Ahojda maminky.
máte některá zkušenosti s psychiatrii v Bohnicích?
Léčba, program, delka..prostě vše kolem toho..
Diky za postrehy a i klidne do sz...
Diky
jjjjrreeeee...supeeeer :-P :-😉 lecba deprese.. Spis odpocinek od vseho..
stralisek: dnes má množstvo ľudí pocit vyhorenia. Ak to máš podobné, neváhaj, a nechaj si tie Bohnice "predpísať". Nie je na tom nič zvláštne ani mimoriadne.
Sama dr mi to navehla, jen mam dvouletaka a nnemam kam s nim :-\
@stralisek Musi to byt zrovna bohnice? Jako ne ze by mi tak vadili, ale prece jen... Jestli Ti je doktorka napise, skoncis pravdepodobne na pavilonu 3 s rezimem. Nechci Te desit, ale dost lidi ma s tim programem problem a nedava to. Ja v bohnicich byla a pomohlo mi to, ale priste bych volila mensi zarizeni.. To je jen muj nazor!
@stralisek Záleží na tom s kým spolupracuje. Dostaneš prostě žádanku k hospitalizaci. Když jsem chodila na psychiatrii, tak mi moje doktorka doporučila Bohnice- dělala tam. Posléze mi jeden terapeut nabídl zase Sadskou, protože tam pracoval. Je to dost individuální.. Jinak mám dojem, že jde spíš o spádové zařízení, pod které patříš.. Ale dost se toho změnilo, tak Ti nechci kecat. Jinak jestli chceš popsat jak to v Bohnicích bylo, když jsem tam byla já, není problém..
@stralisek Ahoj, můj blízký příbuzný tam dělá psychiatra, znám to tam z té lékařské stránky 😉
Ptáš se ale hodně obecně - léčí tam všechno možné od pokusů o sebevraždu nebo závislosti (alkoholici, feťáci, gambleři...) přes schizofreniky, psychotiky a pod. (= ti, které si lidi nejčastěji představí pod pojmem "blázen") po sexuální delikventy nebo holčiny s anorexií... Fakt je to hodně široký okruh problémů a hodně různý způsob léčby.
Pro první kontakt nebo pokud se u vás děje něco akutního, bych zkusila jejich krizovou linku: http://www.bohnice.cz/krizova-pomoc/