Ahoj, je normální mít při sexu ve věku 40+ pocity viny kvůli praktice, která asi není až tak neobvyklá? Manžel mi při orálním sexu nebo při pohlavním styku, když jsem já nahoře nebo zezadu vsune prst do konečníku (někdy malé anální didlo) a mně se to líbí a hodně mi to pomáhá dosáhnout orgasmus, ale potom se stydím. Říkám si, jestli mu ten prst pak nesmrdí, jestli na něm něco nezůstalo a tak. Nikdy nic neříkal, ale říkám si, že to musí být hnusný, pokud jde do koupelny a má svůj prst od mé stolice...Hodně lidem přijde tato praktika nechutná. Nechaly byste muže, aby vám tohle dělal?
když by to bylo obráceně, přišel by ti pak ten prst nechutnej? čuchala by si k němu, abys zjistila, jestli je cítit? 🙂
Ano, kdyby mi to bylo příjemné, tak nechala. Nepředpokládám, že by k tomu prstu pak čuchal :D. Pokud ti jde jen o tu stolici, tak si před plánovaným sexem udělej klistýr no ;).
Jsem tedy čekala větší pikantnost :D.
Zase anální úchyl? To už tady bylo... 😂 Viz téma "Masáž konečníku prsty. Je to obvyklé? "
Nevidím na tom nic špatného pokud to manžel dělá dobrovolně a ví že vás sex a tvoje vzrušení za to stojí proč ne každý má rád něco jiného a každý je jiný u nás doma třeba nefrci romantika 🤣 ( též máme takové zážitky )
Ja na tohle nejsem, takze neresim, nicmene pokud to tvuj partner dela dobrovolne, tak mu to evidentne nevadi. Kdyby se mu to z jakehokoliv duvodu nelibilo, urcite by ti to rekl a nedelal by to. Takze se tim netrap a uzivej si. 🙂