Poplácal mě po tváři. Má cenu to řešit?

kacenkaaa12
28. srp 2020

Dobré ráno, chtěla bych znát váš názor. Jsem s partnerem několik let, s pár krizemi. Je nám do 27, nemáme děti, nic. Dnes ráno jsem měla dobrou náladu a pobíhala po bytě, přišla jsem k němu a začala něco drmolit, on mě za to poplácal po tváři. Nebyla to facka. Ale docela mně to překvapilo. A protože byla včera hádka, tak jsem začala brečet, přišel se omluvit, a když jsem brečela dál, tak se neuveřitelně naštval a odešel z bytu. Má cenu to řešit? Já mám zrovna své dny a vím, že to bylo jen takové poplácání, ale stejně..

malvinz
28. srp 2020

@kacenkaaa12 Ahoj, nevím jakou máš povahu ale tohle zní opravdu spíše jako hormony 🙂 vydýchej se a vůbec bych to neřešila. Poplácání po tváři fakt neznačí žádnou agresivitu apod.

meronym
28. srp 2020

@kacenkaaa12 Nechci sa Vás dotknout, ale s Vámi asi není jednoduchý život. Taková hysterie kvůli ničemu...

lstuchlova
28. srp 2020

A rozbrečela ses, protože ti tím rozmazal make up, který sis hodinu patlala?

tinaprofi
28. srp 2020

no to se nedivím, že ti ji plácnul, psalas to ani né v osm, takže jestlis tam pobíhala v 6 a pak hodinu přemejšlela, jestli to sem napíšeš, tak bych tě plácla taky

meronym
28. srp 2020

@kacenkaaa12 Abych byla konstruktivni - co presne byste chtela resit? Z vaseho popisu se jevi, ze vas v dobrem rozmaru poplacal. To jste nikdy neudelala vy jemu? A znamena to, ze jste agresor? Asi ne, ze?

veruuu_kubesovic
28. srp 2020

panebože...je vám do 27? já teda vždycky psala přesně kolik mi je...
a když drmolíte tak není čemu se divit 😀

meronym
28. srp 2020

@veruuu_kubesovic Tak to je celkem bezna formulace. On ma 27, ona napr. 25, oba do 27.

malytlustyhroch
28. srp 2020

@kacenkaaa12 kdyby me nekdo poplacal po tvari, tak mu ukousnu ruku, takze tvoji reakci asi chapu. Nejde o to, jestli je partner objektivne agresor ani o to, jestli ty po ranu hopsas a drmolis, ale o to abyste spolu dokazali zit zpusobem, v kterem vam bude obema dobre. Pokud je neco z toho, co si vzajemne provadite pro jednoho z vas za hranou prijatelnosti, nebo to v tobe nebo v nem vyvolava obavy, tak pak rozhodne ma smysl to spolu resit - ale radeji bez drmoleni, odchazeni z bytu a place, tak nejak v klidu z obou stran.

petulles
28. srp 2020

Chudák partner 😀 Být u mě na mém místě, brečela by jste každý den 😀 Jako s manželem se furt ze srandy poplácáváme, sice ne po obličeji, ale zářezy spodků, nebo takový to švihání ručníkem je u nás furt 😀 A co teprve když si kope míčem venku na zahradě a omylem mě trefí 😀

katkatomaskova
28. srp 2020

@petulles Au... 😂 😂 Já tuhle v týdnu zkropila chlapa při zalévání zahrady vodou - úmyslně 😎 Vyhrožoval mi, že mi to odvede, ale naštěstí ho nutně potřebovala ke hraní dcera, takže jsem byla zachráněna 😂

nagojka
28. srp 2020

@petulles mun chlap chodi cvicit karate😂😂obcas me ze srandy taky jen tak capne,hodi me na zem...nebo prijde a stoucha do me a tak...myslim ze takovehle skadleni k tomu patri...No ale nevim kestli bych teda nemela brecet kuli tomu ze semnou hodi o zem a urazit se...zarezy spodku sou u nas skoro na dennim poradku😂😂😂

petulles
28. srp 2020

@katkatomaskova Dobrý tip, díky 😅

petulles
28. srp 2020

@nagojka Přesně tak 😁😁😁

g_m
28. srp 2020

@nagojka Máme to stejně, akorát karate jsem dělala já a bila ho já 😀

lachtanice86
28. srp 2020

@kacenkaaa12 no ty seš dáreček. Jen aby se ještě vrátil

katkatomaskova
28. srp 2020

@petulles Ježíš aby na mě partner nevlítl... 😂

pabka
28. srp 2020

@kacenkaaa12 možná už se nevrátí a ani bych se mu nedivila....