Potřeba ,, pořídít” si mimčo. Jak se uklidnit?

4. pro 2023

Ahoj holky jdu se vám trochu vypovídat. Jsem s manželem 8 let a manžele jsme 3 měsíce máme krásnou dvouletou dceru🩷. Na začátku roku jsme plánovali svatbu a 3 měsíce před svatbou tchán prodělal zdravotní příhodu. Naštěstí jsme neměli nikde zaplacené zálohy ( jen ta svatební šaty ) a svatbu jsme odložili na rok 2024 s tím že se aspoň vezmeme na úřadě aby jsme příští rok mohli mít svatbu až později odpoledne a já nepřišla o zálohu na šaty. Abych se dostala k věci než se stala ta nehoda s tchánem, jsem měla plány jak vše půjde za sebou. Bude svatba a pak si pořidíme druhé mimi. Teď jelikož je vše posunuté tak se mi mé plány o x měsíců posunuly a já šílím tak moc bych chtěla to druhé mimi že vymýšlím že si pořídíme dalšího psa pak že psa teda ne tak kočku. Přijdu si jak blázen 😂 né že bych zvířata neměla ráda ale normálně by mě to ani nenapadlo. Ta touha po druhém miminku mě úplně dělá šílenou. Nějaká rada jak se zklidnit ? 😂 berte to prosím spíše s humorem vím že to je blbost ale co už lidi sem píší různé blbosti.

galatea_a
4. pro 2023

Píšeš to tak zmateně, že úplně nechápu, v čem je problém. Chcete druhé dítě, tak do toho jděte. Nebo co s tím má společného, že v roce 2024 budete mít oslavu místo svatby?

sarihy
4. pro 2023

Chceš dítě, takže si pořídíš psa nebo kočku? 😲 Proč si radši nepořídíte to dítě?

nikolite
4. pro 2023

Život nejde naplánovat 🙂 svatba už byla . Na tu neoficíální bych klidně šla s bubnem pokud po dítěti toužíš.

rozitta
4. pro 2023

Hlavně ne zvíře do bytu. Máme kočku, má osm let. Strašný. S kočkama jsem vyrůstala, kočka byla můj nápad ale už bych jí nikdy do vlastního bytu nechtěla. Ničí nábytek, všude chlupy, skáče na linku na jídelní stůl (když se nedíváme) smrdí jí záchod - někdy stříkne místo normální moči nějaký čpavek. Stelivo roznesené po bytě. V noci nás budí. Každou noc už osm let😱 teď se mi vychcala do pokoje na zem a vyblila chlupy a žluč dceři do šuplíku na oblečení. Neee, kočku už nikdy a ani žádné jiné zvíře do bytu.

pavca1982
4. pro 2023

@rozitta Promiň 😅

marketa1218
4. pro 2023

Moc tomu nerozumím...ale jestli chcete dítě oba, tak si ho pořiďte ne?

mourovatakocka
4. pro 2023

@rozitta Měla jsem v bytě dvě kočky a psa. Teď máme dalšího psa. Jaký si to uděláš, takový to máš 😜 Zvíře v bytě chová hodně lidí, je to jen o vychování a ano, i kočka se dá naučit. A zachůdek smrdí, když se nečistí 🤷

mourovatakocka
4. pro 2023

Zakladatelko, kašli na to a šup na druhé dítě. Já jsem staromilec, nejdřív svatba a pak dítě 🙈 Ale proč jít po nějakých vytyčených cílech, když kvůli odkladu svatby odkládáte mimino? To je jak z nějakého filmu pro pamětníky, jak tam ten starší profesor lajnoval vlastní život - v kolika se ožení, v kolika bude mít dítě nebo dvě 😁

1pomnenka
4. pro 2023

Nechápu, v čem je problém. Chci dítě, tak si ho pořídím, svatba mi může být ukradená. Vezmu dva svědky a nechám se kdykoliv oddat.

nat
4. pro 2023

Me prijde,ze ani vlastne moc nevite,co chcete,Vse je zmatene a chaoticke a nic neni poradne... Radsi bych se hodila do klidu a vse rozmyslela pomalu...

veruuu_kubesovic
4. pro 2023

Nikdy nic neplanuj...
Chceš miminko? No tak se vynasnazte, to co řešíš dal je "jen" papir, který se dá vyřešit velmi rychle, miminko však takhle rychle nemáš v náručí...

rozitta
4. pro 2023

@mourovatakocka nemáš pravdu s tím kočičím záchůdkem. Nebo tvoje kočky neznačkují. Naše je sice vykastrovaná, tak by to dělat neměla. Naštěstí to dělá jen na tom WC. Zvedne ocas a stříkne místo toho, aby si dřepla a čurala. A kočka nejde vychovat. Za tvými zády si stejně jede to svoje.

jaja01k
4. pro 2023

Já tomu nerozumím. Svatba je odložená na příští rok a jste 3 měsíce manželé?

vitezove
4. pro 2023

Tak si to druhé mimčo udělejte. Na co čekáte? Aby ses vešla do šatů? No tak to při nejhorším zase posunete nebo šaty popustíte. Dyť o nic nejde.

hanka_12345
4. pro 2023

@sarihy protoze se ji to posunulo, asi bez svatby nechce..tak aspon kocku😂

hanka_12345
4. pro 2023

@jaja01k se vzali na urade a pristi rok chteli jako ze oficialne udelat svatbu, pratele a tak ale podle me se na to pak uz vyprdnou. To je divny na 2x s takovym odstupem.