Zdravím ženy,
Žiju s pritelem 3roky a máme skoro 6měsíčního syna. Řekla bych že si v tech lepších chvilkach i rozumíme,ale to je malo kdy. Většinou se hadame nebo nebavime, o zamilovanosti ani nemluvím. Hadky jsou hlavně kvuli tomu že mi lže o svych dluhach, nebo že po něm chci aby treba chvilku pohlídal malého a hlavně když prijede nastvany z prace tak si to vylejva na mě. Ja jsem za posledních pár měsíců zjistila že uz ho ani nemiluji a jen tak vedle sebe žijeme. Jenže se bojím že bude po mě chtit penize zato co udělal u nás doma.(baracek je můj) A pak taky toho ze kdybych s ním zustala tak naučí lhat malého a to by bylo sakra zle. A aby to mělo ještě korunku tak jsem se zamilovala do jiného a vím že on do mě také,ale pro mé dobro se semnou nechce bavit a nic.
Možná je to spíš taková zpověď jenže ja už nevim co dělat a hlavně komu to rict.
Omlouvám se za případné gramaticke chyby. A děkuji za odpovědi. 🙂
@evca1994
Evičko,to co jsi napsala je vidět že jsi opravdu nešťastná.Jestli máš rodiče,kterým to můžeš všech povědět,neváhej.Každá máma určitě ráda pomůže a řekne k tomu svůj názor. Já osobně bych se poradila třeba s nějakým právníke,když máš strach že po tobě bude chtít přítel peníze za to že opravujete barák.To už je věc se kterou se asi budeš muset poradit na co má přítel nárok a jestli vůbec na něco když užívá tvůj dům. Nechci si tady hrát na chytrou,ale já osobně podle toho jak jsi to popsala i když je to otec dítěte tak jeho styl života zřejmě nebude pro malého to nejlepší. Neber to prosím jako nějakou radu,ale já to tak cítím podle toho jak jsi to popsala.Přeji ti hodně štěstí při řešení této situace a je lépe to řešit než před tím utíkat.Stejně tě to dohoní. Moc štěstí tobě i malému přeje drahomirca 🙂
@evca1994 prosim te omlouvam se...ty dluhy jsem prehlidla - vubec nevim jak je to mozne.....souhlas s
@drahomirca56
@drahomirca56 no ja si moc se svojí mamkou nerozumim v tomhle a kdyz jsem ji o tom rikala tak ze neví..☹ jinak nemá u nas doma ani trvale bydliste a nejsme svoji tak právě nevim. A koc děkuji za názor.
@evca1994 pokud s ním nejsi šťastná, lže ti a není ani dobrý táta...přijde mi, že od něj odejít chceš, jen máš strach aby po tobě nechtěl peníze- ale možná jen můj dojem. Pokud je dům tvůj, může chtít max. to, co do domu investoval - a to je podle mě i fér. Takže pokud s ním nechceš být, asi bych se zamyslela nad tím, kolik může být finanční vyrovnání s partnerem a snažila bych se to velmi slušně ukončit, tak, abyste spolu mohli vycházet jako rodiče vašeho dítěte. Dobře si ale zvaž, jestli neukončuješ současný vztah, protože jsi zamilovaná jinde- to není dobrý důvod odcházet - ona ta počáteční zamilovanost otupí a ty ukradené chvilky - ty, co novému vztahu dávají grády, to, že nemůžete být spolu - zakázané ovoce atd... nejsou úplně dobrým ukazatelem toho, zda bude nový vztah fungovat - takže jen opatrně při rozhodování. 😉
@shine2015 No s ní to nijak moc nemám, jelikož nechce zasahovat do mé rodiny tak řekl že se přestaneme vídat a psát si. Jenže i když tech chvil bylo opravdu jen málo tak jsem se cítila štastná a vím že on taky a navíc jsme měli spoustu zajmu společných. A myslím si že kdyby to nebylo tak jak je tak se normalně dál bavíme.
@konik_mischel To s tebou souhlasím že není dobré opoštět vztah kvuli jinému, ale možná to vyzní blbě ale ten pocit co jsem měla s ním znám z mladých let a vím že by to jen tak nevyprchalo. A nebojím se jen peněz, on přítel je trochu cholerik a toho se bojím ze všeho nejvíc, že s bude dělat naschváli a třeba i něco víc. :/
@evca1994 když je tu už dítě, tak je nejlépe vyřešit tuto situaci, tak aby byla co nejlepší pro to dítě. I když se rozejdete, tak spolu musíte komunikovat a fungovat aspoň jako rodiče. A odcházet hned k jinému , to není dobré, protože tam za nějaký čas budou problémy stejně zase, i když budou jiné. A může to být ještě horší a to bych ti rozhodně nepřála. 🙂
@evca1994 je to moc těžké ti tady radit. Musíš se rozhodnout jedině sama,to za tebe tady nikdo nemůže ani udělat. Jedině ty znáš tu danou situaci a jedině ty znáš nejlíp svého přítele. Přeji ti aby ses rozhodla dobře, hlavně kvůli tomu malému chlapečkovi a aby se vám oběma dařilo už lépe. Držím ti palce 🙂
@evca1994 podle me o tom ted premyslis prave proto ze ses zamilovala jinde....
Urcite je dobre zacit u sebe...ted bych novwho potencionalniho muze nechala stranou,mate dite a za neho uz zodpovednost...
Byla bych opatrna v odchodu od muze..