Ahoj holky, dnes jsem zjistila, že mě přítel podvadí. Čekáme první miminko a já jsem úplně mimo. Nemůžu usnout, jsem tak naštvaná. Vykopla jsem ho z bytu, ale zároveň, vím, že je to otec mého dítěte, ale nevím, jestli není lepší nemít žádného než kurevníka.
Jsem zoufalá...
Především ti chci říct, že je mi moc líto, co teď musíš prožívat 😔 my ti tu můžeme radit co chceme, nicméně je to tvůj život, tvá budoucnost a rozhoduješ o tom jenom ty.
Pokud ti ale mám sdělit svůj pohled, tak za mě je nevěra to nejhorší, co může být a je to asi jediná věc, kterou bych já manželovi nikdy, nikdy neodpustila. A nezajímalo by mne že to bylo jen jednou, ze byl třeba opilý a bla bla bla. Je dospělý, má vědět, jak se chová a má se chovat tak, aby druhým neubližoval. A že bych to neodpustila ví hned od první schůzky, takže je s tím seznámen. Nevěra je prostě hnus a v těhotenství dvojnásobnej ☹ snaž se být v klidu kvůli miminku, já vím že se mi to kecá, umím se do tebe vcítit a že to nejde, ale víš jak, miminko je pro tebe teď priorita. To tu pro tebe bude.
Ježíš, chudáku ☹ Ale lepší být sama, než s takovým kreténem. Teď ti nejvíc pomůže rodina a nejlepší přátelé. Jen ať je miminko v pořádku. A neboj, bude zase dobře 😉
Hnus! Doufám že ho karma najde. Těžko podruhé věřit. Těžko radit. Nakopla bych ho, ale s dítětem to je těžší.
Jej, je mi moc lito, co prozivas... Podvadet a jeste k tomu tehotnou zenu, to je prasarna non plus ultra. Takze asi lepsi byt sama s ditkem nez s blbeckem, co neudrzi ptaka v kalhotach.
Přesně holky, nevěřím mu a je mi jedno, jestli se opil nebo co, dělal. Já chodím do práce, studuji, abychom se měli dobře. Miminko přišlo jak zázrak, řekli mi, že nemůžu mít děti. Byt je naštěstí můj, takže jsme s prckem pokrytý, ale přeci jen na to člověk myslí. Nejradši bych si dala skleničku vína, abych usla, ale bojím se, aby to prckovi neublížilo. Jsem 15.týden.
Je mi tak líto, že se tolik chlapů chová jako prase..Byla jsem v podobné situaci. Já čekala druhé. Trvalo mi, než mi vše došlo. Ale odejít bylo nejlepší rozhodnutí v životě. Takový vzor jsem pro svoje děti nechtěla.
Nikdo nemáme právo ti tu říkat, ať se s ním rozejdes, takovouto důležitou a hrozně těžkou situaci musíte vyřešit hlavně vy dva. Ale kdybych měla odpovědět za sebe se svým pohledem. Řekla bych ti toto. Dovedeš si představit s ním být po tomto za dalších 10 let? Reálné, dokážeš najet na starou vlnu a nevyčítat ani v duchu....? Co to musí být za charakterního člověka , který toto spáchá své ženě, když čekají spolu potomka..jo narazím na to že už je to hlubší překročení vnitřních morálních hranic a to je něco hodně zavazneho a je úplně jedno, jak velká nevěra to byla a jak to bylo, tohle má být zapovězeno ve vlastním svědomí. Lehko se mi to říká, já mám názor na nevěru ostrý a neměnný jako jsem já sama neměnná. Naštěstí v tomto jsme s manželem za jedno, po těch letech už se známe. Držím palce ať to vyřešis k co nejklidnější ohleduplnosti vůči tobě a dítěti.
@orisek56 Mám na to dost podobný názor. Takže je to za mě jasný... Rodiče mi říkají, že bych tomu měla dát šanci, nevzít malému tátu, ale já ani si nedokážu představit, že taková bezpáteřní svině bude moje dítě vídat a hrát si na tatínka roku... Dala jsem si skleničku vina a snad usnu...
@kate4597 Předně je mi to hrozně lito. Na nějaké definitivní rozhodnutí je dost času. Je fajn, že jsi ho teď poslala pryč, máš čas si to všechno v klidu promyslet. Tohle je důležitý řešit s čistou hlavou, i když to jde v téhle situaci a ve tvém stavu blbě. Máš někoho, komu by ses mohla vypovídat, kdo by tě teď nenechal samotnou?
Čeká tě teď těžké období, ale mysli hlavně na sebe a prcka, dělej co cítíš. Až se na to budeš cítit, tak si s ním promluv. Jen ty víš, jestli jsi schopná něco takového odpustit.
Vím, že si s tím musím poradit sama, ale děkuji za vaše slova.
Je mi líto, že tohle prožíváš.
Vím, že nevěra se odpustit dá, ale lehký to není. Ne každý dovede zapomenout, udělat za minulostí tlustou čáru a začít tomu druhému zase věřit.
Zkus se nad tím zítra s chladnou hlavou zamyslet, zda bys to dokázala. Jestli ho miluješ, stálo by za to, to zkusit.
Tím tě samozřejmě nepřemlouvám, ať s ním za každou cenu zůstaneš. Jen píšu, že se to překonat dá, ale není to lehká cesta. Hodně štěstí.
