Ničí mě to... Co s tím?

lompa61
11. pro 2021

Dobrý večer, vím že je to dost hloupé tohle psát, ale už mě to trápí nějakou dobu, mám přítele, jsme spolu rok a čtyři měsíce, mě je 17 priteli 20,
Když jsme spolu začínali on byl panic, i já panna, jemu bylo 18 mě 16, a trápí mě poslední dobou jedna věc, ničí mě pocit že by sahal na jinou, líbal jinou, dotýkal se jiný, dělal ty věci co mě jiný, několikrát jsme se rozešli, a po rozchodu psal holkám jak by s nima chtěl sex, a když jsem mu to řekla, tak řekl že to nemyslel vážně,... Prostě mě toto ničí... Já bych nedokázala být ani s klukem který už měl sex s holkou.. Vůbec nevím co s tím dělat..

pe_tu_ss_ka
12. pro 2021

@lompa61 no to že byl panic, ti nezaručí, že bude zralej pro vztah a věrnej. Stejně tak když už nějaký chlap měl nějakou ženskou, tak ten naopak už může vědět, co od vztahu chce a věrnej bude. Je ti jen 17, a třeba zrovna tenhle ten pravej nebude.

nazka
12. pro 2021

@lompa61 a proč jste se rozcházeli? Kvůli čemu máš tyhle myšlenky? Neduverovat partnerovi po roce není dobrý start pro dlouhodobý vztah. Na druhou stranu je to chlap, málokdo vydrží u první zkušenosti.

ilonne
12. pro 2021

Milé Bravicko.....😂🤷 aneb zase se někdo dobře baví....

levandule_k
12. pro 2021

@ilonne Uvidíme, jak se diskuze rozjede, někdy je to trolení zábavné.

Tak jestli tě ničí pocit, že by sahal na jinou, tak normálně žárlíš. Vyřeš si svou vnitřní nejistotu, ať žárlit nemusíš. Žárlivost je to nesmírně otravná ve vztahu.

Nevím, co čekáš, že když se rozejdete, bude na do smrti v celibátu? Je normální, že kluk ve 20 chce sex.

merope
12. pro 2021

Hlavně proč se rozcházíte a zase dáváte dohromady a zase rozcházíte? Jste oba zatím dost nezralí a ty jsi si zjevně v tom vztahu dost nejistá. Což je ale v tomto věku vlastně normální. A je taky normální, že pokud se rozejdete, najde si nějakou jinou. Kdo bývá ten, kdo se "rozchází" a kdo ten, kdo se zase "dává dohromady"? Není to pořád jeden a ten stejný? Za rok a 4 měsíce se zvládnout několikrát rozejít, to o něčem svědčí...

leniczka23
12. pro 2021

Je mu dvacet, měl jen tebe, dřív nebo později na jinou sahat prostě bude 😁
Tobě je 16, neřeš nesmysly a užívej si života.