Poslední dobou mám nervy v kýblu, poraďte

kristynat
12. zář 2015

Maminky já nevím co to semnou je poslední dobou sem hodně povražděna a odnáší to syn s přítelem vytočí mě maličkost výbuchu ani nevím jak a pak toho lituju nevím co stim poradte prosím..:(

lenjii
12. zář 2015

Ahoj, nechci tě strašit. Já tohle začínala mít loni. A ted už vím proč... Mám diagnostikovanou roztroušenou sklerozu. Vím, že ty stavy mám skrz toto. Měj se na pozoru ! Kdyby ti brněla ruka, noha, špatné vidění. Běž na neurologii. Je to jen možnost. Píšu svou zkušenost. Tyhle nervní stavy mívám pořád, jen vím, že se jim nesmím poddávat, jinak bych měla ataku.

kristynat
autor
12. zář 2015

No nedávno sem se v noci vzbudila a nemohla na levý ruce narovnat prsty a myvam tiky v levém oku ale začalo to až teď poslední týden před tím sem byla v pohodě teď zurim kvůli blbostem nebo se mi chce brecet

lavenda
12. zář 2015

Ted v lete jsem taky mela obdobi, ze me deti dokazaly neskutecne vytocit ani nevim proc, kdyz jim neco trvalo (oblikani), uplne jsem citila navaly netrpelivosti a uplne me vytacelo, ze jim to nejde. Koupila jsem si v lekarne horcik -Magnex s B6 a muzu rict, ze mi je o hodne lip a jsem vic v klidu 🙂 🙂

kristynat
autor
12. zář 2015

Kolik to stojí?

lavenda
12. zář 2015

Koupila jsem si baleni, kde je 250 tablet za 199,-. Zobu 1 tabletu denne 😉

mrkvicka88
12. zář 2015

Hořčík stojí pár korun 🙂 ale nejsi těhotná? 😎

kristynat
autor
12. zář 2015

Dekuju zkusim to koupit....taky mě to napadlo ale test negativní...taky sem poslední dobou furt unavená možná to je z toho

lavenda
12. zář 2015

Tak snad ti to pomůže jako mně 🙂

kristynat
autor
12. zář 2015

Doufám protože mě čeká nástup do práce a to už by bylo asi moc...

rozzaarka
12. zář 2015

@kristynat taky mam ted nervy na pochodu. Manzel furt v praci, ja tehotna a silene unavena, maly opet v noci nespi, protoze mu asi lezou zuby a do toho mam psat bakalarku, abych ji konecne odevzdala, jenze maly si vydrzi sam hrat tak mozna 5 minut za 2 hodiny a kdyz jde po obede spat, padam do postele s nim, jinak nejsem schopna fungovat. Posledni tak mesic mam uplne zoufale stavy, ujizdi mi nervy, brecim, jecim... taky moc nevim, co s tim. myslim, ze je to unavou, uz mi prislo, ze to bylo celkove lepsi, ale jak zacal zas v noci hur spat, zhorsilo se to. Asi primarne zkus vic odpocivat, i kdyz chapu, ze se to lip rika, nez dela🙂 Drzim palce 🙂

kristynat
autor
12. zář 2015

@rozzaarka tak tobse ti nedivim mas toho hodně babičky ti pomoct nemůžou?

hancazivocich
12. zář 2015

@kristynat - a neděsí tě ...hlavně ten nástup do práce a nepodepisuje se to na tobě? já byla z toho tak zdeptaná...

kristynat
autor
12. zář 2015

Tak zatím ještě nemám nic jistyho ani nad tím nějak nepremyslim

rozzaarka
12. zář 2015

@kristynat jedna na baterky, druha funkcni, ale prense tenhle vikend, kdy je muz cely v praci, jsou s tatou na Vysocine a vraci se zitra buhvi kdy. jinak manzel je super a funguje, jen se to ted fakt silene blbe seslo. Ono by fakt stacilo se parkrat normalne vyspat a byla bych aspon psychicky vp ohode, i kdyz bych asi stejne nestihala bakuli a doma, ale furt lip, nez kdyz jsem vyrizena a nastvana ze vseho. kdy se vracis do pracE?

kristynat
autor
12. zář 2015

@rozzaarka joo přesně aspoň se pořádně vyspat pak by to šlo lip.... Já práci hledám přišla sem o ní když mi krachlo hlídání teď už konečně školka ale musím hledat práci...není to nic lehkého ale už sem zvládla mnohem horší situace proto nechapu že sem teď takova

rozzaarka
12. zář 2015

@kristynat ono se to nekdy nabali a cloveku ty nervy ujedou. muze se spojit nekolik drobnosti a najednou je z toho tsunami. chapu, ze te to nervuje, kdyz clovek hleda praci, muze to nadelat hodne paseky v psychice. At uz stres z otho, ze proste chybi penize, nebo kdyz se clovek uchazi o nekolik pozic a nevychazi to.. ☹ urcite se to zklidni, ono i jestli ti ted maly sel do skolky, tak i to muze mit svuj podil.

misimisi
13. zář 2015

Mně na ty stavy zabraly až antidepresiva, vyspat se v noci i po obědě, potom v tom bdělém zbytku dne jakž takž funguji.

aarriel
13. zář 2015

Mám roztroušenou sklerózu a mám tyto stavy také. Nasadili mi antidepresiva na mírné zklidnění a je to o něco lepší, ale i tak to občas nejde vychytat, třeba když jsem unavená a nemám možnost si odpočinout, což je teď s prckem problém. Občas si říkám, že chudák můj chlap ☹

kristynat
autor
13. zář 2015

Občas bysme mi mamy potřebovali dovolenou že ? Ty naše prvky milujeme ale je to fakt náročný a nikde není návod jak vše zvládnout hlavně tu psychiku

laja64
13. zář 2015

Ja byla loni u more s kamoskou na deset dni. Odpocinula jsem si, vypla jsem. Dovolena je potreba.
Na tu unavu atd je ten Magne B6 pry super 🙂

anatanka
13. zář 2015

@kristynat Nervy v kyblu jsou na RD asi standard 🙂 Ja jsem tedy poslední dobou taky nejak strasne unavena, podrazdena a nejlíp mi je, když mala není doma. Jsme spolu samy, je na me porad nalepena, spi se mnou i v posteli a je to asi uz ponorka z my strany a ona to ted, chudak, docela odnasi.
Ale doufam, ze je to jen nejaky prechodny obdobi. Kazdopadne magnezium zkusim taky. Diky, holky, za tip🙂

kristynat
autor
13. zář 2015

Tak to ano patří to k tomu ale já fakt furt rvu a nadavam....tak zkus naučit spát samotnou