Ani nevím kde začít před třemi lety mi byla manžel po prvé nevěrný (na rozlučce se svobodou se opil kamarád jeho měl hloupý názor, vyrazili do you bordelu kde nechal nemalé peníze. Od té doby jsem mu nainstalovala do mobilu sledování polohy. Dneska k večeru mi volá že už odchází z práci, že pracoval dlouho. Však podle moji aplikované byl nejdřív v baru, potom v hotelů a že je až teď dorazil domů. Omlouvám se za chyby a zkrácený text. Ale vůbec nevim co teď, sediment na posteli, celá vyklepana vedle nám spí roční dcera a čtyřletý syn. Už jsem mu psala a čekám na vyjádření. Zítra mám v plánu odjet k našim, ale už teď cítím že že nato už nemám, manželství, vysvětlování, upřímně ani nevím co ciit. Holky vy come tohle znáte, co teď? Chic volat své mamce, chci volat svojí sestře are bojím se zvednout telefon a nevím co jim vůbec říct
@klokanka31 já nemůžu on bude zase lhát, lhát a lhát a potomka mi řekne že je to moje chyba. Nebo všude vypráví že na něj moc žárlím. Už nejsem schopná tím znovu procházet.
Tak proč si s ním zůstala? evidentně důvěra na bodu mrazu, upřímně mě chlap sledovat po mobilu, nakopu ho víš kam a bylo by mi úplně putna, proč mě sleduje.
Já tě chápu, já bych ho poslala k šípku...
No co poradit... Nezavidenihodna situace. V každém případě bez toho aniž bys s ním promluvila se dal nepohnes...
Já když zjistila že má chlap ženskou, tak to období, věčně řešení, věčně podezirani, přemýšlení kde je, atd atd atd... No prostě na houby, psychika v haji. Vyřešil to on, že nakonec odešel k milence... A já v 6m těhotenství... No situace taky nezavidenihodna, nicméně jsem to jaksi ustala, byly a částečně jsou to krušné časy, ale po této stránce se mě vlastně ulevilo svým způsobem..
Budeš s ním muset mluvit, nech si říct jeho verzi,... Akorát Teda, jakmile mu řekneš že má appku v mobilu, myslím si, že už nebude předmětem vaší hadky to že byl někde v baru a v hotelu, ale to, že ho sleduješ přes aplikaci
ja se obávám, že i když tohle překonáte, tak to "šťastně až do smrti" mít nebude. Ty už máš důvěru vůči němu uplně v čoudu - protože jako instalovat mu aplikaci do mobilu kde se nachází a čekovat to je fakt husťárna a on to má zas hozený, že pro něj nevěra není problém. tady žádná rada nepomůže, bude to bolet, bude to ještě na dlouho, ale bohužel ☹ držím palce ať je brzy lépe
Je mi to líto, ale on se prostě nezmění, je to typ chlapa. A ty by ses už jen trápila, důvěra neexistuje. Asi bude lépe jít od sebe, ale těžko takto radit. Nebyla jsem v této situaci a nevim jestli bych to s malými detmi dala. Podporu rodiců bych sice měla...ale když jsou v tom děti, těžko říct. Rozhodne to nebude lehké období. Tak drzim palce. Nejdříve bych to ale řešila s ním, i kdybych mu mela říct, že ho sleduju. Dříve nez s rodiči a sestrou.
Tohle pochopí jenom někdo, kdo chronickou nevěrou s partnerem prošel a neměl s tím ještě zkušenosti... A tak čekal jak se to vlastně vyvrbi... Je to logicky, nikdy předtím jste to řešit nemuseli a v sázce nebyla třeba rodina a děti ve stádiu "prvorodiny". Já to, že ženská vyčkává a chce to do toho zapojit i rodinu zcela chápu. Protoze rodina je celek a mnohočlenný. I rodina je v takové situaci totiž zachytnym bodem v pocitu zoufalství. Nikdo nechce bejt s těma sračkama sám. Protože jsem nevěru s prvním neboztikem zažila v plny palbě a jako klasické prvorodině mi spousta věcí nedocházelo, znám lži, úskoky a manévry nazpaměť a mohla bych je přednášet. Ty máš teď 2 možnosti. Buď to začneš řešit jako celek tedy i s celou rodinou a budete se tou situaci zabývat všichni pro "záchranu rodiny" kdy se postupem času přesně vykrystalizuji i vztahy právě s okolní rodinou nebo si to vyřešíš sama a postupně zjistíš, jestli má cenu něco zachraňovat nebo ne. Já od ty doby říkám vždycky, že jsou věci na který jsme v životě fakt sami - na lásku a na umírání... Držím palce.
