Mám přítele, který se líbal s jinou holkou.
Berete to jako podvod kvůli kterému by jste zahodily letitý vztah?
Bylo to v době kdy jsme s hodně hádali.
Jako podvod ano, ale zahodit kvuli tomu letity vztah, to ne...
Hádání se by pro mě nebyla omluva a nevím jestli bych zkousla cokoliv. Hodně si zakládám na důvěře a jak jsou pochyvy, většinou to slo do kytek časem
Kdyz to udelal jednou, nikdy ti nikdo neda jistotu, ze se to nestane znova nebo toho neudela pozdeji vic. Kdyz toho byl schopny, nemuze si byt jisty ani on sam, ze nesklouzne znova.
Hele záleží na kontextu. Co znamená "letity" Po10 - 15 letech, kdy vztah procházel nějakou vážnou krizi - pche, jedna libacka nic neznamená. Dobrý že se udržel . Po dvou- třech letech? Definitivně problem.
@odula nebo libacka prozrazena po 15 letech muze znamenat to, ze to delal i po dvou letech, jen se mu to tehdy podarilo utajit. Lidi se casto moc nemeni, krome nejakych vyjimek, kdy je neco skutecne vazne zasahne a ovlivni. Clovek, ktereho by ani nenapadlo libat jinou, to proste neudela. Je tak nastaveny. To by se radsi rozesel. A clovek, ktery k tomu ma napinky a udela to po letech, to mozna delal i driv, a jestli ne, jen se zuby nehty drzel. Protože ma v povaze takove sklony a bud to bude delat, nebo to delat nebude, ale s tim, ze bude cely zivot bojovat, aby to vydrzel.
Taky záleží jestli to byla jen první líbačka,nebo už x krát proběhlo i něco víc a jen se mu to povedlo utajit.
@katula94 já si myslím že to tak nutně být nemusí. Frustrace ze vztahovy krize třeba právě po těch 15 letech ( nebo obecné, po hodně letech) může vyústit v leccos , co by člověk za normálních okolností, kdy je v pohodě psychicky, fyzicky i ve vztahu, nikdy neudělal . A i když se to stane, neznamená to že by na to musel bejt "nastavenej" od začátku. Ale tak aspoň je vidět jak hodně těžko radit do takovýhle situace, protože je tam hodne proměnných. Teď my navíc ty aktéry ani neznáme. Takže - jak jsem psala. Záleží na kontextu.
Jak psaly ostatní.. Co je letitý vztah, máte děti, proc je krize? Hádka není důvod pro líbání cizí ženské..
Pro mě je to nevěra, pro manžela taky.. Takhle jsme se o tom bavili když jsme probírali nevěru.
Jak bych postupovala dál nemohu říct, protože v té situaci jsem nikdy nebyla a mohu se jen domnívat..
Polibek,no jestli to je nevera...🤔 Sama nevim,zalezi na kontextu.Nevera mnoho podob nemusi jit vzdy o fyzickou,ale i dusevni,takze i polibek muze byt nevera hlavne v kombinaci s citovym angazma.Pro me je nevera daleko za hranou ta s pohlavnim stykem,za libani bych urcite vynadala a byla urazena,ale,ze bych koncila kvuli tomu letity vztah,to vazne ne,ale bylo by li v tom citove angazme,tak to nevim jestli bych verila jen v polibek...
Podle mě 100%, nebyla bych s ním ani minutu,anii po dvacetiletém vztahu...
A opravdu to skončilo jen na polibku?
Tezko rict, jak bych to vzala, asi bych nechtela rozbijet vztah (mame deti), ale dost by mi to vadilo. S bývalým se mi stalo, ze prede mnou, lehce opily "dal kamaradce zkousit, jestli jeho vousy skrabou", bylo mi to velmi neprijemne, velmi intimni kontakt a dost jsme se pohadali.
Za mě to nevěra je a jestli to někdo kousne nebo ne, to už záleží, jak to má člověk v sobě nastavený. Rodinu bych kvůli tomu asi nebourala, ale ublížilo by mi to hrozně a obnovit důvěru by nebylo snadné.
Tak jako nevěru či spíš zradu bych to určitě brala. Ale posouzení jestli to narušilo tak moc důvěru a celý ten vztah je na tobě. Ty víš jak se k tobě choval, jaké má charakterové plusy a mínusy a jestli je předpoklad že to udělá znovu a ve vyšší míře...
Poslala bych do oběhu.
Asi by záleželo. Jestli to bylo náhodně, nebo jestli to byla nějaká blízká kamarádka... Každopádně mám tyhle hranice vytyčené dost vysoko, takže určitě by mi to jedno nebylo, ale jako nevěru bych to nebrala...
Tak záleží co je u tebe nevěra,každý to má jinak. Třeba pro mě to nevěra je...