Po 7 letech manžel neuvěřitelně překvapil 🙂

klameg
29. kvě 2015

Můj manžel je ten typ co často chodil a kamarády na pivo. Kolikrát nic neřekl a hned z práce se zasekl na pivu a chodil pozdě večer domů nebo někdy i v ranních hodinách. Kamarádi dělali sázky kdy se rozvedeme atd. Pak přestal sám od sebe chodit do hospody a věnoval se rodině a pořídily jsme si Andulky, ty se nám množí a je to velká radost ale i dost skákáního okolo. Najednou z ničeho nic opět v hospodě anižby něco řekl a příchod okolo 11 večer. Druhý den přinesl kytku. Já když to viděla začala jsem brečet a bylo mi jasné, že mě podvádí. On sám ve svém okolí ví, že spousta chlapů doma pak žehlí doma kytkou různé věci - převážně nevěru. Já z toho byla hotová. Hned mi skončilo v mysli- jak můj manžel v prvním manželství také podváděl bejvalku. Já se cítila mizerně!
Dnes přišel a koupil kvalitnější 2 láhve vína 🙂)
Omluvil se, řekl mi- jak za středu s pozdním příchodem, tak za čtvrtek s tou kytkou ( což jsem já špatně pochopila!)
A že mě moc miluje 🙂))))))) a i dodatečně vysvětlil tu středu!
Byla jsem v šoku! To mám doma super chlapa!
Kytku mám, super chlapa, flašky vína a večer mám i slíbenou masáž zad! 😲
Zde mi tady radily holky ať to nechám být, zbytečně to neřeším a hlavně ať zachovám klidnou domácnost - MĚLY PRAVDU!
Moc vám zde děkuji za skvělé odpovědi a že jste mi dodaly odvahu a klidný spánek.
Moc, moc,moc děkuji! Jste super!

guinea
29. kvě 2015

@klameg No to koukám a jsem za tebe samozřejmě ráda 🙂 Ale nedá mi se nezeptat - JAK ti to vysvětlil? Co po nocích dělal? 🙂

kocour1
29. kvě 2015

Musím se smát jak jsme všechny stejně praštěné🙂...chlap nám přinese kytku a my, místo, abychom měly prostě radost, řekly dík a daly ji do vázy, tak se rozbrečíme, pohádáme a uděláme scénku, protože hned čucháme nevěru🙂...a pak se divíme, že nám raději žádnou kytku nikdo nenosí🙂...ale jsem stejná - tuhle jsem také dostala kytku, za pár dní čokoládu a pak ještě něco a tak to ve mě hlodalo, že jsem nemohla týden spát🙂)

ve24
29. kvě 2015

no já nevím, ale já být chlap a podvést ženu, tak by mě nenapadlo nosit kytku 🙂

lv
30. kvě 2015

nějak tomu nerozumín, ty jsi začala brečet při pohledu na kytku? a on se ti za kytku druhej den omluvil? Spíš by mě mrzelo, že místo domů se zasekne na druhou šichtu v hospodě..
Jinak taky jednám s vychladlou hlavou, muž chodí několikrát týdně, ovšem ne na takovou dobu, je na pivku třeba 2h po sportu..z příchodu v ranních hodinách bych tedy nadšená nebyla..no není mu 5, abych mu něco povolovala a zakazovala.