No tak to je prasák hnusnej. Ještě, že ten byt je tvůj, to je první úspěšný krok k tomu, abys to bez něj zvládla. A nejlepší kamarádka a rodina by určitě dali přednost tvým problémům před svými, od toho nejlepší kamarádky a rodina jsou 😉
@kate4597 všichni mají starosti, ale pokud tě mají rádi, tak tě v tom nechají ❤️. Já bych tomu teď dala čas. Je to čerstvé, je jasný, že v první chvíli si člověk nedokáže představit pokračovat, možná to tak zůstane, možná mu dáš alespoň šanci ti to vysvětlit, možná budeš schopná mu to odpustit. To ale nevyřešíš teď v těch největších emocích. Teď je pryč a ty se musíš dostat z toho největšího šoku. A pokud se opravdu rozejdete, tak to není o tom, že jsi malému vzala tátu, tatínek si to po... sám, a dobrým otcem může být i tehdy, když nebudete spolu. Mnohem horší je být ve vztahu ve kterém ti není dobře jen kvůli dětem, protože děti to stejně vycítí. Nedůvěra ve vztahu je velmi vážný problém a obnovit ji, je ten nejtěžší úkol. Taky hrozně záleží, jak se k tomu partner postaví, jestli bude bojovat a chtít to nějak zachránit.
Kdyby to byla jednorázovka z opilství, tak možná ještě přemyšlím. Ale takhle?
@kate4597 jestli si myslíš že ne a budeš mít tyhle pocity dál, rozhodně to nelámej přes koleno. To, že spolu nebudete, neznamená, že dítě nebude mít tátu. A třeba bude skvělý táta. Ty to lehké mít nebudeš, ale určitě to zvládneš a časem potkáš někoho, kdo si tvojí důvěru zaslouží.
@kate4597 já být tebou bych to hlavně nechala uležet pár dní a nedělala rozhodnutí hned, přesně jak píše Codal. Pro mne jsou třeba horší věci, než je nevěra, tu asi dokážu pochopit a odpustit. Ale každá jsme jiná...
Jen technická, píšeš, že si neodkážeš představit, že taková bezpáteřní svině bude vídat tvé dítě a hrát si na tatínka roku. Nechci ti brát iluze, ale i když spolu nebudete a jednou je to jeho dítě a má na něj stejné právo jako ty. Takže ho vídat určitě bude, časem až povyroste tak může klidně vysoudit střídavku a atd.... Rozhodně ho ze svého života ještě dlouho nedostaneš.
@kate4597 Hmm to mi něco připomíná 🙄 ona nevěra se dá překonat, ale je to běh na dlouhou trať a musejí na tom chtít pracovat oba a musí to člověk hlavně odpustit tomu druhému. Nesmí se tím užírat a neustále to tomu druhému předhazovat. Když je to úlet nebo třeba reakce na dlouhodobý nefungující vztah, tak pracovat se na tom dá. Nevím jak to máte mezi sebou vy, do toho nevidím, ale každopádně je to fakt prasárna, co předvedl. Moc soudnosti asi nemá chlapec. Jak jsi se to dozvěděla vlastně? 🙈
@kate4597 Ten kokot si pritahnul milenku do tveho bytu? 🤦 To jako fakt? Boze, to je debil.
Tak ja nemam vuci nevere uplne tak radikalni postoj jako ostatni, myslim, ze v dlouhodobem souziti se s tim malokdo nesetka. Svinarna mi pripada podvadet tehotnou predevsim z duvodu moznych pohlavnich chorob, ale to si asi chlapi neuvedomuji. Pokud mate jinak dobry vztah a mate se radi, zkusila bych resit proc se to stalo, jestli nemuze byt chyba i na tve strane. Diteti tatu nevezmes, i kdybys s nim nezila. Naopak kdyz v tom bude vyrustat, nebude to pro nej tak bolestne jako kdyz byste se rozesli pozdeji. Na druhou stranu ja bych kvuli jedne nevere vztah neukoncila. Ale kazdy to ma nastavene jinak...
Ahoj je mi líto co se ti děje já jsem byl v 8 měsíci azjistila jsem že přítel koukal na eskort takže to byl taky mazec , nic víc jsem nezjistila udělala jsem hodně velký bordel tvrdil a přísahal že na to jen koukal já mu odpustila jelikož jsem přímo nenašla že by za někým chodil ale kdybych to zjistila že to udělal ,podvedl mě tak bych ho ihned opustila protože bych nesnesla to že dokáže říct miluju tě a zároveň vědět že mě podvádí to je ta nejhorší věc . Je mi tě líto a vím jak je to hrozný jsou to všichni parchanti fakt už ale neboj karma je zdarma a na každého dojde už i na toho mého došlo 😊
@kate4597 Na víno kašlete stejně jako na přítele. Pokud máte svoje zázemí, ani minutu bych neváhala. Po celou dobu se pak už jen trápit a užírat? ani omylem. Držim pěsti, ať je vše v pořádku a prcka si užíváte, tak jak máte a ne s hajzlíkem. Miminko Vám to vše vrátí a mnohonásobně. Nekažte si to blbcem🍀
:( Smutný. Nechala bych ho být, očividně mu na tobě ani miminu nezáleží, když tě podvádí v tvém bytě v době, kdy čekáš vaše první (ikdyby desátý) dítě.
@kate4597 Ahoj to je hrozný 😟 já bych teda nevěru neodpustila, natož když čekáte první miminko 😣 a víš jestli to byl úlet, nebo dlouhodobý vztah? Hlavně mysli na miminko... 🍀