Odejít, nebo zůstat?

denca15
9. srp 2016

Ahoj holky, začnu od začátku. S přítelem jsme spolu necelé 4 roky. Neplánovaně jsem otěhotněla, a dnes již máme Rok a půl starého syna. Přítel byl nadšený, měl radost když se syn narodil, ale jak šel čas začal se měnit. Začal si vypisovat s holkama, dokonce se s jednou sešel, ale naštěstí mezi nimi nic nebylo. Na chvíli se to uklidnilo, a opět si začal vypisovat. Řekla jsem mu že jsem na tu konverzaci narazila, a dost mě to ranilo. Ale on to nijak neřešil, sbalila jsem si věci a odjela k našim se synem. Po týdnu přijel omluvil se a řekl že to neudělá. Sice si s holkama nepíše, ale doma neudělá nic, poslední dobou je furt pryč, s námi čas netráví je radši s kamarády. Ani poslední dobou nejeví zájem o syna. Když má náladu a čas tak se mu věnuje. Nevím jestli tenhle vztah má cenu, jestli se mám sbalit se synem a odejít. Ikdyž mám obavy jestli všechno zvládnu s malým sama. Co by jste udělali vy? Na jednu stranu ho mám ráda a nechci brát malýmu tátu a na druhou stranu o nás nejeví zájem a odešla bych. Omlouvám se za sloh, ale potřebovala jsem se vypovídat.

stanqa33
9. srp 2016

Skus sa s nim otvorene uprimne porozpravat. Hned odchadzat nema zmysel. Mozno aj jeho nieco trapi, chlapi reaguju obcas ako teliatka. Ja by som sa najskor s nim v klude porozpravala..maleho skus dat babkam/tetam na tych par hodiek a vy si urobte cas pre seba...velmi dolezite je komunikovat a zaujimat sa o toho druheho. Drzim palce 🙂

pavlinar
9. srp 2016

Taky se přidávám nejdřív se pokusit zjistit, co je za problém. Jasně mu říci, co vadí mně, zeptat se co vadí jemu, navrhnout zlepšení na obou stranách.. Pokud se o tom bavit nechce (copak on je takto šťastný??), tak bych mu to napsala. A že takto nechceš žít do konce života, buď změna nebo sbohem a šáteček :( Už tak jsi na syna vlastně sama, ohledně peněz by měl platit na oba.

lv
9. srp 2016

@pavlinar na matku se platí do 2let věku dítěte, jenom, bohužel.
Souhlasím, rozebrat, návrhy - ne třeba hned, ať si rozmyslí a navrhne třeba do 14dní, co a jak dál, co společně, co sami na sobě zlepšit..pravidla, co se synem, kdy jak se mu bude věnovat..
Ty ženský, vypisování, já nevím, že tolik chlapů si musí honit ego na tomhle..asi bájí, jací jsou super, chápaví, výborní otcové a svoji ženu vyslechnout něchtějí a místo výletu se synem někde lemtaj pivo.

fluffy_mouse
30. srp 2018

Po svých zkušenostech bych odešla a vůbec neváhala. Zvládnout, to zvládneš, já to zvládla se dvěma.

kittyy17
30. srp 2018

Z vlastní zkušenosti vím, že zůstávat s chlapem jen kvůli dítěti je blbost, nakonec trpí všichni, a nejvíc to dítě (já byla to dítě).
Pokud si neváží své rodiny, nestará se, pak si vás nezaslouží. Druhou šanci jsi mu už dala, zahodil ji, tak odejdi a třetí šanci nedávej. Nedělej mu vola (krávu), posbirej zbytky své hrdosti a najdi si partnera, který bude s vámi šťastný

veronicka89
30. srp 2018

@kittyy17 pani ma cerstve miminko 😉 zprava je stara 😏