Partner nevydrží v aktivní sexuální pozici. Jak je to u vás?

17. kvě 2024

Ahoj. Raději anonymně.
Jde o to že manžel nevydrží v pozicích muž nahoře-žena dole. Po třeba 2 minutách ho prostě začnou bolet nohy - v pozici kdy on je na kolenou. Jde do misio, kde ho po 2 minutách bolí ruce. Zezadu ho bolí nohy cca po 3 minutách...hodinky u sebe nemám, vše je jen pocitový odhad. Na mě je to prostě málo😭
Ta poloha muž vkleče je pro mě top. Ex vydržel být aktivní i půl hodiny, mívala jsem několik orgasmů. Současný partner prostě nevydrží, pozice se pořád musí měnit, což mi ubírá pohodu. Nakonec jsem nahoře nebo sexujem vleže v boku, kde prostě ten úhel není zrovna ideální. Navíc mám ráda ten pocit že chlap je dominantní a já submisivní, když zakončujeme že jsem já nahoře, nebaví mě to až tak🙈
Fakt nepotřebuju půl hodiny, ale budu ráda za deset minutek nepřerušovaný stimulace kdy je prostě chlap aktivní, já se můžu uvolnit...a úspěch je zaručen. Bohužel to prostě s manželem nejde.
Plus mi příjde že manžel prostě maká nohama, beměl by se spíš hývat v pánvi? Jako já na koníčka makat nohama tak vydržím taky tak 2 minutky, když to dělám pánví vydržím o dost dýl 😁
Zajímalo by mě jestli s tím mají vaši chlapi 45+ taky obtíže případně kolik tak vydrží v aktivní pozici?
Hýbou se spíš v nohou nebo prdýlkou?? 😁

irmamala
17. kvě 2024

Rekni mu o tom byvalem. To ho bud nakopne, nebo vykopne😀

zanett
17. kvě 2024

Soucitim s tebou, musi to byt dost neprijemne. Pred lety jsem mela milence, ktery menil pozice kazdych 20 sekund, nekecam 😀 On si myslel, ze je kreativni a tim padem super milenec, ale me to strasne rozcilovalo, protoze nez jsem se 'aklimatizovala' na jednu pozici, on ji najednou zmenil....a pak znovu a znovu....fakt to s nim neslo. Jako partnera bych ho nechtela.

Nema tvuj partner nadvahu? Co jsem takhle postrehla, tak cim min fit ten chlap je, tim je to pro nej vetsi drina...

drep
17. kvě 2024

Sex je fuška. Můj muž běhá a tak vydrží v jakýkoliv pozici skoro nekonečně dlouho a je to super. Pana manžela bych poslala sportovat. Jeho by přece taky nebavilo, když si nahoře, kdybys pětkrát přirazila a pak už nemohla, ne?

hennrietta
17. kvě 2024

A to začal mít problémy až teď nebo sex už předtím nestál za nic a jen se to zhoršilo?
Já bych si s ním o tom prostě narovinu promluvila a domluvit se, co s tím. Jestli začne víc cvičit, zkusíte jiné polohy apod.
Manžel má problém s koleny už dlouhou dobu. Občas ho to chytne a pohodlné a nenáročné pro kolena je, když stojí u postele/gauče a neklečí.

levandule_k
17. kvě 2024

Tohle budeš muset řešit spíš s ním, že potřebuješ ke spokojenosti pozici, kdy jsi ty dole a jsi pasivní a že možná bude potřeba trochu změnit techniku, aby déle vydržel. Možná se trochu urazí, protože sex je citliví téma.

autor
17. kvě 2024

No on má fyzicky náročnou práci, fit je...fyzičku má dobrou. Ale po 8mi hodinách v práci už mu prostě svaly při salší námaze odejdou.
Probmémy začaly lřed 5ti lety- když nastoupil do své dosavadní práce no.
Od té doby jsem už fakt frustrovaná, protože i já chci vypnout, neřešit, nemít v hlavě pořád nějaký časovač a tlačit na sebe abych to stihla za ty dvě minuty kdy je on nahoře a je tam zen super úhel...

zanett
17. kvě 2024

A reklas mu to?

autor
17. kvě 2024

On to ví, snaží se samozřejmě i mě dopřát...ake prostě když ho bolí nohy 😭

lennus
17. kvě 2024

A nepomohla by nějaká pomůcka pro stimulaci a pak by na tebe hupsl na závěr a úspěch by byl zaručen?

