Ahoj.
Zažili jste tuto situaci? Kdy jste zůstala sama s dětmi? Většinou kvůli mladé holce?
Jak se mají Vaši ex? Vyšel jim ten vztah, kvůli kterému rozbil celou rodinu a vše v co jste věřili?
Myslíte si, že je Váš ex opravdu tak šťastný, jak si myslel, když od Vás odcházel?
Jaké máte v současnosti vztahy se svými ex?
A jak se „nová“ teta chová k Vašim dětem?
A našli jste štěstí jinde?
Patřím do této „skupiny“. Tak by mě zajímali Vaše příběhy.
maky, taky te znam z emimina. bud rada ze je pryc 🙂. urcite se ti lepe dycha 🙂
jinak s mym ex manzelem jsme se nerozesli pro jinou slecnu, ale ted ma rok. je to mlada holcina,19 let, ale k dceri se chova hezky, ma maleho brasku se kterym pomaha, tak vztah ma. vztah s nim mam moc pekny, zrovna v pondeli jsme 3 hodiny sedeli a povidali, ani jeden bysme se nevratili. s jeho slecnou se pozdravim a nemame problem sedet jeste s mym pritelem vsichni u jednoho stolu 🙂
a jestli jsem nasla stesti jinde, uvidime. v srpnu budu 2 roky po rozchodu, ted mam par esicu jineho pritele.
drzim ti palce 😵
@sayast Klobouk dolů, že se dokážete chovat bez předsudků. Já jsem v roli té mladé slečny a manžel se taky s ex nerozešli kvůli mě. Taky mám malého brášku a mám s ním pěkný vztah akorát manželova ex to nedokázala pochopit a myslela si, že když jsem mladá, tak jsem neschopná a svého syna proti mě štvala ač jsem se snažila s ním mít pěký vztah, vždycky všechno zničila...
@katerinanov ja ze zacatku taky nebyla nadsena. tato holcina vyrustala v detskem domove, byla odebrana pro tyrani 😔 . bylo ji 18 let kdyz se s mym ex dala dohromady. takze jsem to nejdriv blbe nesla, bala jsem se, aby na moji taky nebyla zla, kdyz to zna z domova. ale kdyz jsem ji poznala, tak jsem se prestala bat. je to hodna holka, ke svoji rodine se "vratila", odpustila jim, pomaha s nejmladsim sourozencem a ted se stara o nemocnou matku.
muj ex se taky v Juli vidi, tak vim ze by nedopustil aby se ji neco stalo nebo ji nekdo ublizil 🙂
a ja, ja jsem taky na jednu stranu ze mam 2 vikendy volne. delam na smeny+VS dalkove, takze mi to bud resi hlidani kdyz pracuju nebo se muzu ucit 🙂. nebo mam jen cas pro sebe. 🙂
@makynah k otázce číslo 1 manžela jsem vykopla když jsem byla v 7 měsíci s 3 dítětem. Našel si mladší o 2 roky než jsem ja.
K otázce 2 ne nejsou spolu našel si jinou která je asi o 15 let starší jak já o 13 než on.
K otázce 3 ano je šťastný. Postupem času mi došlo že to je clovek který neměl mít děti, kdybychom je neměli jsme spolu do dnes. I když to tak vůbec nevypadalo,byl skvělý táta x let.
K otázce 4 já kladný nemůžu mu vůči sobě cokoliv vytknout. Chová se ke mě hezky, když je nějaký problém tak ho v klidu vyřešíme na děti platí . Horší je to s dětma ale s tím já nic neudělám a ani nechci to by musel on sám.
K otázce 5 nijak se k nim teta nechová. Manžel viděl děti naposledy před 3 měsíci, nebere si je chodí pouze na návštěvu když má náladu. Manžel má 3 bratry rozvedené rodiče. Jediní kdo se chtějí stýkat s jeho novou partnerkou je jeho nejstarší bratr a otec. Matka s kterou se po odloučeni dále stýkam a vozím jí ukázat děti mu řekla že on přijít může ale jeho partnerku poznat nechce že má mě a vnoučata a to jí stačí.
K otázce 6 nenašla a zatím ani nehledám. Ono je hrozně těžké si někoho najít s 3 dětma když je mám 24/7 nastarosti a hlavně se bojím že bych si tím narušila vztah a dětma. Neříkám že chci zůstat sama ale ještě není ten správný čas. S dětma jsem sama 5,5 roku a zatím mi to tak vyhovuje. Vím že bych si nového partnera domů dovést nemohla. Děti nejsou ve stádiu kdy by přijali nevlastního otce a já jim to nemůžu udělat.
Beru to osobně tak že když se na ně vykašlal otec tak ja tu pro ně teď musím být na 100%.
kecas, prave jsem te cetla na emiminu.cz, ti to tam nestaci? Vzdyt se to rozjelo...