Potřebuji radu...Co mám dělat?

16. črc 2024

Ahoj holky,potřebuji od Vas radu a nějakou osobní podporu.. přišel na me hrozný splin, tak snad mi někdo dokáže poradit . Na začátku mého teď trvalého vztahu,jsem měla ulet .. a teď po tolika letech to na mě padlo,že třeba ten dotyčný by to mohl manželovi říct, respektive mu přeposlat naší konverzaci, státy Fb mám sice smazany,ale ta konverzace tam bude pořád i když ne pod mým jménem.. a já už si nepamatuji,co jsem psala...ten dotyčný mě po dobu 12 let kontaktoval jen jednou,jak se mám a to je celé.. myslíte,že se mi bude někdy chtít mstit,nebo že to bude dobrý? Párkrát jsme se za tu dobu někde potkali,třeba v krámě nebo tak,ale nikdy z jeho strany nic nepřišlo.Jak to mám v sobě zpracovat a uzavřít? Co mám dělat,kdyby na to někdy došlo? prosím pomozte mi,nevím,proč to na mě padlo po tolika letech.

tereza0111
16. črc 2024

Najdi si terapeuta. Ne, nikdo normalni si nerekne po 12 letech ha! Ted ji naprasim manzelovi a zacnu se ji mstit! Spis si na tebe uz vubec nepamatuje

nelly_strokova
16. črc 2024

Nemyslím si, že by k tomu někdy došlo. Kdyby to chtěl udělat, tak to udělal už dříve. Myslím, že teď už to nemá zapotřebí.

autor
16. črc 2024

@tereza0111 Myslite? Já už na sobě pozoruju,nějakou úzkost,nebo tak něco.A jak se ten terapeut nazývá,to je něco jako osobní psycholog?Moc Vám děkuji,za slova podpory

autor
16. črc 2024

@nelly_strokova Také si právě říkám,že kdyby se mi chtěl mstit,udělá to asi zrovna a nikdy to neudělal. I když mě jednou potkal s manželem a to už jsem měla bříško a potom ještě asi 2krat někde v krámě. Byla jsem tenkrát hloupá a až po tom jsem si uvědomila,jakou cenu má vlastně můj muž,nikdy před tím jsem vážně vztahy moc neřešila. Ale svědomí mě dohnalo až teď, po tolika letech když vidím jak nám to klape a máme dítko, o co bych všecko mohla přijít.Tenkrat jsem byla ještě bezdetna a nebyla jsem vdaná.

autor
16. črc 2024

Nemůžu spát,nemůžu jist,boli mě hrozně na hrudníku, nemůžu prostě nic,jak moc mě ten strach ovládá a přitom se vlastně nic neděje,jen nemůžu vydržet sama se sebou, je to tak strašný pocit..

zanett
16. črc 2024

Jo tak proto jsi zakladala tu diskuzi o Messengeru, protoze se bojis, ze by te mohly dohnat 'hrichy mladi'. No jo, no, to je ta dnesni doba - holt co je jednou online, to uz nikdy neni uplne privatni.

autor
16. črc 2024

@tereza0111 To bych byla tak moc ráda, kdyby to tak bylo,ale můj strašák je ten státy facebook..třeba už tu konverzaci smazal dávno před lety,ale já se toho pocitu v hlavě nemohu zbavit.

autor
16. črc 2024

@zanett Presne tak :(

cilkat
16. črc 2024

Bez ohledu na reálnost příčiny - to, co popisuješ, je ošklivě rozjetý úzkostný záchvat. Klidně začni obvoďákem, ať ti napíše něco na uklidnění nebo aspoň na spaní. Třeba tě zvládne i nasměrovat kam dál. A určitě pokračuj psychoterapií - u té bude ale trvat, než "něco udělá" minimálně v řádů měsíců. Po pravdě se bojím, že to "před dvanácti lety jsem měla úlet" je jen momentálně vytažený zástupný důvod a problém je někde hloub, kam dost možná sama teď nevidíš (a nebo je dost fyzický typu rozhozené hormonální regulace stresu - každopádně to řeš s tím doktorem! V téhle akutní fázi s obvoďákem, který by měl být schopný tě vzít do pár dní a nasadit léky, i když třeba ne úplně specifické.)

autor
16. črc 2024

@cilkat Moc vám dekuji, sama nevím,co se sebou,hrozně špatně se mi dýchá, spím pár hodin denně.. vím,že to mě neomlouvá,ale cítím,že sama se svojí hlavou to asi nedokážu vybojovat.

me_druhe_ja
16. črc 2024

Sama sebe ses totálně vypsychovala. Totálně. Úplně zbytečně.
I kdyby hypoteticky na to tvůj manžel přišel: myslíš, že by tě opustil po 12 letech kvůli úletu na úplném začátku vztahu?

autor
16. črc 2024

@me_druhe_ja Myslíš,že je to zbytečné? Jednu věc mi už odpustil ale tu druhou jsem mu prostě nedokázala rict..tenkrát jsme skočili rovnou do vážného vztahu a já byla ještě asi dost nevybourena..teď už bych to v životě neudělala,tak moc jsem ponaucena

autor
17. črc 2024

@tereza0111 mockrát Vám děkuji za slova povzbuzeni

autor
17. črc 2024

@nelly_strokova mockrát Vám dekuji