Pro dnešek i pro jiné, protože znám bídu i u jiných,nejen u sebe. Sháním touto cestou, protože i mně se tu dostalo pomoci, pro vážně nemocné dítě mojí blízké přítelkyni finance nebo kvalitní suroviny.Syn má Dawnův syndrom a potřebuje speciální výživu,bezlepkovu .Vyvstala nepříjemná situace v rodině, hledám pro ni pomoc.
Více informací,podám při zájmu, ráda bych jí pomohla ale bohužel to není teď v mých silách:(.
Děkuji za pochopení a možnou pomoc...Anička
@majkoz Martino začni prosím u sebe,než začneš někoho veřejně napadat.Toto není o Tobě a Tvých pocitech ani o mně a mých pocitech ale o úplně jiných lidech,co potřebují pomoci. Maminku jsem požádala o registraci nebo je možnost přes facebook, jelikož má dost starostí ujala jsem se toho já,protože jí mám ráda a vážím si jí.
Nikoho k ničemu nenutím a informace klidně dodám.
Nikoho nenapadám, jen cítím povinnost ostatní varovat.
Chtěla bych upozornit, že nick Annyelln, dříve Novanny, je osoba nedůvěryhodná!!! Proto prosím případné dobré duše, které by chtěly pomáhat, aby si nejprve dobře ověřily konečného příjemce potencionálního daru, a jednaly přímo s ním- v tomto příp. s ní, je-li pravda, co Annyelln uvádí, o čemž může být pochyb....bohužel... 😢