vám.

galatea_a
14. bře 2023

Jestliže chcete oba aspoň trochu, tak určitě šance na záchranu vztahu je.

cuuza
14. bře 2023

Když už jste byli ochotni udělat takové změny, tak bych to ještě nebalila ❤️

pinkninja
14. bře 2023

Já bych požádala jeste o radu kvalitního odbornika…

ee.liska
14. bře 2023

Jiskry z popela jsem křesala několik let. Nepomohlo to. Ve chvíli, kdy mi začal být úplně jedno, už sem v plánech a životě měla jen sebe a děti, bylo vymalováno

janule0123
14. bře 2023

U me nebylo cesty, když se me začalo dělat zle jen na me šahl, to byla konečná … ale choval se dost sobecky obecně…

helinkaaa
15. bře 2023

Za mě určitě velký a správný krok, teď už to chce čas, myslím že to je ještě ztracené není, pokud chcete oba 🌷

mirin89
15. bře 2023

Jenom takova moje poznamka - pisete, ze se stehujete bliz rodine a vyznívá mi z toho, ze doufate, ze rodina obcas deti pohlida a vy budete mit cas na sebe. Probirali jste to s nimi? Abyste pak nebyli rozcarovani, ze uz jsou zvykli na vlastni klid a neangazuji se tolik, jak jste si predstavovali.

Drzim palce, at vse vyjde dle vasich predstav, prekopat si komplet cely zivot chce velkou davku odvahy, snad to pro vas bude novy start ke spokojenemu zivotu!

autor
15. bře 2023

Diky za slova podpory, ja to vnimam jako posledni sanci a doufam, ze se to nejak vse srovna. Vim, ze samo se to nespravi, ze musime zapracovat kazdy na sobe i spolecne. Jenom je to proste tezke.

@mirin89 rodina s tim pocita a tesi se. Vidame se malo, 300 km je dalka, ale vztahy mame dobre a vnoucata maji radi. Chteji si je jeste uzit, dokud muzou. Nerikam, ze jim je budem cpat porad, ale treba jednou za mesic odpoledne by bylo fajn.

berusinka305
16. bře 2023

V poradně poradili, vrátit se na začátek a dělat to co jste měli společné, otevřeně mluvit. Mě to sice vztah nezachránilo, ale vím že jsem pro to udělala max a nemůžu si to vyčítat. Přeji ať vám to klapne, musíte chtít,ale oba.

anika6
16. bře 2023

Za každou cenu se snažte zachránit vztah ,pokud to je chlap ,co se postará rodinu a děti ,v dalším vztahu už budou vaše děti a vy hrát jenom vždy druhé housle.Zatim si najdete třeba nějaké koníčky a časem uvidíte.Vztah je i o odpouštění .Držím palce