Partner mi nadává a nevěnuje se společné dceři

slunko1
13. bře 2019

S pritelem jsme spolu 8 let a nejsme manzele. Mame 2 letou dceru. Od doby kdy se dcera narodila, tak pritel prvni rok absolutne nefungoval pro me a ani dceru. Prisel z prace domu, lehl na gauc a cetl knihu, nebo se dival na TV a nebo sportoval s kamarady. Dcera prvniho pul roku velice spatne spala v noci a pres den vubec. Byla jsem hotova a pritel nikdy neprisel a nerekl, ze mi pomuze napr., ze si vezme malou na 2 hodiny ven a ja si mohu jit lehnout. Po roce se to trochu zmenilo. K dceri ma lepsi vztah, ale ideal to taky neni. Ke mne se chova hrozne. Sproste mi nadava i pred dcerou. Nemam v nem zadnou oporu. Radeji ma svou rodinu (rodice a bratra). Vzdy stoji za nimi, i kdybych mela stokrat pravdu. Doma vlastne nic moc neudela. Na me je kompletni chod domacnosti, starost o dceru, opravy, montovani nabytku, ..... S dcerou jde pres vikend na 2 hodiny ven a podle nej ma splneno. Strasne me to stve. Priznavam, ze jsem ho zacala peskovat, protoze doma nic neudela. Chapu, ze mu to muze vadit, ale nechapu, ze kdyz ma svou rodinu, ze se o ni nestara. Vetsinou mi odpovi, ze chodi do prace. Vubec netusim co s tim. Prosim o radu. Jsem uz zoufala.

sudylichozrout
13. bře 2019

@slunko1 co te u takoveho vola, proboha, drzi? Bych brala uz davno nohy na ramena, stacila by k tomu jedna vulgarni nadavka... Nechapu, na co cekas. Nezmeni se, bude to spis horsi a budete se k sobe chovat hur a hur. Vase dute toho bude svedkem. Tak vem rozum do hrsti a udelej sve dceri pekne a klidne detstvi.

slunko1
autor
13. bře 2019

@sudylichozrout Asi strach udelat prvni krok. Casto mi dava najevo, ze nejsem normalni s tim co mu rikam, co po nem chci, ....

sudylichozrout
13. bře 2019

@slunko1 Nikdy jsem te nevidela, neznam te, presto jsem cekala, ze napises presne to, co jsi napsala. Ty pribehy jsou jak pres kopirak tady. Vcetne slov, co holky, de facto obeti psychickeho/fyzickeho domaciho nasili, slychavaji od tech svych primitivu. Zabalte si cemodan a jdete klidne i do azylaku, ale jdete pryc. Z toho kouka akorat pruser jinak. Pro tebe i vasi dcerku. Pokud se nechas urazet, nechasi si nadavat a budes zit s linym pakem, vstipis ji do hlavy model, ze toto je standardni muzske chovani. A ona si pak bude nachazet stejne defektni jedince. Dej ji klidne detstvi a lepsi budoucnost.

mrav
13. bře 2019

@slunko1 Neboj se od něho odejít. I tvá dcera to zvládne a otevřeš dveře nové známosti, novému, lepšímu životu.

bublina2019
14. bře 2019

Jestli ti s ničím nepomáhá a jeste ti nadává - před dítětem, tak odejdi. Jak tu psaly holky, ať si pak malá nehledá stejne muze 🙊

Ja měla doma podobný příběh, alkohol, agresivita, nadávky, ponižování, urazeni, vyhrožování. Taky mi to trvalo, než jsem si uvědomila, že tohle přece nemusím snaset. A že me dítě v tomto vyrůstat určitě nebude. Odešla jsem. Ziju ted s rodiči, než se postavím na vlastní nohy. A on se teď může zbláznit. Denně mi vypisuje, kde mi vyčítá, že jsem ho opustila, že naše malá je chudák a denně mě slovně napadá, trvá to už dlouho a asi ještě dlouho bude, ale pořád je to lepší takhle, než kdybych zůstala s ním.

TY NEMÁŠ SEBEMENŠÍ DŮVOD S TAKOVÝM ČLOVĚK ŽÍT A NECHAT SI TAKHLE UBLIZOVAT.

slunko1
autor
14. bře 2019

@bublina2019 On nepije, nekouri, ale vse se bohuzel toci jen kolem jeho prace, jeho samotneho a jeho rodiny.😕

bublina2019
14. bře 2019

@slunko1 já vím, že se to toho netýká. Dala jsem jen příklad toho, co jsem zažila já.

O to, že si nemusíš nechat nadávat, podle všeho u něj nemáš ani zastani, každopádně ty musíš vědět, jestli jsi schopná takhle fungovat i nadále a nechat si nadávat před dětmi, nebo mu dát ultimátum, buď se změní, nebo vás ztratí. Pokud mu na vás záleží, tak se změní.
U nás to bohužel nevyšlo 😒

zuzka_zz
18. bře 2019

@slunko1 A co dělá?

kittyy17
18. bře 2019

@slunko1 a co je na něm tak skvělého? Má dva penisy?
Je to ukázkový sobec. Ruce a život od něj pryč.

chiara75
18. bře 2019
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

Ahoj, tohle mi přijde jako alarmující: "Casto mi dava najevo, ze nejsem normalni s tim co mu rikam, co po nem chci, ....". Kdysi jsem s podobným "dobrákem" chodila. Snažil se ze mne udělat blázna nebo člověka, který nemá jinou šanci, protože nikdo jiný by se mnou nechodil apod. Myslím, že je velmi snadné tomu začít věřit a pak už ten krok ven neuděláš nikdy. Myslíš, že by to mohl být podobný případ?