Páteční depka

corinka101
22. led 2016

ahoj holky, tak na me sedla takova klasicka depka-v praci mam pocit, ze se muzu strhat, ale pri vyplate to jaksi poznat neni, kolegove se blbe tvarej, kdyz ve 4 utikam pro deti do skolky, protoze jsem prece prisla skoro v 8 a tedy s tema pauzama na kafe a obed to neni ani 8 hodi, ze. Doma bordel, tak rovnou nakrmim pracku a pak se me znama zepta, jestli nepujdu rano s detma na bezky - no, to uz jsem se regulerne rozbrecela, protoze bych strasne chtela, ale doma je neskutecnej binec, protoze jsme byli na par dni lyzovat a jeste k tomu totalne opadal stromek, takze hadry a jehlici vsude a chlap se otoci doma na 5 minut, aby si sbalil a bezi na fotbal a jeste mi stihne vynadat, jak to, ze jsem mu dala vyprat ty spodky, co na ten fotbal nosi... taky to tak nekdy mate? Ono bude rano lip, ale ted bych proste nejradsi nekam zalezla :(

kacca11
22. led 2016

@corinka101 melas nechat bordel bordelem a vyrazit na běžky. 🙂

budouci_maminka
22. led 2016

@corinka101 pokud to nevadí šéfovi, tak kolegové ti mohou být jedno.. co se týče bince doma, tak se na to vyprdni, věnuj se dětem a pozvi si na neděli uklízečku. Dáš jí 300 kč, byt budeš mít jako z klícky a depka odpadne.. jsou horší věci, fakt - věř mi 🙂 jsi přetažená.. nalej si víno, nohy na stůl a na vše se vybodni

olga_
Autor odpověď smazal
Zobraz
melodygirl
22. led 2016

@corinka101 Buď v klidu, určitě to tak mám často, ale snažím se z toho depku nemít 😀 . Být tebou jdu s dětmi ráno na běžky a odpoledne se vše dodělá

crazynaa
22. led 2016

A já bych šla uklízet ted a užila si volný víkend 🙂 🙂 🙂

kulatakosticka
22. led 2016

Běž na běžky. Kazit si sobotu úklidem... Stromeček nech na chlapovi a něco málo stihneš i pak a v lepší náladě

taniik
22. led 2016

@corinka101 jsem na tom stejně, do práce kolem 7hod, ve 3 utíkám do školky, nadřízená si vždy vzpomene v 14:55 že nutně se mnou potřebuje mluvit a něco řešit. Neustále mi dává "rozkazy" co si mám doma nastudovat, vůbec nechápe že jsou taky ženy co jsou na děti samotné. Nedávno mi vyčetla, že tak hodinu protelefonuji, jenže já u telefonování i účtuji, pak mi řekne že když jsem sama s dětma, tak přeci můžu večer z domu pracovat, tak jsem to už nevydržela a slušně se zeptala, kdo mi teda doma poklidí, vypere, vyžehlí, navaří atd.

anansie40
22. led 2016

Tak si jednoduše někam zalez, pobreč si, jestli se ti chce, dej si decku vína, pusť si nějakou pěknou muziku a na všechno se alespoň pro tento večer vy...kašli 🙂

corinka101
autor
23. led 2016

tak damy, jste skvele 🙂 predstavte si, ze jsem si zapalila svicku, zavrela se v pracovne (s cerstve povesenym vonavym pradlem) a do pulnoci jsem prekladala (takova brigada, co zaplati detem sportovni krouzky, ale hlavne me moc bavi) 🙂 a rano samozrejme vsechno super; pocitam, ze tak za pul roku to tu mam znova, ale to bude leto, tak to bude trochu lepsi 🙂 moc vam dekuju za prispevky, cetla jsem si je v noci a udelaly mi velkou radost, ze mam kam jit, az to zas prijde ;)