Partner v posteli. Máte také tak některá?

15. led 2024

Omlouvám se že anonym ale je to citlivé téma.
Můj partner nezvládá základní sexuální pozice např v sedě, v kleku. Ani v misionáři nepřiráží, ani na gauči když jsem na koníčka nepřiráží, prý to nejde v těch pozicích. Prý na to není dost flexibilní a bolí ho ruce při opírání atp atp. Podotýkám že není tlustý. Navíc jsem měla několik partnerů a v životě nebyl s něčím takovým problém.
Takže polohy které zvládne- cokoliv kde jen leží, misionář, ale po chvíli se unaví, vleže z boku, zezadu či když stojí. Když jsem já nahoře, jenom leží, no mě to přijde hrozný. Nějaké plynulé přecházení z pozice do pozice u nás neexistuje. Třeba misionář, pak že si klekne a já jsem na něm, nebo obrácený koníček a že by se podepřel v rukách nebo si sedl a přitáhl mě k sobě zezadu, nebo na koníčka a přejít do lotosový pozice pak třeba misionář...
Holky nic z toho 🙈 vůbec nechápu kde má problém. Prostě fakt leží, do rytmu nepřiráží , jedou se dokola 4, 5 pozic, mezi nimi je prodleva protože ho vyndá aby se mohl pohodlně připravit na další pozici🤷‍♀️ Když chci obměnu nebo se snažím si ho trochu přitáhnout aspoň do polosedu ( jiný úhel, lepší tření) tak se normálně i během sexu uráží, že je mu to tak nepohodlné a je konec sexu. Čili se přizpůsobuju aby vůbec nějaký sex byl a držím hubu.
Upřímně jsem hodně sexuální a mám to ráda spontánní i divoký polohy cokoliv co zrovna z toho přirozeně vzejde a s tímhle neumím pracovat 🤔
Máme se rádi, i to libido je, máme super vztah...ale tohle mě už nudí. Navíc mi vadí to urážení během sexu. A přijde mi že je prostě línej a vymlouvá se 🥴 Navrhovala hsem že si normálně oblečený můžeme zkusit různý polohy a nají způsob aby nám byly pohodlný, nebrat to tak vážně, prostě zkoušet nanečisto. A priori odsouzeno, že říkal že mu to tak nejde a tečka. Není tam žádná snaha zkoušet a zdokonalovat nebo obohacovat.
Co se týče těch pohybových restrikcí v sexu, máte to tak taky některá se zdravým a fit chlapem? Jsem z toho fakt zmatená, nikdy jsem to nezažila, že by někdo nezvládl sedět nebo polosedět na posteli. Buď jsem náročná a měla bych polevit nebo je línej, nic jiného z toho neumím vyvodit 🙄

fyii
15. led 2024

tohle lepsi nebude a urazeni behem sexu, na rovinu? hledala bych jinyho chlapa, protoze tohle dlouhodobe fungovat nebude a sex proste ke vztahu patri.. nebo se ty podridis jrmu, coz taky fungovat nebude

4formy
15. led 2024

Jak jste spolu dlouho??? 🤔

kessien
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
16. led 2024

5 let. Ten náš sex je fajn, jsme na sebe napojený, chceme se.

Partner je prostě v životě brutál flegmouš a pohodář, tak prostě to tak má i v sexu. Občas překvapí, ale spíš sází na osvědčenou klasiku.
Nemůžu očekávat že s ním budu mít jízdu jako s nějakým dobrodružným týpkem. Toho bych v životě už nesnesla, jsem za partnera ráda. Ale tu jízdu bych si občas fakt dala 🤣🙈

lilian2111
16. led 2024

Poslala bych ho někam. 🤷🏻‍♀️

anniej
16. led 2024

Asi to nechápu. Celý příspěvek o nedostatcích v sexu, ale pak tvrzení, že je sex fajn 😅 Buď někdo sexuální energii má, nebo ne. A to se nemění. Pokud nemá zájem cokoliv napravovat, zlepšovat, asi to jiný nebude.