Kdyby chcete vyjádřit své city a omluvit se za své chování, za hádky, zbyteční řešení prkotin, že jste tlačila na pilu, až měl pocit, že vztah s vámi ho dusí, jakou píseň by jste volili? Píseň na omluvu a slib, že změníte své chování, která vyjadřuje lásku ženy k muži?
Až se u nás chlapi poperou, tak jenom pivem a nebo sekerou...protože tu má můj muž rád 😄 a k tomu guláš a pivo. a tím bych začala. ten song jen jako kulisu na dokreslení atmosféry 👌
Mne vytanula na mysli scéna ze seriálu Koruna, kde princezna Diana chce načechrat atmosféru ve skripajicim vztahu s Charlesem, pozve ho do divadla a jako překvapení vystoupi na jevišti s tanecnim vystoupenim a prave i nejakou milostnou písní směřovanou k němu, Charlesovi je to příšerně trapný... tak snad neplanujes neco na ten zpusob...
Mně příjde, že představa o omluvě s písničkou, nejlépe v plné restauraci, je sen ženských. Chlapovi bude stačit říct sorry a dát mu.
@betelgeuzz Me by takova teatralni omluva vydesila natolik, ze bych utekla a uz bych se nevratila. Tihle lide okazalych gest (a mnozi dalsi) me vylozene desi, jsou to vetsinou nebezpecni magori.
@lichozroutsudy já taky nejsem cílovka těchto omluv a žádostí o ruku na veřejnosti 🙂
A to je ti 14? Neumím si představit, že by dospělého člověka napadlo schovávat se za nějaký song namísto upřímně myšlené omluvy, otevřené komunikace a práci na sobě samé... Jako na mě toto zkusil můj ex, když nám bylo 15 a fakt to nefungovalo...
@ireniq ne, jen mu ji poslat do zprávy. Nic víc
@miryp omluvila jsem se již hádám 20x
@lenka3p já si umím přiznat chybu. Mnohokrát jsem přišla a řekla "ano, měl si pravdu, mýlila jsem se"
Písní to neřeš to je hloupost. Chlapi na takový nesmysly většinou nejsou. Nesmíš to brát podle sebe. Je to jinej živočišnej druh. I to že se omlouvám 20x to je pro něj něco, čím ho od sebe akorát odradíš. Cos provedla tak zásadního? Záleží totiž za co se vlastně omlouváš.Ale na píseň bych se vykašlala.
@lenka3p teď si mě rozesmála, ale když se zamyslím ono na tom hodně bude pravdy...
Pokud ses omluvila 20x, tak ani 21. omluvou nevyřešíš vubec nic. Já jen doufám, že nejsi ta, která tu bojovala o ukončený vztah před pár dny... ☹. A jestli ano, tak snad máš v okolí někoho, kdo ti pomůže se přes toto zklamání přenést (a tom myslím rodinu, kamarádku).
Pokud ses omluvila 20x, bylo to 19x více, než je potřeba, pokud ten druhý o omluvu stojí a chce ji přijmout.
20x za jednu chybu, nebo děláš jeden kopanec za druhým?
Tuhle
https://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs
Spoiler alert. Neeee, dělám si prcu samozřejmě
Souhlas s @lichozroutsudy
@lichozroutsudy to je pravda, čím větší gesta a divadla, tím šílenější člověk, jednoho takového jsem znala a ten hrál pokus o sebevraždu když jsem ho odmítla. Hruza
Jen tak dál a houšť, omluvila ses 20x, jsi na dobré cestě, brzy si tě blokne a skončíš se zákazem přiblížení... 🤭
Pokud jsi se už 20x omluvila a uznala chybu, další krok nech ba něj!!!
Naopak ty už nic nedělej, jinak budeš akorát stíhačka která se mu vnucuje a co si chce urvat aspoň kousek pozornosti, což ho bude iritovat.
Ty už jsi kroky ke smíření podnikla. Stačilo. Teď už to nech na něj.
20x to snad ne, omluvit se jen jednou a to vždy, nedělej žadná zbytečná gesta bud sama sebou a pak jestli to nic nezmění se s tím prostě smiř nestojí o to . A ty si prosím pust písničku
a na pristi hadku si schovej tudle
:D
Zadnou. Protoze je to teatralne pateticke a (opet) natlakove. Nezmenila jsi v sobe evidentne ani tuk, kdyz uvazujes takhle.
Pokud vedle tebe nemuze dychat a odesel, tak mu pomoz se nadechnout tim, ze to budes respektovat.