Ahoj, partner z ničeho nic začal být nevěrný. Když jsem na to přišla, tak řekl že se s někým styka ale nic s ní nemá (prý nevinne.. Potřeboval se svěřit a ona ho pochopila) za týden na to se odstěhoval. Takže to asi tak nebylo jak říká.. Stále se schází s ní. Chce ji seznámit s naším dítětem a me se ta představa příčí. Vždyť ona tu rodinu rozbila a teď se zajímá o naše dítě? Myslím si, že kdyby se semnou rozešel a pak si našel jinou neprožívala bych to tak moc. K ní cítím fakt nenávist... Mela jste to některá taky tak? Jak jste se s tím smířily? On tvrdí, že ji do toho nemám zatahovat a zlobit se na ni, že je to jen naše společná vina.
Je to pravda na tohle jsou dva kdyby chlap nechtěl tak jinou nemá kdyby chtěl řešit vaší situaci tak si sedne a řeší to s vámi pokud se tak nestalo než si našel jinou ...
@lencaa11 no, je pravda že jsme se kvůli té situace hádali delší dobu. Ale mě už to vážně nebaví aby tahal pořád někoho z průseru. Ona ho v tom podpořila, tak je jasné že budu ta špatná já.
Zas pokud to byl jeden problém tak to nebyl úplně asi důvod že si našel jinou asi to bude dlouhodobější u vás problém a když se to neřešilo tak to vyřešil tím to způsobem sice to není to nej řešení měl ukončit váš vztah a jít svojí cestou ne vás podvádět ale to už je zas věc jeho svědomí jinak dítě bych mu dala aspoň i ta druhá bude vědět že má on závazky a šla svou cestou též ...
Nevěry se nedějí "jen tak z ničeho nic". Většinou je to tak, že jeden je nespokojený a skrývá to/neumí nebo nechce to komunikovat a druhý to nevidí/přehlíží/zlehčuje apod.
Ta druhá žena je v tom z vás tří pravděpodobně opravdu nejvíc nevinně, i proto se říká "ta třetí". Kdyby chlap nebyl nespokojený/nechtěl s ní být, tak s ní není. Věřím, že by ženská mohla dokázat chlapa pobláznit k nějakému jednorázovému úletu (prostě ho svést), ale tady to bude hlubší. Kdybyste spolu byli opravdu spokojení, tak se k jiné nestěhuje.
Na druhou stranu chápu tak nějak tu Tvoji nenávist vůči ní - mně se manžel s kolegyní jen vypisoval, ale často, intenzivně a o dost osobních věcech. A jak já ji nenáviděla! Pak jsem si to zpracovala v terapii a trochu jsem se v tom pohledu na věc posunula...
@patypresdevaty no, z jedne strany je "boj" nebo vzdor zbytečný, nechci aby to odneslo dítě. Z druhé strany si to vážně neumím představit jak s klidným svědomím jim ho předám.. Tak nějak jsem pořád doufala, že mu blikne v hlavě a vrátí se, ale on ji pořád vidí jako paní dokonalou 🙄
Tak ono hlavně je důležité a záleží jak dlouho jste od sebe a jak dlouho je s ní! Pokud je s ní týden, dva, měsíc tak bych k ní ty děti prostě nepustila. Dělat bordel dětem v hlavě? Za měsíc si najde zase jinou a zase bude malou představovat ji? Dlouhoby vztah je logicky, že ten partner chce představit své dítě partnerovi když a ním třeba žije.. a taky ten partner musí mít trošku rozum aby tím rozhodnutím neublížil dítěti. Takže je to o domluvě dospělých. Musíte myslet na malou.. děti si vše pamatuji, vnímají.
@lencaa11 upřímně, o žádném problému jsem neměla ani zdání.. Doma se choval normálně, v posteli taky vše v rámci mezi ok, na dovolené jsme spolu byli (v tu dobu se s ní už tahal) a najednou bum prask a tvrdí jak jsem byla nesnesitelná a nevážila si ničeho... A ona že je vděčná, chápající a zajímá se o něj..
@sorboni30 od sebe jsme cca 2 měsíce. S dítětem se vída obden, ale já s ním nevydržím v místnosti.. S ní se vídal prý 5 měsíců předtím než jsem na to přišla. Prý to byla prvně osoba se kterou se cítil vnimany a chápáný (jasně, ona s ním nemusela řešit provozní věci a jak ty situace zasáhnou do naší rodiny.. Ona ze mě před ním udělala sobce - prý i ona nechápe jak můžu tvrdit, že se na na bratra už vykašlat) Nechce víc přiznat ani to jestli s ní spal před rozchodem nebo ne..
Takže oni jsou spolu 7 měsícu.. Pokud si bere malou tak je jasné, že se budou vídat všichni tři. S tím nic neuděláš.. jen hlavně aby na malou byla hodná. Ty se s tím musíš smířit a hlavně nečekej, že se vrátí.. Musíš začít ŽÍT "bez něj"..
Jasně, že ji nenávidíš, to je pochopitelné. Ale on může svý dítě brát kam chce, za ní atp.
@sorboni30 všude čtu jak si nemají milenky věřit, že chlap nikdy neopustí rodinu.. Že z ních maji jen matraci.. Tak proč ten hňup odešel 😡
Neopustí zenu JEN kvůli milence, pokud je doma vlastně tak nějak spokojeny a jen mu stačí si obcas povyrazit.
Ale pokud hledá něco víc (sama píšeš, že mu šlo podle všeho i o jakési pochopení, ocenění apod), je to jiná situace
Nebyla to pro něj jen milenka. Zamiloval se. Kdyby to byl jen úlet, tak by s ní nebyl. Našel u ní pochopení a asi to pro něj bylo důležitý. A dle toho jak to zlehčuješ a nechápeš, tak jste doma na nějaký společný vlně dáno naladěný nebyli, jen ty jsi to neviděla nebo odmítala vidět.
Chlap opustí rodinu když se v ní necítí dobře, nenaplňuje jeho potřeby a nevidí v ní budoucnost. Bohužel.. A pokud jste žili nějakou dobu v husté atmosféře, ona mu pomohla "rychleji" odejít..
Nedělej jim zle a ta špatná nebudeš. Naprosto chápu, že tě to mrzí, štve, že máš vztek, nemáš ji ráda. Ale nová partnerka nemůže za krach vašeho vztahu. Spíš se modli, aby to byla rozumná ženská, když bude trávit čas s vaším dítětem. A každodennost bude teď chlap prožívat s ní, takže se uvidí, jak to zvládnou. Tebe to teď hodně bolí, cítíš se zklamaná a podvedená, je to úplně normální. Budu teď drsná, ale za rozchod vždy můžou dva. Něco jste dělali špatně oba. On má teď to štěstí, že může hned začít znovu, zatímco ty se musíš nejdřív vzpamatovat a pak budeš tu šanci mít též. Přeju ti hodně štěstí a ať je za ženská aspoň fajn k vašemu dítěti.
Jen ho nech jit. Však ona zamilovanost skončí a pokud spolu budou chtít žít,tak i s ni bude muset řešit provozní věci a ne jen lasku,sex a porozumění. To, že si bere vaše dítě bych taky osobně psychicky nenesla nejlepe,ale nic s tim neuděláš. Je to i jeho dítě a může se vidat s kym chce..nech ho jit,najdes si lepšího.
Chlap ma pravdu. Ona tu rodinu nerozbila.