Poradíte, prosím, co dělat?

ren1at2a
11. říj 2023

Zdravím holky, poslední měsíc je to u nás doma jako na nějaké ubytovně. Od února do mě manžel hučel že by chtěl druhé miminko a tak jsme se začali snažit, obnášelo to samozřejmě spoustu komplikací (biochemické těhotenství) atd, teď když mi gynekolog sdělil že mám nízkou hladinu progesteronu a nasadil mi hormony je ticho po pěšině. Nicméně, už měsíc možná déle se potýkám s naprostým pocitem nedocenění, přijde mi jako bychom se odcizili. Manžel dělá 5 dní v týdnu už cca třičtvrtě roku od 6 do 16:00 a víkendy melouchy, za poslední měsíc ho nepoznávám, sotva pozdraví, komunikace na bodě mrazu, vždy když se snažím navázat konverzaci, přitulit se nebo cokoli intimního odpoví že je unavený, nabízela jsem mu ať je o víkendu doma s dcerou a že si najdu brigádu, nechce. Je odtažitý, nemá náladu mluvit o čemkoli, najednou si začal s dcerou i hrát, sem tam mu z ničeho nic přepne a je zlý na nás obě. Sex, pohlazení, obětí ani hloupá pusa, to vše neproběhlo už měsíc protože je unavený, ale když přijde z práce, popadne mobil a kecá na facetime s kamarády. Netuším co si myslet, když se ho ptám jestli je všechno v pořádku, jestli ho něco netrápí nebo jestli jsem mu něco provedla, řekla nebo se zachovala nějak špatně odpoví prostým ne, a naprosto ignoruje, je to ten typ který starosti nesdílí, ale já se upřímně začínám bát že se někde zakoukal nebo se schází s někým jiným, dva pátky po sobě se z melouchu vrátil v deset večer, jednou dokonce s lahví prosecca, že mi to posílá paní jako omluvu, že byl tak dlouho. Já netuším co dál, bolí mě srdce a už je to dlouhé, trápí mě to, poraďte prosím co dělat, nerada bych mu křivdila ale už začínám být silně přesvědčena o tom, že je se mnou jen kvůli dceři.

fyii
11. říj 2023

@ren1at2a no druhe dite bych odlozila zatim minimalne do dobry nez se situace vysvetli nebo zklidni.. tohle je divny a do toho bych si dite neporizovala..

ren1at2a
autor
11. říj 2023

@fyii to už samozřejmě v plánu není, jen mi přišlo důležité to zmínit, ani nevím proč. Každopádně mě už tak trápí že celou tuto situaci vnímá i dcera takže bych nerada aby do naší “nefunkční” rodiny přišlo další děťátko které by to muselo zažívat také 😐

sinicka
11. říj 2023

Milenka..

galatea_a
12. říj 2023
ina10
12. říj 2023

@ren1at2a na férovku si s chlapem promluvit a klidně mu říct, že i dcera si toho všimla, že děti nejsou blbé, ať má klidně maslo, popel a snopel na hlavě. A buď teda ať vybalí, jak se věci mají (a případně si i sbalí nadobro kufry) nebo ať se začne chovat normálně. ALE vždy, když je taková razantní změna v chování, je v tom jiná ženská. Vím, jsem zlá, že jsem to napsala narovinu, ale nechci ti mazat med kolem pusy.

veronicka89
12. říj 2023

Prozivate neco spolu?