Hele, a k čemu to je? Je vidět, že ti to není jedno. Vidíš sama, že lže a jsi z toho akorát vynervovaná. I když ti naslibuje kdo ví co, je už takový a nezmění se. Za tohle trápení ti to nestojí. Nevidím důvod, proč to neřešit s rodinou. Hlavně ta ti na začátku, jestli ho nakopeš, co bych na tvém místě udělala, pomůže. Co řešit s ním? Věř tomu, že bude taková historka, že si řekneš, že to vlastně tak může být, ale není. Já tohle znám moc dobře, takovýhle debílky, co si přijdou domů za svoji slepičkou a něco jí nekecají. Tou slepicí nazývám sebe a kamarádky, co věřily svým záletivým debílkům, ne tebe. Vždycky to byla historka jak z amerického filmu a až ti začnou i kamarádi říkat "hele já ho viděl včera ve městě s jinou" a ty si řekneš "aha, včera měl přece odpolední" tak třeba ti dojdou nervy jako mě.
@aselluska říkal mi že potřeboval se jenom projít a být chvilku sám dát si jenom pivo. Že vůbec netušil proč mi vlastně neříkal pravdu. Časovou osu s hotelem hnedka smazal, že si tam o ulici dal dal jenom Kebab. Od 17:30 do 21:30 kdy dorazil k jeho rodičům domů prý jenom se procházel. Volala jsem mu 19:00 a on říkal že vychází z práci to už ale hodinu a půl seděl v baru. Ptala jsem ho proč teď a lhal, na pivo byl x krát i sám i nikdy mi nemuseli lhát, když chtěl se procházet sám taky mi nemusel lhát. Včera jsem spala tři hodiny, a honí se mi hlavou jenom co dál. Máme dva dětí, kteří za nic nemůžou.
:( to je hrozný... pevne nervy. Ja bych to nezvládla a odešla od něj i s dětmi. Nikdy bych mu už nemohla věřit... ja tohle jen čtu a mám sevreny žaludek...
@te_reza takhle jednoduchý to bohužel není, manžel je skvělý otec, to jaký je my manželem už je druhá věc. Už v té době jsme měli rok a půl starého syna. Nechtěla jsem mu brát otce, nechtěla jsem střídavou péči, zároveň od té doby jsem mu přestala věřit. Nechtěla jsem být ta co mu bude zakazovat chodit ven, volat mu, psát kde je. Takhle jsem se mrkla že opravdu je kde je je a neřešila jsem do včerejška. Věcí jsou komplivanejsi než se zdají být
A proto jste si pořídili další?🤔
Mě přijde přes čáru sledovat přes mobil svého partnera... Děs.
Jsem z rozvedené rodiny a jestli můžu poradit, zůstat spolu jen kvůli dětem je nejhorší rozhodnutí... Děti nejsou hloupé! A stokrát jim bude líp u spokojených rodičů, kteří spolu nežijí. Když moje máma otce konečně vykopla, byla naše reakce "díky, konečně".
@te_reza druhý dítě jsem chtěla hlavně kvůli sebe, mám vrozenou chorobu čím jsem starší tím je pro mě těhotenství život ohrožující. V druhém těhotenství jsem polovinu času strávila v nemocnici a dcera se stejně narodila předčasně. Pokusím jste tady aby jste si kopla prosím projděte o kus dál. Potřebuji názor holky, který si prošli něco podobným abych si urovnala hlavě dal
Zůstat s někým, aby mi udělal dítě, protože já chci a moc mi nezbývá, je největší blbost. Tys věděla, že to stojí za 💩 a i tak si s ním šla do druhého dítěte. Tak když to bylo jen kvůli tomu, tak se seber a odejdi, protože to tvoje sledování na minuty tě dovede akorát tak na psychiatrii. A upřímně, i kdyby podváděl nebo nepodváděl, tohle je prostě přes čáru, někoho takhle sledovat
Já si nějak nedovedu představit, že dám do telefonu manželovi apku na sledování a že by na to přistoupil. Nevěře to stejně nezabrání, když bude chtít, klidně přefikne někoho v kanclu v práci, nebo ten telefon někde zapomene a ty to nezjistíš. Celkově mi to přijde ponižující. Místo apky jste měli zkusit manželskou poradnu.