rosalindamelinda
18. kvě 2024

V nadpisu diskuze je partner a v textu manžel? Takže je to dokonce manžel? Věk tedy kolik 45+? Pokud mu ještě není ani 50, tak by to nemělo být tak hrozné...
Nicméně jako, pokud ti s tímto mužem sex "nevyhovuje", proč sis ho brala za manžela? To je na tom dost nepochopitelné. Mohla sis najít někoho, kdo ti v posteli více vyhovuje. No ale pokud sis ho už vzala, tak to byla tvoje vlastní volba a teď si těžko můžeš stěžovat, protože s tím jsi do toho šla. Nemyslím to nijak špatně, ale tohle mi přijde naprosto zbytečné a tzv. s křížkem po funuse 😀

sorboni30
18. kvě 2024

@rosalindamelinda problém nastal před 5 lety kdy nastoupil do své dosavadní práce.. nevím jak dlouho jsou manželé, ale předtim problém nebyl jak píše 😉

Můj muž má 46 let a vydrží cokoli, cvičí co druhý den, takže výdrž by měl.. ale spíš máme problém jiný.
Sex máme max 10min protože jsme oba dost rychlí. Jako nevadí nám to, ale někdy si říkáme, že by to chtělo dýl. Hold se tak silně přitahujeme, že to nejde udržet..
To už spíš já mám problém být občas nahoře, protože mě bolí nohy 😁 Chlapa jsem nikdy s takovým problémem neměla, že by ho něco bolelo.. takže by to chtělo asi aby manžel začal trošku posilovat ať ho pak neboli při šustění svaly 😝 Ať začne dělat kliky.. a může být pak nahoře dýl

maja050812
18. kvě 2024

Co si zkusit jeden večer takovej testovací spíše pro srandu vyzkousite par poloh včetně te u které nevydrží muzes si ho chytit i ty sama a pohybovat s nim. Když to pojmete trosku s humorem ten jeden večer a reknete si co je super a co ne tak opadne ta frustrace. Když byl manžel po operaci kolena tak taky nemohl v téhle poloze byt dlouho tak jsme to vyřešili ze si me posadil na komodu a pěkne ve stoje 😂.

veronikav31
19. kvě 2024

Já to naprosto chápu, náročnou práci nemám, ale tím že mám prasklý meniskus, tak jsou pro mě některé polohy náročné, ba bolestivé, takže také některé polohy rychleji měním. Zkusili jste třeba kolena podložit polštářem? Případně doktora a vyšetření? Může mít nějaký zánět, natažený sval a to my tady na MK nevyřešíme. Ostatně sex nemusí být jen v posteli, může být v koupelně, u stolu ze zadu, atd., jdou to polohy kdy muž je dominantní a to by teoreticky na kolena nemuselo mít takový dopad

adelisss
19. kvě 2024

@hennrietta Můj muž je po úrazu kolena. Takže mu taky vyhovuje, když klečím na okraji postele.
Autorko, ty se neuděláš, když jsi aktivní? Protože v kleče klidně někdy přirážím i já, ale to většinou znamená rychlý konec, protože to chlapa strašně vzrušuje :D Takže si tím trošku naběhnu někdy...
Jinak i když je žena nahoře, tak muž může být aktivní, akorát na něm nemůže být asi plná váha. Když se hodně předkloním, tak chlap zvládne přirážet i zespoda + mi třeba líže bradavky, takže pecka. Ale každému nemusí vyhovovat ten úhel...

teate
19. kvě 2024

Můj 45+ vydrží ve všech aktivních polohách snad roky. Nechápu. 🙏🤩 Oba moc nemusíme pozice, kde jsem aktivní já (koník), ale občas to vyzkoušíme pro zpestření. Miluju taky tu dominanci a převahu, zakončovačku s těchto pozicích, takže Ti naprosto rozumím. Kdybych měla furt hopsat nebo ležet po boku v úhlu, který taky pro mě není ideál, taky by mi to bylo nepohodlné. Muž je starší než já. Ale jeho fyzička je daleko lepší než moje.

budouci_maminka
19. kvě 2024

Vygoogli si kamasutru at najdete vic pozic ktere zatim by mohly splnit ocekavani vás obou + manzela pošli cvicit. Pro tvoje i jeho dobro.
Jestli ma fyzicky narocnou praci tam tim spis by mel byt schopen vydrzet aspon 10 minut byt aktivni a ne jen 2 usmolene minuty. Protoze uz ma mit prave tu zakladnu svalu. Pokud ne, tak naopak ty svaly nema. A pokud se vymlouva ze zrovna byl v praci 8 hodin, tak ale by to mel zvladnout rano a nebo ve volne dny..
Chce to zlepsit kondicku a v mezicase teda zkusit kreativitu. A primarne - primarne se o tom chce bavit at neodchazis ze sexu frustrovana