Tady vidím řešení, buď se smíříš s tím, že je nevěrný, nebo se rozejdete, protože on se nezmění. Ty jen plýtváš silami na jeho změnu.
Sledovat manžela přes apku je největší zoufalství. K čemu ti to je? Buď nevěru překonám s tím, že máme jiné, důležitější hodnoty a vím proč spolu jsme, nebo nevěru překonám s tím, že mu věřím, že to byl úlet a už to neudělá. A nebo jí nepřekonám. Ale jako přejít to a sledovat každý jeho krok, to je fakt ubohost. Co jako nastane? Evidentně se s ním máš jinak dobře, takže si popláčeš, probereš to s každým kdo půjde okolo a zase to kousneš. Chronický kurevník se nezmění, buď to přijmi, nebo se na to vy.... Ale odpustit to a pak se tím stejně celý život užírat je fakt k život k nepřežití.
@irmamala
@levandule_k mě to hlavně přijde jak stalking tvl, sledovat dospělého člověka. Já zjistit, že mě chlap takhle sleduje, kopnu ho do pr*ele a uteču
Kurevnik kurevnikem zůstane,odejdi!Ja taky zazila nevěru dodnes mi to zapirá (skoro 2 roky od odchodu)🤣.A to jsem se pak ještě dozvedela ze nebyla jen jedna o ktere všichni kolem vedeli.Zazila jsem si peklo psala.mi aji dotyčná atd v dobe jak jsem snim jeste byla. Každopádně jestli sním zůstaneš budeš neustale na to myslet a to je pro tebe špatně..Mas roční ditko to je nejhorší,Ja odesla jak.starsimu bylo necelych 5,5 a mladsimu 2,5 takze taky malé děti. U nas toho bylo ale jeste vice důvodu proc jsem odesla.Ted se citim mnohem.lepe a svobodná.
@te_reza Já si nedovedu představit chlapa, který přistoupí na to, že bude mít v telefonu sledovací zařízení. Nebo je to tam instalováno na tajňačku?
Souhlasím, také bych zdrhla, kdybych to zjistila. Nebo bych aspoň nějakou nevěru dělala na truc, ale k čemu takový vztah....
Celkově mi příběh přijde ujetý, tak kdo ví, jestli to není troll.
@levandule_k nvm, tohle je podle mě na tajnaka,ne?kdo normální by na tohle přistoupil 🤷
@levandule_k mně to připomíná Teorii tygra. Tam zapla manželka manzelovi sledování polohy, protože přeci "má právo" vědět, kde je a co dělá.
Zrus tu aplikaci a přestaň se k chlapovi chovat jak k nesvepravnemu dítěti. Jestli mu nevěříš a je to pro tebe nepřekonatelné, rozejdi se s ním.
A taky to může být jen tvoje projekce a nevěrný ti nebyl. Když člověk sedí doma a na někoho čeká, běžej mu v hlavě různý "příběhy", ale jsou to v tu chvíli jen tvoje myšlenky a od reality se mohou sakra lišit. Na tvém místě bych začala řešit problém, ne s nevěrou, ale se sebevědomím. Proč tě napadá, že je manžel nevěrný. Je to takové zosobnění tvého strachu a něco to o tobě vypovídá.
Hele zkušenost nemám,ale znám jiný lhaní a za mě ztracená důvěra nejde obnovit...kopla bych ho doprdele,víc se dělat nedá, spíš bych se bála ,že něco donese dom, možná si i platí eskort.Budes akorát ztrácet čas a nervy a on zTebe bude dělat krávu.
Já bych tohle neřešila s rodinou ale manželem.